Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#15750) ronaldo


ronaldo
őstag

Tehát ha jól értem, bada 1.1-ben sem lesz automatikus tördelés? Nem létkérdés számomra sem, de mivel világos, hogy szoftveres és nem hardveres kérdés, hátha a kis koreaiak észbe kapnak :)

Mindig örömmel olvasom, mikor az iphone-al kerül összehasonlításra ez a telefon. Számomra viszont összehasonlíthatatlan, mert a 3gs 2x annyiba kerül újonnan, és ha csak az automata tördelés meg pár idegesítő - idővel nyilván orvoslásra kerülő - rossz helyen levő gombocska a különbség, akkor azért... a kijelző vitája meg lassan vallási magasságokba emelkedik, ugyanakkor az egyetlen objektív dolog, hogy a samoled kevesebb energiát igényel, ennélfogva a wave se merül le fél nap alatt. A szememben ez inkább szempont, ha már egy telefonról van szó, ami azért van, hogy el lehessen érni. A használati gyorsaságról nem is beszélve, mert ahogy a Wave-nél tapasztaltam szembeállítva egy 4-es szoftot futtató 3gs-el, gyorsabb a samsung. Rejtélyes lassulások persze mindkét platformon előfordulnak, de ennek gyakorisága közt se leltem olyan nagy differenciát.

Félreértés ne essék, nincs bajom az iphone-val, jó telefon, sokat nyomkodtam már, de az ára és a tudása nagyon nincs összhangban.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.