- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
arecibo
tag
Hali mindenkinek!
Nos, tegnaptól nekem is ilyen van, 50 collos. Néhány tapasztalat, így első blikkre, összahasonlítva az itthoni LG 42" smart tv-el:
LG: Nagyon fényes kijelző, napsütésben szinte nézhetetlen. Képe szép, tűéles. A kezelése borzalmas, lassú menü, nehéz, körülményes beállítás. Az epg külön menüpontot kapott, nehezen töltődik be. Optikai hang kimenet van, de azt a menüből kell aktiválni, deaktiválni. Csatornák szerkesztése bonyolult, néha random keveri, törli őket. Médialejátszója nem visz mindent. Wifi van, de minek, nem használható, nem tölt be szinte semmi oldalt. Full gyári visszaállítás nem lehetséges, csak ha az LG support küld egy kódot...WTF??? Így visszaállításoknál még mindig benne van az UPC, pedig már egy éve Digis vagyok...Játszani nem lehet rajta, mert 'késik' a tv az xboxhoz képest....???
Technika: Közepesen fényes kijelző, élvezhető nappal, képe vetekszik az LG-vel. A menürendszer egyszerű, kb 10 perc alatt belőttem mindent. Optikai hang nincs (ezt benéztem rajta) coax viszont van. könnyű csatornakezelés,-szerkesztés. Wifit még nem próbáltam, de nekem TV re kell, meg játszani az xboxon. Az is gyönyörű ekkora felbontásban, késés nélkül megy. Kb 2 óra alatt tudtam az elvárásaimnak megfelelően összekötni a hangcuccal (Harman), de annyira sikerült, hogy ha bekapcsolom a médialejátszót (külső, Philips), az bekapcsolja a az erősítőt, ha ez megvan, a tv felismeri, és átáll arra a bemenetre, és......FIGYELEM: a tv távjával vezérlem teljes értékűen az erősítőt, médialejátszót, és a tv-t.
Így elsőre ennyi, 2 év garival....Ja, az LG most 160000, ez pedig 130000.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Van ez a Technika nevű márka, ami csak a Tescóban kapható. Mi az általános vélemény róla? Árához képest milyen a...
- Éjszakai műszak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Asustor NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest