Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Még nem volt időm sajna...holnap megyek horgászni 3napra és pakolok 1000-rel. Mivel ma már nem igazán várható napsütés és normális fény, így holnap ha lesz időm indulás előtt csinálok 720*480-ba is videót és felteszem azt is
Fényképeket szintén nem tudom hogy hova kell feltenni...nyomok fel egy párat ha segítesz. Vagy a fotó is mehet oda ahova a videó
-
hito
nagyúr
Megtörtént...30mp alatt egyszer nem szaggatott be. De ez várható volt, a HD egy picit nagy falat neki. Reméljük előbb vagy utóbb ezt orvosolják valami jó kis szofttal. Egyébként asszem hivatalos oldalakon is figyelmeztet a Samsung arra, hogy a HD-ben felvett videók lehetnek nem 100%-osan folyamatosak, ha gyorsan mozgó tárgyakat filmezünk (vagy értelemszerűen gyorsan hadonászunk a telefonnal felvétel közben).
Bár én sajnos nem csak akkor tapasztalom ezt, hanem kb. mindig, hiába vagyok óvatos. -
zack
nagyúr
Mennyiért kapod ha megkérdezhetem?
Azt néztem ,hogy hivatalos oldalakon 170-180k rebesgetnek...majd ezek után megnéztem a specifikációkat, és leesett az állam. Mert igazából a videó maradt VGA felbontás, a kamera javult, a kijelző javult...de összességében egy N85-höz képest nem érzek ekkora áttörést, hogy 180k-ért adják.Te nem így látod? Biztos jó telcsi lesz, de én egy ránfelvarrott N85-öt látok benne, minimális újításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest