Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nekem az ágyam mellett egy laptopon pihen éjszaka a teló, és ha véletlenül némán felejtem, akkor rezgésre ébredek. Eddig még mindig felébredtem rá, pedig mélyen alszok.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nekem a hátlap nagyon karcolódik, de a kamera nem kopott meg egy szikrát se.
-
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Hát ez igaz, csak elég macerás állandóan alápakolni valamit (pl.: munka közben)
-
zozoo83
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Thx!
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A pólóm meg úgy is rálóg és takarja, tehát úgy néz ki ahogy akar.
Ebben van vmi.Lehet beszerzek egy ilyet, ha nagyon nem lesz más.
De akkor is furcsa, hogy nincs igény ilyenre. Mert nem egy modern technikai vívmány az előállítása.
Bezzeg azokból a műanyag vackokkal (amit rá lehet szerkeszteni és úgy használni) tele a piac... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
azt tudom, deeee azok nem tetszenek.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Eddig még semmi...
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Néztem hármat is (Brightlight, Strobe, meg mégvmi), de egyiknek se sikerült munkára bírnia a LED-et.
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ez nagyon égő, azt hittem fix a nyitóka
köszi!Az ember minden nap tanul valami ujat.

-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Hja, elég hihetetlen, simán el tudnám hinni róla, hogy nem S60
Nagyon szép és nagyon gyors. Természetesen csak addig a pillanatig él az illúzió, amíg nem akarok beállítani vagy felrakni valamit, mint most a TRK-val jártam
De tetszik ez a kis erőmű.Feltettem az XEII1 szoftvert (SERII2 custom, orosz), VMware-ben futó virtuális XP-vel, most már feltelepült ez az átok is.
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Kösz... Akkor ez szopás. A TRK-t csak az IH-któl kezdve javították meg

-
silent storm
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A FAT32-es fájlrendszer nem a partíciók méretét korlátozza... hanem a fájlok max méretét. FAT32-vel is csinálhatsz 80G partíciót. De nem akarok tovább OFF-olni
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Még várom a szignófájlokat.., de a Garmin már szépen fut, a legujabb HU térképpel!
Ezúton, az egész fórum előtt szeretném megköszönni muveszur önzetlen, és értékes segítséget!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A különbözeti adózást a 1992. évi LXXIV. törvény 48. § írja le.
Amit 0 percesként veszel, az gyakorlatilag használtnak minősül adózás szempontjából.
A korrekt GSM boltok ott előtted bontják fel a dobozt, tehát egy teljesen új telefont kapsz.Tapasztalatból is tudom mondani, hogy nem fél év garanciát kapsz rá, hanem annyit, amennyit a gyártó vállal.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nagyon köszi, de a gyártó arra a bizonyos telefonra vállal 1 év garanciát. ami a 0perceshez is jár- tehát a garippairral és ha kell számlával mutatod a terméket, és 1 ven belül vállalnak rá jotállást
amugy most fogom telepiteni a játékokat
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
rosszul tudod. te a 0perces cuccot ha megveszed "használtan", attólmég él rá a teljes idejű garanica
-
silent storm
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Én is beszéltem tegnap és tegnapelőtt a Speedshoppal, először azt mondták hívjam őket következő nap, tegnap meg annyit nyilatkoztak, nem tudják mikor lesz...
-
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Óóóóh, akkor még biztos pont volt raktáron egy vagy több darab.
Ha most lett volna nekem is raktáron, akkor ISTEN Speedshop, de most sajnos más lett a helyzet. -
student
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
most mennyibe kerül ott?
más:
vettetek hozzá valami tokot? vagy valami cuccost ami védi? -
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
És te mikor vetted ?
OKT. 12 előtt ? -
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Azért, mert a weboldalon azt írtha hogy külső raktáron van, rendelésre van.
Megrendeltem ezután hívtak telefonon, hogy köszönik a rendelést, és értesítenek mielőtt küldik a telefont.
Eltelt 1 hét, várok ... Másnap hívom őket, hogy mégis mikor jön már a telefon, erre azt mondták hogy megrendelték, de nem tudják mikor kapnak árut, és nincs raktáron telefon.
Ezután kb. 2 naponta felhívtam őket hogy mi a helyzet. De ugyanúgy nem tudtak semmilyen információt mondani arról hogy kapnak-e árut és mikor.
Hát mondom 2009-ben ilyet, árut rendel a Speedshop , de nem tudják hogy mikor érkezik az áru, csak annyit mondtak hogy majd hívnak ha megvan.
Okt. 12-én adtam le a rendelést. Ma felhívtam őket,hogy ilyen nincs, hogy nem tudnak arról tájékoztatni hogy akár 1 hónapot kell várnom hogy legyen telefon.
Aztán töröltem a megrendelést.
Pedig mindíg is jó tapasztalattal és véleménnyel voltam a Speedshop-ról. -
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Hát pont ott rendeltem meg 2 hete.
Jól össze is vesztem velük. -
student
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
hát a kamera alap hogy 8910-be nyer, de mondj valamit hogy mibe jobb omnia2 azon kivül hogy win6.5 van rajta? szimbire elvileg ugyanazt le tom tölteni nem?sokat nézek filmet vonaton xvid lagmentesen fut mindegyiken? sebességbe hozza szimbi a win6.5 sebességet? boot time-ba? win6.5-re lehet rakni operát. most ennyi jutott eszembe hirtelen.
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Quasi, nekem is pls
nagyon köszi -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ezekre vadászhatsz....
A vásárláson kívül nincs más mód... -
silent storm
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Lehet, hogy hülyén hangzik, de szó szerint ezt mondták nem egy helyről...
mellesleg gondolom te is hallottál olyan készülékekről (akár Nokiába is) amit idehaza nem lehetett kapni, vagy csak nagyon kevés jött be belőle...másrészről jelen pillanatban nem vígasztal, hogy esetleg, talán, valamikor lesz, ha lesz egyáltalán ilyen változatban, amikor én most akarnám megvenni. A szoftverfrissítést is ígérgetik egy ideje, ha a telefon is akkor lesz kapható újra amikor az kijön, akkor addigra a gördeszkák is többet fognak tudni mit ez.
-
hdman
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Meg

Már pár hete gondolkozom a cserén, csak sajna időhiány miatt alig birtam infókat összeszedni a telóról, a másik gond, hogy van egy N82-m amit azért előbb el kellene passzolnom.
De ha kapok egy jó ajánlatot, akkor már a jövő héten beléphetek a klubba

-
hubabuba
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi!
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
5-8k-ig még beleférne. aztán ha sikerült, remélem örökre úgy is marad, remélem normál felhasználás mellett nem fog az onnan valahogy "kiperegni"..

várom egy szervízes válaszát pm-ben. Pesten csak a Polus-ban van samsung szervíz pont?
-
silent storm
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
most a telefonon nem látod, vagy a letöltések között?
ha a letöltés nincs meg, akkor feltettem nektek data-ra:
http://data.hu/get/1808313/service_manual.pdf.htmlha minden igaz akkor a dissassemby 19. képénél szedi le külön az üveget, majd utána az OLED kijelzőt...
egyébként meg korábban írt címen ott a letöltési link, a post legalján meg a jelszó hozzá...
(Password for extraction ---> w-w-w.ipmart-forum.it (remove the "-" chars"). -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
ugy sejtem,elég nagy zuhé volt...
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
igazából hugom hozta össze. de semmi komoly. a fekete keretrész, a kijelző szélén, bal oldalt középen van egy kb 2mm-es repedés, a jobb oldal alján szintén a fekete keretrészben egy kb 1cm íves hajszál repedés.
maga a nyomófelületen semmi nincs. nem is látszik semmi. ezért gondoltam volna hátha lehet cserélni..
másik kérdés: hogy tudom ugy reszetelni a telót, hogy minden visszaálljon a gyári beállításokra. ami rajta volt, memóriában is, minden törölve legyen. vagy azt formázzam?
köxi
-
hegyesidr
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A sesmart-os fiúk viszont nagyon rendesek és segítőkészek, főleg a naviprogik symbianos
részében profik ! -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Én nem erőltetek rá senkire semmit sem...
Aki akarja használja, felteszi, természetesen saját felelőségre... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Talán Samsung szervízes vagy statisztikás vagy?
Nem értem, miért kell vitatkozni... Nem erölteti rád senki sem...
Ha nem kell, ne csináld, de legalább ne tegyünk megalapozatlan kijelentéseket. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Olyan embertől kaptam a választ, aki Samsung szervízben dolgozik, jópár HD járt már a kezében...
-
ketroot
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi a választ! Majd meglesem mi a helyzet! Érdekesség, hogy pont azokat a hangokat törölte, amit beállítottam csengőhangnak, vis amit használt. Pl ébresztés helyett nem szólt az adott mp3, bár ott volt a beállításnál... helyette rezgett a telefon és erre ébredtem...:S Arra is gondoltam, hogy amikor mass storage-módban csatlakoztatom a mobilt, akkor nem megyek a leválasztásra és ott a bibi, de akkor miért sérül a C:-n lévő rendszer hang és miért pont a boot? (gondolom pl a gomb hang nem mp3-ban van, az is lehet, szemben a boot hanggal). Illetve még egy dolog: Amikor rácsatlakoztattam mass storage-módban a telót a gépre, írta is, hogy javítás javasolt E: meghajtón...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nem települt az istenért se.. HR kellett ide
mondjuk néha nem árt. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nálam is volt tegnapp gebasz, szarakdott az opera 5, letöröl, de ujra már nme tudtam installálni. HR, azóta oké. csak telepithettem mindnt ujra.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Na úgy tűnik megoldva.
1. kamera gomb + bekapcs gomb nyomvatart. (Azt hittem ez reset, de inkább csak csökkentett mód vagy ilyesmi.) Gép beindult, de mint egy lassított felvétel. Utána a kártékony játék kitöröl és újraindít. Azóta jó. Több ki-bekapcs után is indul.
2. A Treasure Grab játékot inkább ne tegyétek fel!
Szerintem. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Egy kicsit meg vagyunk kavarodva..
Van egy olyan funkció, hogy "Irányított keresés"(Ha jól emlékszem, ez a magyar megfelelője az Adaptive Search-nek . Így érheted el: Menuü-->Beállítások-->Telefon-->Érintésbevitel.
Ha ez be van kapcsolva, akkor nem jön be egy teljes billenytűzet, csak a lehetséges kezdőbetűk... Pl "Csordás"-ra akarok rákeresni ezzel... Rányomok a C-re, bejön a képernyőn a C betűvel kezdődö nevek, alul pedig a lehetséges 2. betűk... Pl ha van még egy Cintia, és egy Canik nevű ismerősöm is, akkor alul, a következők lesznek: I, A, S.
Ha a Rom nem ismeri a kettős betűket, akkor a lehetséges betűknél nem lesz ott az S, nem fogja felajánlani. Ezért is fontos, hogy ismerje ezt. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nekem 05/22-i rom volt rajta...De semmi pénzért nem raknám vissza, annyira meg vagyok elégedve az újjal...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A külföldi romok tudnak kettős betűre keresni! Az első magyar szoftver nem tudott, neked akkor pontosan milyen romod van?
Sőt, pl ha Bélára keresek, akkor B és E betű után következik az L, tehát az ékezetek sem problémásak!
Nekem gyárilag ez a firmware volt rajta: I8910XXIE7 / I8910XEHIE2
Ezzel nem keresett kettősbetűre, de ha jól emlékszem, ékezeteket sem ajánlott fel.Más: Garmin hackelése nem tartozik a fórum témáihoz, úgyh akinek kérdése van vele kapcsolatban, keressen meg engem priviben!
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Megmondom neked őszintén: fogalmam sincs milyen romom van, a teló lengyel dobozos...
PL.: a "Sá... Szabina nevet képtelen megkeresni mert se a
"sá"-ra se az
"sz"-re indított keresés nem hoz eredményt, illetve az "s" után nem ajánl fel se "á"-t se "z"-t. Nekem fel sem ajánlja az "á" -betűt pedig van "á" betűs kontaktom...a smartsearch megtalálja de hát úgy ölég macerás...
viszem vissza kedden frissíteni... -
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem vagyok nagy mahinátor, meg félteném a drága cuccot, h aztán esetleg el se indul...Szóval
em mahináltam semmit! De így is sok a fura a telóban!amiket leírtam...talán szoftverfrissítés segít ezeken... -
mufi
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
azt ritam mintha egyáltalán nem fkuszálni, arra értettem, hogy nagyon homályos a felvétel.
és igen is elhiheted, hogy az n97 jobb videókat csinál, jobb hang és nem akadozik, pedig csak 640*480 és 30fps. Tudom, mert volt n97em, és melepődtem milyen felvételeket készít. Viszont, az omnia hd youtubos klippjeitől teljesen kiakadtam. ime a példák.makró, sztem ez HD, kurwa ütős:
http://www.youtube.com/watch?v=3FgwQC2gcxY&feature=relatedratyi, 640*480as felbontás tök homályosan:
http://www.youtube.com/watch?v=MFt4bDb925g720p-s videót ami nem szaggat nem is láttam...
am emg töltök majd fel youtubra n97es videókat nem dicsekvsképp hanem csak azért hogy lásstok miről beszélek...ha nem volna ez a gond a samsungnál a videóval nem gondolkodnék azon, hogy melyik telefont is válasszam...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Jaja, buherált, de nagyon jó ROM!
-
Giles HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Engem a Mirage tone.mp3 érdekelne, ha lehet valahogy megoldani.

-
Giles HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Helló! Hát sajnálom, de faterom telefonján nincs Z: meghajtó. C: van, de a data fájlban a sound/digital üres. Megpróbáltam, hogy a rejtett fájlok is látszanak, de nem működött. Nem tudom mit csináltam rosszul, de a telefon fájlkezelőjével sem találtam. A hangok között sincs. Ha a csengőhangok között nézem, nincs olyan opció, hogy küldés, vagy másolás.
Tudsz valahogy máshogy segíteni, hogy megszerezzem azt a fránya Mirage Sound.mp3-at?
Megköszönném. Üdv -
Giles HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi! Majd megpróbálom, ha ne megy jelzem. Üdv!
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Bocs. Elnéztem

-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Az szerintem nem fog menni, de úgy 100%-osan megy, ha átmásolja az E: meghajtóra először az említett fájlkezelővel. Ha mégis átmenne, akkor tárgytalan

-
Giles HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Akkor azt mond meg légyszi, hogy hogy lehet levenni a telefonról, mert fateromnak van Omnia HD-je és nagyon tetszik ez a hang. Én egyszerűen nem tudtam elküldeni a gépemre sem bluetooth-al, sem mms-ben. A cd mellékleten rajta van? Segíts légyszives.
Azt nagyon sajnálom, hogy nem volt ennyi pénzem, hogy megvegyem ezt a telefont, mert közel van a legjobb helyre nálam. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nalam kb 1 ev
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
majd még a gari lejárta elött kiszállunk belöle, és majd megvesszük az uj, nagy amoled kijelzös cuccot

-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Sajnos ezt az én TV-m se tudja, de nagyon tudnám értékelni....
Majd karáncsonyra ha sikerül meglepni magam egy ps3-mal, akkor már használni is tudom a DLNA-t. -
dezs520
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A kisvideórol azt vettem le,hogy a faszi elindít egy alkalmazást a PC-n,és a telefonon is(Omnia HD)majd a telefononkapcsolatot teremt egy routter segítségével.
Aztán a telefonon elindít egy filmet,zenét,stb,ami nem a telón jelenik meg,hanem a monitoron.Érdekes(vagy csak én nem vagyok napra kész) -
bugjack
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszönöm a tippet! Megtakarítottam. Délután letesztelem a szabadban. Itt bent eléggé rosszak a fényviszonyok, és nagyon zajos a kép...
-
bugjack
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igen! Kicsit homályos is, és néhány képen tejszerű köd is "megjelenik"...
Eléggé zajos is a kép... -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Egyébként van olyan firmware, amibe "belefőzték" a magyar nyelvet. Ha jól tudom, most már az összes cooked firmware tartalmazni fogja az összes nyelv billentyűzetét.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
az angol nyelvű menüre gondolsz? engem pl egyáltalán nem zavar, nem látom legalább a magyar félrefordításokat sem

-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
például: gyorsabb lett az egész telefon, minden téren, ultragyors galéria, képnagyítás, gyors mediabrowser, gyors böngésző (előtte nekem többször kilépett, most ez is megszűnt), egyik legjobb a normális hang videófelvételnél, hirtelen ennyi jutott eszembe
persze az egyel korábbi (IG2) olasz szoftot fel kellett "hekkelni" a telefonra, de onnantól ugyanúgy frissítem pc studio -val mint pl egy gyári olasz telefont
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
én nem főzött romot tettem rá, hanem pc studio -val a legújabb olaszt, szerintem ez nem is igazán hekkelés kategória, és sokkal jobb lett a telefon szinte minden téren

-
No.01
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Sajna en is ilyen vagyok, de azert ha masban nem is, de a Nokia ebben az egyben elorebb jar...
Miert kell tenyleg bevinni a telefont egy SW vegett a szervizbe? (amirol mellesleg elegge rossz tapasztalataim vannak)Na mind1 meg mindig jobb, mint a tesom N97-e
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
azért remélem nem haragszol, ha nem bírtam kivárni a magyar szoftot, viszont nem felelt meg az eddigi magyar szoft, és frissítettem, nem adtam el a telefont?
ha meg tényleg csak szervízben fogják tudni feltenni a szoftot, nekem az is bukó, nem fogok szerintem emiatt 1 napot utazgatni pestre és vissza, megoldom itthon, immár pc studio -n keresztül
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Valóban, tényleg jó az akku. Volt amikor nekem 4 napot is kibírt több óra zenével, nettel, meg telózással együtt. E90-esemben is 1500 mAh akku van, de az nem bír ennyit!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
persze, ebben egyetértünk. ha az utcát megtalálja, csak megtaláloma házszámot. mondjuk a tanyavilágban valszeg már nem segitene,hacsak nem gps koordinátát adok neki.ha lehet ilyet itt is.
-
Tomeewap
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Csak az új Kastor UI-k miatt kellene, nagyon állati! A régieket próbáltam, az Py nélkül megy, de ezek jobbak. Amit most írtál még nem próbáltam, köszönöm és meg fogom nézni megy e.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
3x tudtam csak hasznalni, demazert prpbald ki. Momdom, majd talan jovohetenmtudom majd tesztelni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
jja, vagy Sygic-et
egy hét mulva megyek ausztriába, kiváncsi leszek az Ndrive-ra... kellen szereznem valami autós tartót is. -
átó
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Feltettem, de nem indul. Hibát ír ki (error disk)
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A csak szervízben elérhető, akkor én azt mondom, hogy otthon nem is lesz soha elérhető MO-n...Amikor kérdeztem őket, mindig azt mondták, hogy majd csak szervízben lehet.
-
delbarta
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Még múltkor találtam egy fórumon. Bekopizom, mert még mindig sokan nincsenek tisztában a li-ion akkuk működésével:
"Emberek!
Jó lenne végre agyilag felfogni, hogy a lítium alapú akkumulátorok működési elve gyökeresen eltér a telefonokból már a dinoszauruszok kora óta kihalt nikkel alapú akkumulátoroktól!!
Sorolom is:
1) Lítium alapú akkumulátort TILOS FORMÁZNI gyakorlatilag lítium alapú akkumulátort NEM TUDSZ FORMÁZNI MERT NINCS FORMÁZÁS! Az akkumulátorba épített elektronika az előírt cellafeszültség elérésekor megszakítja a töltési folyamatot!
2) Lítiumalapú akkumulátoroknál nincsen csepptöltés! Ha egyszer feltöltötted akkor nem tudsz rátölteni, mert az elektronika kb. 3.89V cellatöltés elérésekor letilt, és csak kb. 3.87V környékén engedélyez újra tölteni.
3) Lítium alapú akkumulátorokat TILOS LEMERÍTENI! Annál tovább őrzi meg az élettartamát az akkumulátor, ha a lehető legkisebb mértékig van lemerítve. Erre a telefonokban előszeretettel használt Li-polymer akkumulátorok még érzékenyebbek Li-ion társaiknál!
4) Nincs memóriaeffektus, azaz az akkumulátorra bármikor bármennyi ideig lehet tölteni, az se baj ha csak 5 percig töltöd vagy csak félig töltöd fel, ezzel abszolút nem ártasz neki!" -
ketroot
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerintem úgy érthetik, hogy ne töltögessük rá úgy, hogy kb 20-30 percekre felrakod tölteni, amit írtak is, hogy a kis töltéseket kerülni kell.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
oke, leszedtem, majd irok ezzel kapcs.

-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi szépen, megnézem!
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szia! Ehhez a játékos topichoz egy linket tudsz küldeni?
A "kék" urat megkérhetném, hogy ne használjon csupa nagybetűt?!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Precision, de rátoltam egy csomo másik szart is, amit nem használok.. lehet le kellenetörölnöm öket

i8910 user: nekem nem érdekes, gondolom kisseb az áramfelvétele onnan, vagy nem tudom... joéjt
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
i8910xxie7 ha jót nézek
i8910user: 15perc skype a fringen (amugy nem vagyok elégedett a hangminőséget tekintve-várom a Nimbuzzt, de még nincs) + wifin logtam még elötte -utána kicsit és most leesett 4 csíkra. még folytatom majd.
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nekem aszonták bótban h előszőr 16 órátot köll tőteni oszt punk-tum! há ők a okosak, én tőtöttem...pedig lítium-ion...
-
bugjack
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nehogy "vérre menő" párharc legyen ebből!

Sajnos nekem sem bírja azt a 3 napot, amit a tesztelt készülék. Pedig se net, se GPS...
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
kifogtál egy jó darabot!!! most áttettem GSM módra, hátha így javul vmit a helyzet...
-
No.01
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Hat igen a frissites az kenyes dolog, de osszesegeben elegedett vgay vele es mindig odavosz ahova kell akkor ennyi belefer szvsz...
Ha jol tudom akkor Te Ndrive-ot is hasznalsz/hasznaltal.
A ketto kozul melyik a jobb??
(Garminbol kezd elegem lenni. Lehet az a baj, h az Omniam (i900) nagyol elkenyesztetett az IGO-val
) -
No.01
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Pontossag, reszletesseg teren h muzsikal?
-
ketroot
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi a reagálást!
A frissítéssel kapcsolatban: azt tudom, hogy nincs még magyar fw! Csak ugye nekem meg nem magyar firmware van rajta, hanem angol orange-s

Azért sem értem, hogy arra miért nem enged frissíteni.
Akkor senki sem szórakozik esetleges flash-eléssel? Gondolom megéri várni a magyar hivatalosat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
köszi 
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
igen.. viszont lehet láma kérdés, de ezzel nem lehet zoomolni? vagy csak én nem találom..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
csináltam egy szobai képet, az teljesen szar lett. mondjuk nem állitgattam semmit, csak kamerára bök és exponál... nálam volt a rendes fényképezöm, csak lemerült az elem, de még jo, hogy a zsebemben volt a szükség fényképező

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nnno. a cimhez odavitt rendesen, kb 10mp alatt befogtaa jelet és stabilan tartotta. csak belsö gps, semmi hálozati kisegítés (ez szimpatikus, E71nél 7perc kellett neki a jelhez), DE közben volt egy hivásom, utána nem tudtam visszalépni, hogy adjon képet, de navigált tovább csak hanggal, de a kép nem jött vissza... ez egy kellemetlen bug... ezt leszámitva okés, de egy telefonos gps-nél jöhet hivás,és szax, ha a kép nemjön vissza. hang mondjuk volt (forduljon balra,stb)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
igen, visszahült pár perc alatt, de mondom több mint egy órás folyamat netezés-tapicskolás volt +ment alatta a fring is.
én is éreztem, hogy hüvös a keret.

tesztelem ma este az Ndrive-ot.
és nem utolsosorban, köszönet muveszurnak a sok sok segitségért.
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ja en azt hittem, hogy a melegedes szempontjabol irsz

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
annak örülök,ha jól számolsz, arra értettem, amit irtál a poszt elején, hogy ideges lehettem é vagy nem é... na, hát nem é....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Dehogy ugyanaz a terheles! Netezes kozben aktiv a GSM/UMTS antenna, az az alrendszer adja a ho nagyreszet. WLAN eseten ugyanez. De ez minden telefonnal igy van, amig nem hasznalaton kivul, az asztalon fekve melegszik, illetve nem egetoen forro, esetleg nem robban, normalis.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
ejj, mindig nagyon szimpatikusan irsz nekem... leokéztam egymás után étszer, nem tudtam hogy elment,m leokéztam mégegyszer, hogyakkornamost... és láttam, hogy mindannyiszor elküldte. ugye azért nem haragszol? hátul töltésnél melegszik... nem forrosodik, csak nem akartam szót ismételni. melegszik, utána telefonáltam és a fülemmel is éreztem hogy meleg. nem abnormális módon, csak észrevettem. én meg inkább netezek rajta, mintsem filmezek.
Ndrive-hoz a Magyar térképet hogyan kell kicsomagolni?

-
petrasgabor
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Természetesen én is úgy gondoltam eleinte, hogy azonnal format, de vannak fent nagyon jó kis alkalmazások is, amiket újra össze kellene válogatni, szórakozni a szignózásssal, telepítgetni blabla (pl.: Garmin, X-plore, stb.). Eddig is Symbiant használtam, biztosan meg tudnám oldani, de még nem volt időm mélyebben ezzel a platformmal foglalkozni. De ha nincs más megoldás az lesz a vége.
/Amúgy csak a Főképernyő és a Fényképes névj... fut, email fiók nem volt bekonfigolva, csak olyan widget megy, amit én használok./
A Weather progi viszont annyira evidens volt, hogy kikapcsoltam az automatikus frissítését, hogy aztán mégsem.
Most kilőttem, valószínúleg ő volt a ludas.
Köszönöm a választ! -
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
lehet, hogy tényleg akkor jön, de azt sem tudjuk, hogy a magyar zászló mikor jelenik meg a store -ban, vagy hogy egyáltalán megjelenik e... (volt erről valahol valami hivatalos infó, hogy Magyarországon is elérhető lesz a store? )
igazából nagy problémát én még nem hallottam/olvastam a frissítéssel kapcsolatban, a másik oldalon amit írt egy illető, miszerint olaszról visszatéve a magyart fagyott a telefon és hasonlók, ahhoz szerintem semmi köze a frissítésnek, ott valami más probléma lehetett.. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
miért, mikor is jön?
fogalmunk sincs, semmi bíztató nincs a magyar szofttal kapcsolatban, hol ezt, hol azt csiripelik a madarak, de a szoft az csak nem akar jönni, még azt sem voltak képesek kiadni amiben már az aac hang van a videóknál 
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A ceruza nagyon régen volt már... A Forum Nokia alapján 9.1-től kezdve az App gombot kellett nyomni, de hogy 5th-en mit nyomhatsz, arról sajnos fogalmam sincs
Sok választás nincs, ki kell próbálni őket. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
az mire szolgál, a csökkentett mód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi!
Nagyon szép és nagyon gyors. Természetesen csak addig a pillanatig él az illúzió, amíg nem akarok beállítani vagy felrakni valamit, mint most a TRK-val jártam
De tetszik ez a kis erőmű.

mondjuk néha nem árt.
em mahináltam semmit! De így is sok a fura a telóban!amiket leírtam...talán szoftverfrissítés segít ezeken...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egy hét mulva megyek ausztriába, kiváncsi leszek az Ndrive-ra... kellen szereznem valami autós tartót is.
)