Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rutyika68
őstag
válasz
Drachoo #32773 üzenetére
Melyikre gondolsz? (froyo2.2), (eclair2.1)?
HoneycombMod 2.1.1
HoneycombMod SGM 2.2.1 -
mm89
őstag
válasz
Drachoo #26382 üzenetére
Azaz, mostmár emlékszem!
Na lehet főzök majd egy light packot
Mondjuk nekem most így is fasza, gyors, nem akad, semmi zűr.
Csak az a baj hogy már megint kezdem érezni (pedig eldöntöttem hogy nem fogom szarrá moddolni, mert abból mindig csak gond van) megint, hogy kéne még próbálkozni fájl rendszer konverzióval, meg flash meg akor vagy dvm vagy turbo
Aztán jövő héten megint rakhatom újra -
r.zozoka
aktív tag
válasz
Drachoo #25097 üzenetére
hát ha elviszik tőlem a spicát akkor max következő 10éig álmodozom már csak, ha meg minden jól megy akkor következő héten már agalaxy s-t fogom nyomkodni.
azért a samsung jó üzletpolitikát folytat mi? mindenki akit kérdeztem samsung? áhh ne vegyél olyant, mert....! pedig a samsung jó telefnokat készít, a softot hegeszteni kell rá, hogy tényleg azt tduja amit kell neki tudniaez szomorú tény
-
konkolyz
tag
válasz
Drachoo #24027 üzenetére
Saját tapasztalataim alapján, eredeti romokkal nem mennek a kitchenes kernelek, csak azt tudod használni, amit odinnal kell feltenni és "for original firmwares"-ként vannak jelölve. Ebből a legfrisebb Lk2.08
Próbáltam kitchenes kernelt erre feltenni, de nem működött, nem indult a telefon.montyx: Ha a telefonodon most működő kernelre gondolsz akkor igen. Csinálj egy light pack-ot, csak az a kernel legyen benne, amit feltennél, recoveryből mehet.
-
sssz
őstag
-
r.zozoka
aktív tag
válasz
Drachoo #23972 üzenetére
mondjuk a héten kivételessen ráérek lehet, hogy össze tdunám írni az 1.hsz-t!
ha beválalnám akkor kinek kéne elküldeni, lenne aki a nyelvhelyességre ránézne(a helyesírás sajnos nem az erősségem?)
gondolom linkkel lehet hivatkzni más oldalakra....
holnap neki is állok szerintem.ötleteket privátban várom hogy 1 helyen meglegyenek és könnyebben összegezni tudjam. aki ad ötletet hogy miről írjak az legyen kedves leírni hogy milyen romot használ mennyire elégedett vele... szal ilyen tényleg belöllünk álljon dolog legyen belölle
u.i.: amit megírok azt majd berakom ide közösbe, hogy mindenki megtudja nézni mivl legyen kiegészítve vagy mi ne legyen benne.... DEMOKRÁCIA VAN BAKKER
-
Cyberbeni
addikt
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Drachoo #18040 üzenetére
Köszi, hogy ennyire együgyűnek nézel!
Az nem jutott eszedbe, hogy az illusztrációig valahogy el is kellett jutni?Tessék négy pontban összefoglalható a 2.2 újdonsága 2.1-hez képest
Ebből mi az a funkció,ami nem nélkülözhetetlen?
A gyorsaságról meg annyit, hogy nem a KERNEL gyorsabb, hanem a javascript futtató interpreter! A weboldalak betöltődésekor a javascript töltés, indítás viszi el a legkevesebb időt, eleve a médiafájlok letöltése százszor lassabb. Jó hogy gyorsabban fut a javascript de ez pont olyan nesze semmi fogd meg jól feature ...
Ami hasznosabbnak tűnik,hogy applikáció végeztével gyorsabban ürítődik a memória
De azt sem hiszem, hogy a használat közben váltogatható többnyelvű billentyűzet akkorát dobna az eladásokon, viszonylag kevés ember váltogat törökről szerbre SMS írás közben
A hotpsot lehetőség sem akkora nagy valami, ha az egyik gépet mini USB kábellel direktbe kell kötni a telefonnal, gyanítom nem sokan mászkálnak kábellel a zsebükben
A LED működtetési lehetősége video készítése közben sem olyan lányeges dolog, pláne ha alapul vesszük, milyen gyenge minőségű felvételt lehet készíteni
Ki ne felejtsem a "Exchange Calendars are now supported in the Calendar application" funkciót, ez minden bizonnyal a legfontosabb szempont ami alapján dönteni kell a két OS között
Szóval, nem találtam olyat, ami egyértelműen meggyőzne arról, hogy 2.2 miatt döntsek egy készülék mellett, legfőképp,ha a 2.2 akár a 2.1-est futtató készülékeken is megjelenhet - persze az új HW miatt ezt egy darabig úgy sem fogják nyilvánosságra hozni, valószínű. 2.2 egyelőre nem érv, de természetesen megfontolandó
-
ruskop
senior tag
-
Skynet258
veterán
válasz
Drachoo #17663 üzenetére
Arra azért figyeljetek, hogy nem mindegyik romban volt benne ez az opció. Valahol a beállítások, GPS alatt volt emlékeim szerint. Anzo főzőtt rá akkoriban sokféle rom-ot, de már arra sem emlékszem, hogy azokban benne volt-e, vagy pont nem. Talán igen, de már rég volt, az agyam meg szivacs
-
mfaka
tag
válasz
Drachoo #13811 üzenetére
Nem akarom leírni még egyszer az egészet: de, előfordul! Nyilván nem írtam volna le, ha nem fordult volna elő... Ami azt illeti előfordul némelyik kapacitív kijelzős telefonnál. Youtubeon csináltak egy kijelző tesztet, és bizony némelyik telefon nem érzékeli tartósan a jelet, ill. a kijelző nem mindegyik részén érzékeli jól. Ez egy dolog, de az én spicámnál minden rendben volt ezen a téren, csak a mai naptól van ez. Elképzelhető, hogy a kijelzőt újra kell kalibrálni? Restartot már toltam, nem oldotta meg.
Szerk:
Amúgy meg az i elég messze van a q-tól, nehéz lenne ennyire melléütni... -
herkulesminusz
tag
válasz
Drachoo #13686 üzenetére
Én is probálgattam 2.1 alatt. Amit észrevettem, hogy nagyon halkan hallom az ellenfelet. Nyilván sokan ezért is hangositják ki, de akkor meg a másik ugye a visszahngra panaszkodik, miként nálam is. De a legnagyobb problémám, hogy nem csörög a telefonon ha hivnak skypeon...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Drachoo #12351 üzenetére
Hát nem tudom, a samsung-firmware.webs.com elég hitelesnek mondható de az ottani leírásban sem írnak ilyet, sőt a samdroidon sincs erre utalás (természetesen nem olvastam végig az összes hozzászólást, ezért lehet hogy tévedek).
Hat-hét féle romot tettem már fel de egyiket sem restauráltam még közvetlenül felrakás után. -
szente
addikt
válasz
Drachoo #12314 üzenetére
jah,bocs félre nyomtam.
picur220-nak ment,vagy akárkinek aki válaszol.
igazából azért kéne valami stabilabb rom,mert egyik ismerősöm kért meg,hogy flasheljem a spicáját,így nem szeretnék valami szart feltenni neki,mert ő nem ért ennyire hozzá,hogy hegesszen rajta,ha valami nem megy...
szóval ajánlhatnátok egy konkrét rom-ot ami szerintetek megfelelne ennek a kritériumnak.
-
herkulesminusz
tag
válasz
Drachoo #12044 üzenetére
Néhányan, vagy mindenki panaszkodik erre? :-)
Ha másnak is ilyen, és a 2.1 orvosolja akkor nem bosszant a dolog, végülis 2 napot igy is kibirt, csak gyanús volt a dolog.... Esetleg tudnál olyan progit emliteni, ami helyesen irja ki az akku állapotát? Én azt gondoltam ez vmi rendszerváltozó, ugyanis ha *#*#4636#*#* -al megnézem akkor is azt irja, mint a most rárakott battery widget.
-
trobi28
addikt
válasz
Drachoo #11343 üzenetére
Nekem is ezt csinálja amióta 2.1-et használok,én úgy oldottam meg hogy feltettem az OneTouch Widget-et,ebben van sok okos Widget ,köztük egy olyan hogy 2g/3g és ha arra rányomok akkor bejön a mobilhálozat opció,azon belül meg csináltam + egy Net kapcsolatot ami nincs rendesen beállítva és annak azt a nevet adtam hogy NO NET,na most ha rra nyomok akkor értelemszerüen nincs net ha meg a rendesre akkor meg van és így gyakorlatilag 2 katt-al ki/be tudom kapcsolgatni és mindig visszajön,nem kell újra inditani
Remélem érthető volt,kissé bonyolultnak hangzik de nem az -
debanti0919
csendes tag
válasz
Drachoo #10493 üzenetére
Sziasztok!
Eddig csak olvastam a fórumot, de mivel látom, mindenkinél az a probléma, hogy fényképezés után a kamera performance módban hagyja a procit (úgy tűnik minden rom-ban ez a helyzet, a hivatalosban is), így gondoltam felteszek egy átmeneti megoldást a problémára. Egyébként én egy nem ROOT-olt, hivatalos, pannonos 2.1-et használok.
Root nélkül is vissza lehet állítani a módot conservative -ra, írtam egy leírást:Remélem mindenkinél működni fog. Egyébként nálam minden ami használja a kamerát az performance -on hagyja a módot...
-
válasz
Drachoo #7957 üzenetére
mint írtam; néhány funkciót alapban elvártam volna! ha a páromnak kell rá valami, akkor majd szól, felteszem neki, de akkor is gáz, hogy szinte mindent faragcsálni kell a telcsire...
ezért is nem lesz még egy ideig ilyen jellegű telcsim, egyenlőre jó még nekem a symbian...ezzel persze nem vitát akarok indítani!
az android esetében az 1.5 mellett a gyártó túl alapon hagyta a telcsi szoftverét, remélem a 2.1 hoz majd némi változást!ahogy a külföldi fórumokon olvasgatom, lesz értelme frissíteni!
-
zso79
őstag
válasz
Drachoo #6215 üzenetére
Na de nekem az a bajom, hogy akkor is tartja a kapcsolatot, ezzel is fogyasztást generálva, mikor semmi adatforgalomra nincs szükség. APNDroid meg agyonvágja az MMS-t is, arról nem is beszélve, hogy én nem tudom, hogy egy widget mikor akar pl. frissíteni, hogy akkor engedélyezzem a netet. Van erre megoldás?
-
ToM2oo4
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok