Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
KengelRoland #2049 üzenetére
Ha ez így lenne, akkor kikapcsolt állapotban nem lehetne tölteni. Az órát én meg jellemzően délután kikapcsolom, majd reggel kapcsolom be újra.
-
bigdady
nagyúr
válasz
KengelRoland #2046 üzenetére
Szerintem nekem volt ilyen pedig ma reggel is.
-
SharpSA
veterán
válasz
KengelRoland #2046 üzenetére
És be van kapcsolva mindkét készülék... Na ezek így nálam sem teljesülnek. Néztem is, hogy miért csak augusztusi mentés van, de akkor ezért.
-
KengelRoland
aktív tag
-
bigdady
nagyúr
válasz
KengelRoland #2044 üzenetére
Volt mindkettő de nincs mentes nálam sem 29 óta.
-
bigdady
nagyúr
válasz
KengelRoland #2042 üzenetére
Ugyanazt mint egy teló. Beállításokot alkalmazásokat felhőbe.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Bandita4141 #2036 üzenetére
Akkor ezt elég óvatosan kell használni. Köszi!
-
kozma1986
tag
Üdv!
Aki használja az órát Samsung S8 telóval, és be van kapcsolva a telón az AOD, annak ment automatikusan az óra naponta? Mert nálam nem
-
rep3at
őstag
3,5 nap sikerült végül, elégedett vagyok.
-
hriska
aktív tag
Nálatok működik időjárás a gearen? Ma reggel óta azt írja, hogy nem lehet betölteni az adatokat. Eddig rendben működött
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
hackeeeee #2022 üzenetére
Szerintem ennek azt kellene jelentenie, hogy ha nem tevékenység közben vagy, akkor mér 10 percenként. Mozgásnál elvileg folyamatosan kellene monitorozza a pulzust, viszont erről értelemszerűen nincs a 10 percenkénti "jelentés".
De most megnéztem az éjszakai mérést és tök fura. Van, hogy 10 percenként mért, volt 20-30-40 perces időköz is. Sőt 0:50 és 2:00 között nincs semmi. Szóval maradok inkább annál, hogy a franc tudja
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bigdady
nagyúr
Nálam aod nélkül ma reggel 100-rol 75%-ra merült az aksi estére, minden más gyári beállítás szóval jó üzemidő ez a tizen 3. Mondjuk a pzus 10 percre van állítva de nem mert semmit egész nap...
Valamit valamiért -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Bandita4141 #2013 üzenetére
No ez tényleg király! Amúgy 50 perc alatt kb. mennyit merült az aksi, nézted esetleg?
@bigdady: Nekem állandóan be van kapcsolva.
-
bigdady
nagyúr
Ti a wifit mindig bekapcsolva vagy automatikusra állítva használjátok?
-
Bandita4141
tag
válasz
(ex)Cat #2012 üzenetére
Csináltam egy 50 perces edzést, közben rájöttem, hogy simán kilehet kapcsolni a belső mérést az Internal HR beállításnál.
Amit még észrevettem, hogy a GPS-t kikapcsoltam, ennek ellenére simán mutatta, hogy merre jártam, de ez egyáltalán nem zavar, max. jobban eszi az aksit. Utána az adatokat ráküldtem a Strava alkalmazásra.
Mindenesetre nagyon bejön a cucc! -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Bandita4141 #2011 üzenetére
Köszi az infót! Akkor veszek én is egy ilyen pántot, ennyit megér a dolog. Lehet írni kéne a fejlesztőnek, hogy ha van pánt, akkor SW-eresen kapcsolja ki a pulzusmérést, hogy ne fogyasszon.
-
Bandita4141
tag
válasz
(ex)Cat #1980 üzenetére
Beruháztam és 810 Ft-ért megvásároltam az általad ajánlott Sporty Watch programot. Egyszerű volt a beüzemelése, van hozzá videó is. Ami öröm számomra, hogy egyből felismerte a Geonaute övemet, és mutatta a pulzusszámomat az órán.
Ami érdekes, hogy hiába veszi a külső pulzusszám jeleket, attól még az óra pulzusmérője működik (világít a szenzor), viszont az óra értékét nem mutatja, tehát nem zavar be. Próbáltam kikapcsolni, de nem találtam hozzá beállítást. Igazából nem zavaró, de ha lehetne szívesen kikapcsolnám, ne húzza az aksit.
Akinek fontos a pontos pulzusmérés mindenképpen javaslom a program használatát, mert nem kell a telefont elővenni mondjuk futás közben, illetve nem is kell, hogy nálad legyen mivel akár beállítható hogy egy adott webszerverre küldje az adatokat!
Köszi a tippet!
Ja még annyi, hogy Samu Gear S2 készüléken teszteltem! -
Geri1985
tag
Sziasztok! Nekem jelenleg 3.0.0.1 van fent, de megint jelzett, hogy uj frissites erheto el. Erdekes, de ami meg erdekesebb nem tudom frissiteni, ugyanis ezt kapom: “ Nem lehet frissiteni a szoftvert. Halozati vagy szoftverhiba tortent. Probalja meg kesobb.”
Az ora kapcsolodik a wifi-re szoval nem ertem es nem talaltam sehol sem magyarazatot ra. Hatha itt. Koszi -
Reggie0
félisten
Na, megint ujrakezdte a tolton tulmegedos mokat. Pedig semmit sem telepitettem fel a legutobbi fixen kivul es eddig azzal sem volt gond. Irany a fagyaszto ismet...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Interactive Brokers társalgó
- Death Stranding (PS4)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest