Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bindike01
aktív tag
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Newneed
tag
Nagyon alapos leírás, sokat segített a sata kábelek harisnyázásánál. Köszi az alapanyagot is!
aloha
-
lassiee
tag
otletes
Opteron 165-t es Scythe Kama Bay AMP 2000-t keresek!///Sose feledd a tizenegyedik parancsolatot: ne hagyd, hogy elkapjanak!
-
Kassadin
addikt
Köszönöm ezt és az előző cikked is, nekem az írásod adott kedvet beharisnyázni a kábeleket, csak így tovább, akarok még sok-sok cikket tőled.
A seggfej emberekkel meg ne foglalkozz.[ Szerkesztve ]
-
SpZ
senior tag
Tökéletes az arctic s1 rev2, jól megvan húzva az biztos, de 46 fokig ment fel max szőrös fánknál.
Sajnos a gépházban ennél jobban nem tudok rendezkedni a képen nem látszik de hátul elég nagy köteg van összehajtva. Sajnos a hdd-k körül gyűlt össze az a pár vezeték ami így képen soknak tűnik élőben nem vészes. (a maradékot még összehúzogatom de ennél jobban csak tágasabb házban lehetne megoldani)
-
creation
senior tag
-
vammil
tag
Szépek lettek a kábelek...Én is kedvet kaptam hozzá és lehet neki is fogok állni ilyet csinálgatni
email: vammilhtc [kukac] gmail.com |||| Telefonon 7.00-22.00ig hétköznap 06/húsz/232-1472 vagy 06/hetven/515-9609
-
Gude
senior tag
Hasonlóan jó lett mint a tápkábelek harisnyázása.Gratlua
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
albert8
veterán
-
-
András83
csendes tag
-
xman
csendes tag
Tényleg, mire jó?
-
dave666
aktív tag
Jó a bemutató
Régebben én is csináltam ilyet
Remélem sokan kedvet kapnak hozzáDave666
-
Findzs
addikt
köszi az írást
hogy micsoda egy rossz indulatú emberek vannak
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
rvn_10
senior tag
Ez engem is érdekelt már régóta, csak sose volt energiám nekikezdeni. Talán majd most
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
nagyúr
El nem tudtam képzelni mire kell az illatmécses, amíg végig nem néztem a blogot
Nagyon ötletes és igényes munka. Respect és köszi a cikket!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Atke
senior tag
-
albert8
veterán
Pedig vannak, max Te nem érdeklődsz már annyira utánna....
és egyébként a cikkben benne van, hogy az egész táp és kábelek harisnyázását tervezi Atke[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
addikt
nem gondoltam volna hogy ilyen felháborodást keltek.
a cikk jó, részletes nem spórol a fényképekkel sem, jól szemlélteti a műveletet, csak a téma volt számomra nagyon elemi szintű. nem érzem elég nagytémának.
mondjuk ha az egész gép belsejét beharisnyázta volna és arról ír egy cikket...
hát igen, változik a világ néhany évvel ezeltött mindenki fúrta-faragta a gépét, most szinte senki. nincs is miről irni..:)
-
addikt
hát ez nagyon tetszik!
legközelebb kérünk egy cikket a számitógépbekapcsolás menetéről!:)
-
Atke
senior tag
Köszönöm a dicsérő szavakat
A folytatás már készen, engedélyre vár.
Ha harisnyát keres valaki, akkor olvassa el az aláírásomat... -
creation
senior tag
Maga a SATA kábelek harisnyázása meg nem magyarázható módon de ugyanakkor logikusan következik a feltételezett egyéb kábelek harisnyázásából, ennek pedig pusztán esztétikuma van, praktikuma nem mondhatnám, hacsak figyelembe nem vesszük a légáramlási tényezőket
Várom a folytatást!
Hisz tudod én is hasonlóba kezdtem"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
hoffman_
nagyúr
Még a végén nem új sata kábeleket veszek, hanem beharisnyázom a régit. Csak fene enné meg, nem akarom, hogy ennél sokkal vastagabb legyen, az ebből adódó problémát meg ismerjük... Pedig az ocsmánysárga Gigabyte kábelekre fekete szigszalag - fehér harisnya vagy épp fordítva, azért nem mutatna rosszul itt.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
alcsa
senior tag
Jó cikk, tetszett. Én is neki akarok állni, csak valahogy sose volt rá időm, és a hozzávalókat se szereztem be még. De azt hiszem nem fogom tovább húzni.
Köszönöm a cikket, várom a folytatást. -
Lacazr93
senior tag
Harisnyát honnan szereztél?
-
albert8
veterán
Ez igen
nagyon jó irás
sokaknak segithet
24pin-es szálankénti is lesz?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
hackeeeee
Jómunkásember
Régen haverral mi is harisnyáztunk tápot pl.. Van róla pár kép, hogy hogyan készül el.. Megszenvedtünk vele, de megcsináltuk.
Véleményem szubjektív...
-
3.Aragorn
addikt
Szeretem az ilyen gyakorlati írásokat.
-
viszta99
tag
Jól néz ki nagyon,köszi a leírást !
-
Atke
senior tag
válasz Krugszvele #26 üzenetére
Miért is van nagy bajom a magyarral?
-
Krugszvele
senior tag
Ez nagyon jól néz ki.
Lehet úgy is, hogy különböző színnel jelölni különböző dolgokat, így nem lehet összekeverni.Tegyük hozzá hogy neked a magyarral is nagy bajod van, nem csak az angollal
-
KAMELOT
titán
Egyszerű az egész harisnyázás!
De azért IQ harcosoknak jól jön a cikk!
Szépen leírtad![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
marositech
senior tag
Amúgy kösz a gyertyás tippet. Az egyik tápomnál lecsúszott a harisnya a gumiról. Remélem megtudom javítani.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Atke
senior tag
Igen, az még nem lett engedélyeztetve, de az lesz majd a 4 pin és társai harisnyázása
DEJVID: amit linkeltél 6 Eur/db én500 ft-ért adom
de nem erről szól a modding, hogy készen megveszed![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Atke
senior tag
Köszönöm szépen!
A folytatás már kész van, engedélyezésre vár... abban a 6-8-24 pinesek harisnyázása lesz a téma...Tigerclaw: Az esztétikai összképet javítja. Tudom sok ember úgy van vele, hogy nem látja mi van a "dobozba", de sokan vannak, akiket érdekel, azoknak szól ez a sorozat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Snowy_owl
őstag
Nagyom tetszik, grat!
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
DEJVID
őstag
Túl nagy rá ez a harisnya.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sata kábelnél annyira nem is jön elő az előnye, ott csak inkább dizájnelem, na meg javítja a belső "összhatást". Oké, lehet mondani, hogyha mind2 oldal zárt, akkor minek, akkor meg max azért, mert ha néha is, de ha bele"bújsz" a gépedbe, eléggé megkönnyíti a kábelezést.
Viszont az tápkábeleknél elég előnyös lehet, ha az ember beharisnyázza, nem lógnak szerteszét a kábelek, könnyebben elpakolhatóak, elvezethetőek, és kicsit azért szebben is néz ki, mint pl. a kötegelő.
Mondjuk azt gondoltam, hogy ez nyilvánvaló.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
FRENK1988
veterán
az utcsó linkedre 404-et kapok
Amugy meg szép munkaNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Jocek_85
csendes tag
Nagyon hasznos írás! Várom a folytatást!
Jól fog jönni számomra, a molex, sata, és táp csatik harisnyázása. -
Tigerclaw
nagyúr
Én annyit hiányolok csak, hogy ez a harisnyázás mire jó?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Hm, ez tetszett, de a 24 pines jobban érdekelne
Akad itthon némi kábelharisnya, bár a mostani gépemhez/tápomhoz nem tervezem a használatát, de a tudás mindig jól jön[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
GribMate
aktív tag
Tetszett az írás, szépek lettek a kábelek
Mondjuk van olyan ház (pl. piros belsejű), ahová pont passzol a gyári piros-fekete színösszeállítás
Mod: Jah és persze várom a folytatást
[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
-
Phili
tag
Jó írás lett,várjuk a folytatást.
-
KisTopi95
aktív tag
Jók lettek, én is bepróbálkozok majd egy párral.
Mit is kéne ide írni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest