Hirdetés
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
-
becenevem
aktív tag
A frissült facebook alkalmazásom továbbra sem működik.
Van már rá megoldás?(preconfig volt, nem oldotta meg)
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
atala
addikt
Leteszteltem az mp3 zene hallgatás alatti akku lemerülést. Óránként 7%-ot merült.
Akkor a múltkori gyors merülést vagy az okozta, hogy még csak egyszer volt feltöltve az akku, vagy ahogy írtátok beragadt valamelyik progi. -
TomWexX
addikt
válasz becenevem #37307 üzenetére
"A tárcsázóba üsd be *#272*IDŐ# (az idő helyére a telefonodon látható aktuális idő ÓÓPP formátumban!) válaszd ki az XEH-t, nyomj rá a balra lent lévő telepítés gombra és várj türelmesen."
Ezt csináltad? Mert van még a hard reset (master reset) és az nem ugyanez.
Ha igen, akkor passzolom.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
San398
őstag
Ennek a témának tudja valaki a nevét? [link] Sehol nem találom.Aki találkozott már vele az kérem jelezze.Köszi.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz San398 #37315 üzenetére
A képet csak regisztrációval lehet megnézni, de itt rengeteg téma van Wave-re: http://www.themesforwave.com/
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Olyasmi
aktív tag
Bocsi,sikerült!
-
San398
őstag
Valaki használja ezt a lejátszót? NapiPlayer Angolra, hogyan tudom átállítani?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
ImI87
őstag
Kis gondom támad Wave 2-n az app-ok telepítésénél.
Kies-ben letöltöttem néhány dolgot, de nem települnek fel a telefonra. A Saját letöltések részen megvan az összes app, de a telepítés gomb inaktív, és ha ráviszem az egeret ezt írja:
"Nincs csatlakoztatott eszköz, ezért az alkalmazás nem tölthető le a telefonjára."Ez furcsa, mert a teló csatlakoztatva van, látja is a Kies, névjegyeket meg mindenfélét küldtem rá, csak az app-ok nem mennek fel.
Mi lehet a gond?mod:
a Kies a legújabb verziójú, 11-es végű.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Nekünk nem lesz ilyenünk???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
RZednik
csendes tag
Nos, aki szolgáltatós vásárlásban gondolkozott, mától már nincs a T-s mobiltelefon-árlistában a Wave I készülék, csak a II-es.
-
mz8
csendes tag
Sziasztok, érdemes ilyen telefont vásárolni? Vagy vegyek inkább Androidos Samsung galaxy 3-at?
-
mz8
csendes tag
válasz leslieke #37338 üzenetére
Igazából még magam sem tudom!
Bár a wave telefont használhatóbbnak tartom még akkor is ha nincs rá annyi program. (pl. Kamera része, processzor stb..)
Egyébként ha programot szeretnék letölteni Samsung apps-ról az fizetős?
Illetve mintha olvastam volna valahol, hogy lehet rá akár androidot is telepíteni, ez igaz? -
mz8
csendes tag
Ami itt van tesztben Wave ez melyik?
Wave II ? -
LOL, nem, ahogy a cím is írja, ez az első Wave.
Az utód tesztjét itt találod.(#37345) mz8: Ez sajnos egy tény.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
mz8
csendes tag
És az akkumulátora körülbelül meddig bírja egy töltéssel?
-
mz8
csendes tag
Közben találtam egy hibát a cikkben:
"A operációs rendszer fejlesztésébe és népszerűsítésébe.."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest