Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti567
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
Ovi mapsból nekem a 3.01 tört verzió van fent, az működik az újabbak nekem nem igazán szuperáltak!
Én jobban szeretem azonban a Ndrive-ot ebből a 9.3.15 van fent, tökéletesen működik, másodpercek alatt talál műholdat, egyszerűen kezelhető!
Sygic is van fent abból a 8.06 verzió! Nem rossz, tud sok mindent (trafik, útlezárások..), térképje is elég jó, azonban kicsit nehézkesebben kezelhető mint a Ndrive!
Garmin-t is kipróbáltam már, abból már nem tudom milyen verzió volt, de valahogy nem tetszett, éppen elnavigált oda ahova kellett, de nekem nem igazán jött be, sokan egyébként erre esküsznek!
Én a Ndrive-ot vagy a sygic-et használom navigálásra, és a google maps -ot használom ha csak térképet akarok nézni, az nagyon szuper!
Mint ahogy látod van sok használható navigáció a telóra, attól hogy egy nem tetszik még ne dobd ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest