Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Fold 3 -> 13 pro max váltást léptem meg.
Előrebocsájtom, nagyon jó a fold teló, nem fogsz mellényúlni.Amik engem zavartak:
Féltem, h leejtem.
Sérülékenyebben tűnt, mint a hagyományos telók.
2 simmel nagyjából egy napos az akksi. A külső kijelző keskeny, használható ugyan, de nekem nem volt az igazi, lapát kezem van és szenvedés volt ezen gépelni. A belső kijelző nagyon jó méretre, viszont kinyitáskor mindig paráztam, h elejtem
Nem állt kézre.
Kinyitva, fekve valahogy nem találtam meg az ideális fogást, hogy stabilan tudjam tartani. Sokat olvasok telón, így ez nagyon idegesítő volt nekem.
Zsebben vastag volt a teló, leüléskor, autóba be- és kiszálláskor zavart, féltem h megsérül a kijelző összekötő rész.Van pár visszasírom dolog is, pl a belső kijelző
, főként a pdf-ek olvasása.
Meg a ceruza, bár az elmúlt 2 évben a Note-okat is beleszámolva nagyjából egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt szükségem cerkára.Pendrive-nak nem használom a telót, arra van céleszköz, a DEX nagyon jó, de nem használtam: netezni a telón is lehet, munkára nem jó nekem (fejlesztés). Meg van noti, asztali gép, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Sérülékenyebben tűnt, mint a hagyományos telók.
, főként a pdf-ek olvasása.