Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
d1-ben régen azzal szórakoztam, hogy harcos/íjász karakterrel addig mentem normalon, míg össze nem jött a 100% chance to hit (dexterity-vel meg cuccokkal, amik erre adtak), aztán már tettem is fel nehezebbre a fokozatot, hogy jöjjenek a szintek
pillanatok alatt volt 25-30 szintlépés, amikor normalon a végére olyan 25 körülre lehetett fejlődni... 2. részben jó karakterrel szólóban simán ment a hell 0-ról 1 nap alatt... mondjuk ez régen volt, amikor suli mellett idő is volt rá bőven
a 3. részben is meg lehet találni a nehézséget, ha valaki arra vágyik... indulás után pl az inferno mi volt, ha nem kihívás?
pont a sok sírás miatt alakították át a nehézségi szinteket... azóta meg ott van a torment13 és a greater rift-ek, ahol meg lehet találni a kellően nehéz fokozatot, ha t13 már nem elég...
most kipróbáltam ebben a hell-ben, hogy lvl8-on magasabbra tettem a fokozatot
egyelőre ezt nem kell erőltetni, mert első normal mobnak is van 700+ hp-je, amikor butchernek volt 200 (dmg kell ide még, aztán mehet)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Régi szép időkA Diablo első része gyerekkorom nagy kedvence volt. Ekkor élték fénykorukat a Blizzard játékok.Emlékszem,...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest