- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Amúgy érdekes ez az egész tok téma karórára: Hagyományos karórából bőven vannak ennél jóval drágább modellek és még egyetlen ilyen órán sem láttam tokot, hogy a házát védjék. Ez is inkább a "kijelzős" órák kapcsán jött be szerintem. Rossz mobiltelefonos beidegződés, hogy a kijelzőt üveggel (ennek mondjuk még látom is értelmét óra esetén is) a házat meg tokkal védjük. Én ilyen olcsóval védem az óraházat (nem lesz karcos legalább). A kijelzőre nem tettem semmit, mert eléggé be van süllyesztve a lünettában. A lünetta maga meg még eddig nem sérült, pedig párszor már sikerült bevernem pár helyre. Egy esetleges csere esetén a lünetta gondolom olcsóbb, mint a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Apple watch Series 10 42mm hibátlan 2027.05.09.
- Olcsóbb lett! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- Galaxy Watch4 Classic 42mm +Spigen Glass és 2 extra szíj
- Apple watch Ultra 2 100% hibátlan 2025.09.25. Apple jótállás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest