Hirdetés
- Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- ATK Blazing Sky Z1 Ultra gamer egés és ATK 99G Air Xsoft XL egérpad.
- Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
norbest #12934 üzenetére
Aham. Ok.
A lényeg, hogy az andorid-nál nem fog a memória gondot okozni. Inkább ahogy a kolléga is írta, a processzor izzad.
A Pulseba egy régebbi architektúrájú, és órajelban is gyengébb vas ül. De az is tény, hogy a Spica saját háztáji 800-as a sem egy erőmű. De egy hangyányit erősebb.
A 2.1-vel meg mindkét készülék jól használható, ha nem tömik tele minden szeméttel. -
r.zozo
tag
válasz
norbest #12269 üzenetére
Bar ott tartanank mar!
Ami van2.2 az meg nagyon kezdetleges a blogon olvastam. Nem jo meg a zene wifi gprs. ... es egy csomo minden viszont mar ebben is mukodik a sdcardos mutatvany es a hangbeallitasai is sokkal reszletesebbek lesznek, atalakult a phanteon is.
azt hiszem csak ennyi volt leirva ott rola :-( szoval egyenlore meg nem hiszem hogy a spica jonne egy hamar
Ennek ellenere fo az optimizmus:-) -
szente
addikt
válasz
norbest #12269 üzenetére
miért már az is van?
<---mármint,használható nagyjából bugmentes,a mindennapokban teljesen használható verzió?
próbáltam vissza olvasni,de itt már annyi mindent írtatok,hogy elvesztem az információ áradatban.láttam,hogy irkáltatok a 2.2ről,de úgy jött le,hogy ez csak de jó lenne,ha lenne fázisban van még...
szóval az érdekel,hogy melyik a legújabb android verzió rá,ami teljesen használható és azt hogyan kell feltenni.konkrét rom típust is írhattok.
zoleee24:köszi,már megyek is okulni!
-
-
adamho
tag
válasz
norbest #9673 üzenetére
Ma regisztráltam a samsungnál, és feltettem a kérdést, hogy mikor lesz hivatalos 2.1-es frissítés.
A válasz: "Jelenelg hivatalos információval az android rendszer frissítéséről Magyarországon a Samsung GT I5700-es mobiltelefon esetében nem rendelkezünk."
Szerintem vicces. Ha ők nem, akkor ki tudjon erről? -
Katsu
aktív tag
válasz
norbest #9651 üzenetére
Sziasztok,
Ismét feltenném a kérdésemet, hátha valaki nem látta és tudna segíteni. Szóval, honnan tudom, hogy a telefonom mikor használja ténylegesen a 3g-t? Vagy az csak mobil netnél számít? Telefonáláskor nem? Én azt hittem, hogyha teheti a telefon, akkor azonnal kiírja, hogy 3g és úgy marad.
Pesten lakom, szerintem van lefedettség.
A másik, esetleg ismer valaki olyan programot, amivel wifin keresztül tudom irányítani a telefont? Mint mondjuk egy rdp vagy hasonló.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv: Katsu
-
Skynet258
veterán
válasz
norbest #2299 üzenetére
Igo-ban nem segítek, mert warez, alapelveket ismerhetnéd...
Adatkábel: húzd le a telefonon az információs sávot, csatold a kártyát, és ennyi.
A PC studio nem ismeri a telefont, így az nem fog működni.
De valóban le lett már írva ez is párszor, javaslom én is a visszaolvasást
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Eladó új, bontatlan Samsung Galaxy A16 (4/128 GB, fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 128GB Független Purple ,szép állapot!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest