- R.I.P. Aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ezt sajnos én sem tudom. Csak annyit tudok, hogy eredetileg JEE-s firmware-em volt rajtam, amit befrissítettem pontosan ez alapján a leírásod alapján. (Pontosan azokat a fájlokat használtam, és mindent pontosan úgy töltöttem be, ahogy le volt írva. Nem hagytam ki semmit, és nem is használtam mást, utána sem.) Frissítés után rögtön csináltam rajta egy preconfigot, és átállítottam XEH-ra. Az így frissített F1 firmware-t használtam egy ideig. Amikor megjelent az új F4-es firmware, a Kies azonnal felajánlotta amint rádugtam a telefont, és simán le is frissítette úgy, hogy az adataim sem vesztek. Van samsung appsom is, és nem fagy egy menüpont sem.
[ Szerkesztve ]
-
jozf
tag
Nekem függelten JEE-s magyar Wave-em van amit multiloaderrel full F1-re frissitettem magyar cs-vel a leirás alapján, majd rá másnapra jött ki a kies frissités amit nekem fel is ajánlott s kis küzdés után fel is rakott (dll hiba, meg nekem kiakadt h nincs elég memória a frissitéshez, de egy hardreset ezt megoldotta) igy elvileg a manulásan frissitettet is felismeri s engedi is frissiteni.
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Linux kezdőknek
- R.I.P. Aláírások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LEGO klub
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 2042
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...