- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PedroPascal
őstag
válasz
RockCNC #7165 üzenetére
2018 decembertől használtam a Galaxy Watch 46mm bt órát. 2022 decemberben váltottam GW4C 46mm lte-re. Ami nagyon tetszett, hogy fürgébb, gyorsabb az óra. Sima Watch nem tudta azt, hogy ha a telefonom dual simes akkor az óráról indítok hívást úgy, hogy én választom mi melyik sim indítsa a hívást. Ez a probléma a GW4C-nél megoldódott mivel ezt tudta. Viszont az automata tevékenység felismerésnél nem volt kerékpározás ez viszont zavart a 4-ben mivel a sima tudta. Ez is megoldódott a 6-ban, itt már újra tudja. Nos a GW6C nagyobb ez tény, de nekem kényelmesebb, mint a 4 volt, nem áll el a szíj töve sem annyira a 6-nál, mint a 4-nél. Nagyobb az óra, de kisebb a keret is így a kijelző látványosan nagyobb és sokkal szebb, fényesebb a kijelző. Órával való fizetésről nem tudok nyilatkozni, mivel OTP-s vagyok és ott nem megy a Google Wallet csak mókolással de működik rendesen a WearOS-en ahogyan a fórumon olvastam. Végül az üzemidő, a GW 46 nekem 4-5 nap volt az elején, ha jól emlékszem, de végén már lehet nem tudta csak a 2-3 napot. GW4C 2-2,5 nap volt és GW6C jelenleg nem tudja a 2 napot sem 5 nap használat után, de az elején nagyon merült, tanulási fázis meg szerintem még kell rá egy frissítés, hogy beálljon. Viszont szerintem ez is 2-2,5 nap lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Projektor topic
- Milyen routert?
- Jövedelem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged