Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
válasz
SyMbioTe #7219 üzenetére
Én direkt kipróbáltam egy nálam lévő alaplaphibás (gyorsan merülő) órán.
(le is írtam egy másik topikba de sajnos mikor meghalt a szerver az üzenetet vitte magával így már nem teljesen emlékszem)
De amiben biztos vagyok: visszaállításkor a biztonsági mentés a beállításokat, a képeket és csak az ingyenes számlapokat állítja vissza, a fizetősöket nem és semmilyen appot sem, függetlenül, hogy fizetős volt vagy sem, ami elég gáz szerintem is.
(legalább a samsung a support lelövése előtt berakhatott volna egy olyan opciót a wearable appba, hogy teljes biztonsági mentés a telefon tárhelyére amiből később mindent vissza lehet nyerni)Én is arra várok hogy majd jövőben remélhetőleg lesz majd valami alternatív megoldás ezek áthidalására.
-
Varoz
addikt
válasz
SyMbioTe #7007 üzenetére
Megnézem, köszi.
Na ami nekem kéne az nincs. Az a felragasztott filcanyag/gumírozás (vagy a rosseb tudja mi) amiből 4 van nekem az egyiket kiszántotta amikor eltaknyoltam bringával."Megnézve 1-2 videót, nekiálltam. Egy dologra kell nagyon figyelni, ha óvatosan leszedtük a lünettát, allatta van 4 pici golyós csapágy, azok mindenképp legyenek meg."
Golyó, nem csapágy, egyszerűen golyó.
2x kellett megkeressem. -
pilu01
senior tag
válasz
SyMbioTe #7004 üzenetére
Most nemrég szedtem le. én is tisztítás céljából a videók alapján.
Sajnos csak két golyó alatt volt rugó, és a műanyag gyűrűből is hiányzik pár milliméter.
Nagyon könnyű volt szétszedni ez miatt.
Rendeltem hozzá egy szettet, de itthoni shopokban nincs készleten, 2-3 hét.
Használtan vettem most februárban, azóta nem nyitottam ki. Sajnos. -
Varoz
addikt
válasz
SyMbioTe #6950 üzenetére
Megnéztem a tesztet. Annyira minimális, hogy a Google Payt se képesek megcsinálni rá. Vicc.
"Nos, alapvetően van, de gyakorlatilag mifelénk nincs, ami elsősorban annak köszönhető, hogy ismeretlen ok miatt a Google Magyarországon nem engedélyezi az órán használható Google Pay szolgáltatást, miközben telefonon már egy ideje működik."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Parkside szerszám kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest