Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1301) Daneee14


Daneee14
tag

Sziasztok!
A tabomon 4.0.4 van és amint látom a 4.2.2 nem igazán jött be, így a 4.1.2 szeretném feltenni. Ehhez kéne egy nagyon szájba rágós leírás.
A készülék nem rootolt, MM-ban vettem és még garanciás, így az is kérdéses hogy ha frissítem azzal a garancia elszállhat-e illetve követhetek-e el olyan hibát ami után a készülék használhatatlanná válna?
Az eddig rajta lévő programokat le tudom valahogy menteni, játékokban a mentések elszállnak vagy meg lehet tartani őket?
Illetve SD kártyát szeretnék venni bele, abból milyet érdemes és hány GB-osat?
Előre is köszönök mindent segítséget.

(#1302) this is life válasza Daneee14 (#1301) üzenetére


this is life
Ármester

Leiras a frissiteshez[link] a feletted levo hozzaszolasban ott a rom linkje is. Gari nem ugrik, csak vissza kell tenni a gyari magyart, azt pedig le tudod tolteni a sammmobilerol ott van a magyar gyari 404. Ha gyari rommal frissitestol nem ugrikmamflash szamlalo, az csak akkor ha custom romot teszel fel.class6 kartya untig eleg es emlekeim szerint a 32 gigas tutira megy vele, a 64 gigasok kozul van amelyik megy es van ami nem. Jatekokat csak root utan mentessel (titanium backuppal, vagy valami hasonloval lehet menteni.) De ha odinnal,csak frissitesz nem csinalsz resettet akkor minden marad olyan mint most csak frissul a rendszer. Csak akkor kell factory reset ha valami gond lenne frissites utan pl tul suru fagyasok, force closeok, gyors merules stb. Na ilyenkor kell factory reset. Odinbol a 3.18 vagy a felettit hasznalj.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1303) gyuri81


gyuri81
veterán

Sziasztok!

Jó választás lehet még manapság egy ilyen tablet?

(#1304) BalanceR válasza this is life (#1300) üzenetére


BalanceR
addikt

P5100hoz esetleg nem tudsz?
Illetve ez mikori?
:R

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#1305) this is life válasza BalanceR (#1304) üzenetére


this is life
Ármester

A sammobile.comon fent van a juniusi p5110 rom , amit linkeltem az is arra az idore datalhato, a sammobilen a firmwarek kozt kszulek szam szerint ird a keresobe es meglesz a p5110 rom is.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1306) this is life


this is life
Ármester

Ide klikk--> [link] es ird be p5100, aztan a legutolso europai rom letoltese a kinalatbol...lehet hogy regisztralnod kell az oldalra de megeri.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1307) BalanceR válasza this is life (#1306) üzenetére


BalanceR
addikt

:DDD
OK, de az a baj, hogy ez a szar az utolsó 10-et mutatja, ami között NINCS európai (illetve van, de az a francia 4.2.2, amit le akarok cserélni) időrendben meg nem lehet keresni... :W :W :W

Gondoltam, talán valaki emlékszik, melyik európai (nem szolgáltatós) rom volt az utolsó...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#1308) this is life válasza BalanceR (#1307) üzenetére


this is life
Ármester

Nyugodtan rakhatsz szolgaltatost ra, attol nem lesz fuggo, a felesleges dolgokat pedig tiltod vagy root es torlod. Ahogy nezem a nemet rom az ucso fuggetlen, megnvan valami nordic country... azoknal frissebb fuggetlen romot nem lelni. De emlekeim szerint a magyar is a nordichoz tartozik.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1309) BalanceR válasza this is life (#1308) üzenetére


BalanceR
addikt

Leszedtem a Német T-set...
Nem amiatt nem szeretem, mert félnék, hogy függő lesz, hanem a gusztustalan magenta bootanim, T-s boothang (ami kikapcsolhatatlan) és az egyéb T-s cuccok miatt.
De mindegy, ha nincs más, kénytelen leszek felrakni..
Találtam még viszonylag friss Izraelit, amiben van magyar nyelv (meglepő módon) viszont a CSC , meg a modem valószínűleg nem lenne jó.
Nameg ki akar kóser ROMot... ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#1310) this is life válasza BalanceR (#1309) üzenetére


this is life
Ármester

Lattam fuggetlen nemet es nordic romot is, 4.12 junius, szerintem az lenne jobb valasztas mert emlekeim szerint a regio kod alapjan mi is azt hasznaljuk kis hazankban,meg aztan ezzel a rommal megusznad a t csodas boot animjat is.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1311) BalanceR válasza this is life (#1310) üzenetére


BalanceR
addikt

Már mind1, feldobtam a T-s németet (augusztusi) Azért köszi, hogy utánanéztél! :C :R
Volt egy kis para, mert , bár nyomtam elötte factory-t, bootloop lett belőle, úgyhogy telepítés után nem állt fel a rendszer...

Nyomhattam a gyári recoveryből még egy factory-t, hogy elinduljon, most jó....
Szerencsére nincs annyira tele bloatware-appal, és a bootanim is a gyári Samsungos, csak a zene alatta T-s, amit majd talán root alatt törlök....

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#1312) this is life válasza gyuri81 (#1303) üzenetére


this is life
Ármester

Szerintem jo valasztas, ebben az arban ennyire megbizhato tabletet 10 collal nem kapni, a jb amit ra lehet tenni boven eleg , es a hw-rel sincs gond, persze ha hardcore gamer vagy ne ezt vedd, de ha csak netezes, zenehallgatas, filmek nezese, doksik olvasasa es a hosszu uzemido (10 ora) lenyeges akkor jo valasztas a p51xx. Hdmi nincs rajta es nem is okosithato ra, ezt be kell nyelni.

BalanceR
Szivesen, remelem nem tevedek es a nordick a skandinav rom akar lenni, mert az a magyar nyelvu es lokalizacioju tabok romja. Eleg sokaig birtad 4.22-on, nalam 24 orat sem elt meg, az a telefon gui kiverte nalam a biztositekot, na meg egy ket fc is volt igy aztan hamar kuka lett neki.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1313) BalanceR válasza this is life (#1312) üzenetére


BalanceR
addikt

Nálam is a GUI tette be a kaput, nameg a forgatás akadozott, és az appváltó csigalassú volt... (FC nekem nem volt)
Ráadásul a 4.2.2 újdonságai nem voltak benne, szerintem csak azért adta ki azt a romot, hogy elmondhassa, hogy van 4.2.2 is Tab 2re...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#1314) this is life válasza BalanceR (#1313) üzenetére


this is life
Ármester

Nalam is a fo oka gui volt, a forgatassal nem volt gond, de en alapbol 0.5 re levettem minden animaciot a fejlesztoi beallitasok kozt, nova launcher van rajta es az volt a 4.22 alatt is. A dolphin nalam instabil volt, flash kilepett befagyot, az angry birds sw2 fc es tsa-i. A multi user-t pedig hogy kihagytak tehetnek egy szivesseget, pont az lett volna a lenyeg hogy legyen rajta... Ha elkeszitik jovore a romfozok a tik-takot arra talan beprobalok, de addig hasznalom az altalam finomitott stock rendszert.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1315) gyuri81 válasza this is life (#1312) üzenetére


gyuri81
veterán

Köszi szépen a választ! Nem játéka venném!

Most kinéztem egy ilyen gépet valószínű kedden megnézem. Mire kell ügyelni a vásárlás során. (Media markt-ból származik)

(#1316) this is life válasza gyuri81 (#1315) üzenetére


this is life
Ármester

Eloszor is a kulsejere, ha az kopottas akkor nem nagyon vigyazhatott ra a tulaj, latsz e rajta bontasra utalo nyomot,nem lenne rossz egy akksi allapot jlzo progi se ra, hogy hany %-os az akksi, meg van e a hazai garancia papirja,megnezni gyari rom leledzik e a keszuleken, de tesztelheted ha van ra modod a wifit,gps, touch panelt ,bluetyukot is. S talan egy stressz teszt programot se lenne rossz lefuttatni ,hogy kideruljon a hw mennyire van egybe(cpu,memoria,gpu). Mas otletem nincs, bar hogy oszinte legyek ha kivulrol egyben van, es allja a sarat a stressz teszt proginal akkor nagy gond nem lehet... amit erdemes megnezni ha a p5100 venned hogy felcsatlakozik e a mobil halozatra.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1317) Mrdevil


Mrdevil
addikt

Sziasztok!

Most vettem én is egy ilyen jó kis tabot használtan. Első androidos készülékem, most ismerkedünk egymással. ( asszem 4.1.1 van rajta ) Vírusirtóval érdemes/kell foglalkozni? Feltettem most a marketről az ingyenes AVG-t, teljesen jól működik, bár nem tudom kell e, azért használ egy kis memot. Másik dolog, picit lassan tölti a gépet hálózatról, ez normális?
Játékokat nézegetem rá, mit érdemes rajta megnézni? Elsősorban a "szép" grafikás cuccok érdekelnének.
Leszedtem a Prince Of Persia-t, meg valami gyorsulási versenyes cuccot, azok szépek. Dead Space, Mass Effect, vagy mik szépek még?
Live Wallpaperek jópofák, de ahogy nézem akksi, és memo ügyben ezek is zabálnak, bár nem vészes.
Most kapcsolódok be ebbe a világba, mire érdemes figyelni?
A gépet kizárólag itthoni használatra vettem, hurcolva soha nem lesz, ágyban fekvős/netezős masinát akarok belőle. Picit rövid nekem a gyári töltő/adat kábele, lehet hosszabítani egy sima USB hosszabbítóval?

Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1318) this is life válasza Mrdevil (#1317) üzenetére


this is life
Ármester

Virusirto nem kell, csak feleslegesen eszi az eroforrasokat, nekem az usb hosszabito nem valt be, nem tolt ha megtoldom, de lehez hogy csak valami labkiosztas hiba miatt lehet, live wallpaper tenyleg csak energia temeto, jol mutat de eszi az akksit. Annyira amugy ne aggodj az aramellatasmiatt, egy toltessel kb 10 orat megy. Jatekok pl real racing3 alternativ forrasbol,dead triger,fifa 2014 , esa nagy kedvencem angry birds sw2, bongeszonek uc browser hd,dolphin, kepnezegetonek quickpick,media lejatszonak mx player, es a hozza valo neon codec pack, file kezelonek total commander,rendszer takaritonak az all in one toolbox.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1319) Mrdevil válasza this is life (#1318) üzenetére


Mrdevil
addikt

Koszi, hasznos infok. Jo kis gep ez tetszik, nyomkodom folyamatosan. A bongeszo erdekes dolog, mondom ugyebar pc-n chrome-ot hasznalok jo lesz ide is, de nem, itt a chrome lassu. Ami benne volt eredetileg, nem tudom melyik ez, egy foldgomb az ikonja, ez teljesen jo, de ra nezek azokra is amit irtal. Este mondom hagyom keszenletiben, nem kapcsolgatom ki, reggelre 80-rol lemerult 30-ra. Uppsz.... Bar igaz a wifit nem kapcsoltam ki neki, jott is mail, lehet ez meritette, vagy nem is tudom. Vagy ilyenkor is zabal a live wallpaper. Meg majd kelleni fog nekem hozza egy olyan cucc, amivel ra tudok dugni egy pendrive-ot, tudtommal letezik ilyen, nevet nem tudom.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1320) this is life válasza Mrdevil (#1319) üzenetére


this is life
Ármester

Az az 50% merules sok egy ejszaka, lehet kene nyomni egy factory resetet , eleresi utja hangero le lenyomva es ugy bekapcsolni majd a wipe data,media partitionra factory resetre nyomni egyet, ez vissza allitja a tab szoftveret alapra. Ezutn kezd belakni, mondjuk nem art ha a hely meghatarozast (gps, wifi alaput) tiltod , egyetembe a facebook appal mert ezek tudjak szivni az akksit, amugy egy ejszaka kb 3-6% merules elfogadott. Launchernek hasznald a gyari helyett a nova-t , sokkal testre szabhatobb es kissebb az eroforras igenye is, a fejlesztoi beallitasokat engedelyezd, es kapcsold be a 2d kenyszeriteset...porgos lesz tole a tab. A chrome,firefox androidon eleg lassu a gyari se rossz de van olyan szolgaltatsa a dolphinnak amit hasznalok (lastpass) nalam ez a fo ok.

Ui mielott factory reset lenne inditsd ujra es nezd meg hogy akkor is merul e tetlwnseg kozben, ha igen akkor egy app okozza, es ilyenkor a legtisztabb a visszaallitas.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1321) Mrdevil válasza this is life (#1320) üzenetére


Mrdevil
addikt

Az a baj mar elegge belaktam. :K
A cpu energiatakarekossagot be szoktatok kapcsolni? Nekem eddig nem volt, meg a beallitasoknal az akku resznel a kijelzo 52 szazalekot eszik, ez normalis? Live wp-t leszedtem, sima kep van bennt, a fenyero le van huzva. A real racing3-at nem engedi telepiteni, azt mondja nem alkalmas a rendszerem ra.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1322) this is life válasza Mrdevil (#1321) üzenetére


this is life
Ármester

A kijelzo etvagya annyi, sot mivel en joreszt youtube, filmek , es netre hasznalom ez az arany meg nagyobb a kijelzo javara. A real reacing3 alternativ forrasa azt jelenti hogy ne a playbol szedd le, futni fog rajta gond nelkul :) . Ha nem hasznalsz widgetet tul sokat akkor az is kimeli a fogyasztast. Energiatakarekon kb 25%plusz ido is osszejohet. A fenyero nalam kb 1/3. Igy jon ki a kb 8.5-10 ora hasznalat. Igaz a tabomon ki van gyomlalva a felesleges appoktol pl samu szutykai,yahoo es tsi...stb.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1323) Mrdevil válasza this is life (#1322) üzenetére


Mrdevil
addikt

Ami a beallitosok/akku resznel van felul, az milyen ido amit ir, nekem most pl 46% 18 ora akku hasznalat. Gyakorlatilag annyit bir meg az akku? Real racing ugyben minden viragboltban korulneztem, nem csak a play-en, de meg probalkozok, nem adom fel. ;) Egyebkent van valami jo kis akku progi, ami kiirja pl az akku allapotat? ( vagy nem is kell ) Allitolag ez a battery doktor nem valami pontos, le se szedtem. Neztem ezt az all in one toolboxot, tenyleg jo kis osszetett progi, nem latok benne semmi felesleges appot, sem regi app maradvanyt. Cache tisztitast kell benne nyomni, hogy/mit kell benne pucolni?
Köszi. :R

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1324) this is life válasza Mrdevil (#1323) üzenetére


this is life
Ármester

Az akksinal a leiras a utolso toltes ota eltelt idot meri, nem a hatra levot, real racing ugyben probald meg ezt [link], az all in one toolboxszal a cache, illetve az sd pucolast erdemes neha napjan megejteni.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1325) Samsung_King válasza this is life (#1324) üzenetére


Samsung_King
csendes tag

ugyan úgy kell visszatenni a régebbi romot mint azújabbat mert vissza tettem 4.2.2 ről 4.1.2 re és nem kapcsol be tab tudnál segíteni?

(#1326) this is life válasza Samsung_King (#1325) üzenetére


this is life
Ármester

Ugyan ugy, wipe , factory reset a downgrade elott , majd odinnal downgradelni, pda reszbe betallozod a romot, pipa csak a time reset elott legyen , ha vegez akkor tabot le majd 10mp-re lenyomni a power gombot,utana ujra indul. A recovery sertetlen maradt rajta abba be tudsz lepni, illetve az odin mod is elindithato a tabon?

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1327) Samsung_King válasza this is life (#1326) üzenetére


Samsung_King
csendes tag

csak pörög az a samsung jel 30 perce nyomom hosszan fekete lesz utána már megint kezdi

(#1328) gyuri81


gyuri81
veterán

ha valaki eladná a tablet-jét reális áron, kérem keressen meg.

(#1329) Samsung_King válasza this is life (#1326) üzenetére


Samsung_King
csendes tag

Már nem téma...
vissza tettem a 4.2.2 azzal elindul,akkor marad ez:D köszi azért a gyors segítséget :D

azért egy kicsit beparáztam :P

[ Szerkesztve ]

(#1330) keszo válasza gyuri81 (#1328) üzenetére


keszo
őstag

mi neked a reális ár?

Attila

(#1331) gyuri81 válasza keszo (#1330) üzenetére


gyuri81
veterán

ne ide, inkább privátban.....

(#1332) Mrdevil válasza this is life (#1324) üzenetére


Mrdevil
addikt

Haliho.
Leszedtem ezt a Real Racing3-at, el is indul szépen, csak furák a kocsikon a texturák, mintha LOW grafikán lenne az egész játék. Szedtem hozzá marketről RR3 grafika progit, ott be is állítottam a magasabb grafikát, de akkor meg tönkre vágja a játékot, szedhettem le újra. Mi lehet vele, vagy ennyit bír a tab grafikában? Nem hiszem, mert az a zombis lövölde meg nagyon szépen fest rajta.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1333) this is life válasza Mrdevil (#1332) üzenetére


this is life
Ármester

Sajna nincs tippem, a real racing3 hirhedten rosszul optimalizalt jatek, a galaxy s4-en is tud lagolni, lehet hogy low beallitassal amit letolt ugy stabil, vagy de ez csak tipp egy masik apk kene ami mas beallitast hasznal.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1334) lukeska


lukeska
csendes tag

A különböző alkalmazásokat hogyan és hol lehet letiltani? :F

Lg g pad 8.3 black és remélhetőleg Nokia Lumia 520

(#1335) gyuri81


gyuri81
veterán

Beléptem a klubba :-) éljenek a Glamour napok ! :-D

Milyen fóliát ajánlanátok a gépre?

Milyen tokot érdemes hasznalni?

Frissitettem a 4.1.2-re de valami hihetetlen milyen jo lett! Nagyon smooth :-)

(#1336) Mrdevil válasza gyuri81 (#1335) üzenetére


Mrdevil
addikt

Vajon sokkal jobb mint a 4.1.1, érdemes lenne nekem is frissíteni? Nekem úgy tűnik most is nagyon szuper minden. Tokot most vettem a MM-ben, egy sima bedugós Overmax puha itthoni tokot. Teljesen jó, 2000ft-volt.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1337) this is life válasza lukeska (#1334) üzenetére


this is life
Ármester

Az alkalmazasokat root nelkul az alkalmazaskezelo/osszes menupont alatt, egyesevel lehet tiltani oket ...persze nem mindegyiket de a samu szemeteinek jo reszet igen.
Gyuri81
Tok ugyben : nekem ilywn van[link] de gyari utangyartott muanyag tok is franko, es tobb vedelmet is biztosit.[link] ezekre is nezz ra.Folia nem kell mert elvileg gg az uveg rajta. Ha meg furgebbnek szeretned a fejlesztoi beallitasok kozt kapcsold be a 2d kenyszeriteset, illetve tiltani a felesleges appokat...

Mrdevil
A 4.12 egy fokkal meg furgebb mint a 4.11 mar fel eve igy hasznalom, a 4.22 felejtos.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1338) gyuri81 válasza Mrdevil (#1336) üzenetére


gyuri81
veterán

Esetleg mutatnál róla egy képet, hogy hogyan néz ki ez a tok?

This is life:

Pontosan mire jo ez a 2d kényszerítés?

(#1339) Mrdevil válasza gyuri81 (#1338) üzenetére


Mrdevil
addikt

Huh, kepet most nem tudok, ne gondolj nagy dologra, egyszeru kis puha bebujos tok. Ezt a 2d kenyszeritest en is benyomtam, bar nem erzek kulonbseget.

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1340) this is life válasza gyuri81 (#1338) üzenetére


this is life
Ármester

A 2d feluletet nem cpu-val szamoltatja , hanem a gpuval, emiatt a lekepezes gyorsabb, furgebben mozog a 2d alkalmazasokban pl launcher,file kezelok grafikus felulete, web bongeszo...stb. A 3d alkalmazasokra ez nincs hatassal.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1341) gyuri81 válasza Mrdevil (#1339) üzenetére


gyuri81
veterán

Hát komolyan nem tudom milyen tokot vegyek hozzá!

Picit félek az olyan tokoktól ahol bele kell pattintani a 4 sarkát, nehogy valami sérülést okozzon!

Amugy jó ez a 360 fokban forgó tok is , láttam tegnap az extrem digitalban! Ennek a forgo közepe nem ér hozzá a tablet hátuljához?

(#1342) keszo válasza gyuri81 (#1341) üzenetére


keszo
őstag

Ha már a tokokról van szó ezt a típust használja valaki? vagy legalábbis valami hasonlót
Tapasztalat? ha esetleg valakinek van ilyen tokja és elcserélné jelentkezzen
Nekem ilyen van csak barnában

[ Szerkesztve ]

Attila

(#1343) this is life válasza gyuri81 (#1341) üzenetére


this is life
Ármester

Abepattintossal nincs gond nem serul tole,na persze ha napi.szinten ki be pattintgatod akkor lehet gond,a 360°os.kicsit hozzaer a hatuljahoz,de a forgo resz ala kell tenni foliat s aztan csok anyu,ha nem teszel akkor egy picit latszani fog a kor a hatuljan.

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1345) Mrdevil


Mrdevil
addikt

Tényleg srácok, kinek mennyi idő alatt tölti fel a gépet, mondjuk 10%-ról fullra, teljesen kikapcsolt állapotban?

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1346) this is life válasza Mrdevil (#1345) üzenetére


this is life
Ármester

Kb 4-5 ora ,de sose mertem, meg a kikapcsolast se ismeri nagyon :DDD .

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1347) ha3fis válasza Mrdevil (#1345) üzenetére


ha3fis
tag

Én most töltöttem fel 11%-ról indítva, ~4 óra 45 perc alatt lett kész. 1 éves készülék, 2-5 naponként töltöm, napi 1-3 órás használattal, persze ez a háttérben futó alkalmazásoktól is függhet. DU Battery Saver progit használok, ez is befolyásolhatja az üzemidőt.

(#1348) Mrdevil válasza ha3fis (#1347) üzenetére


Mrdevil
addikt

Jó az a Battery Saver, érdemes használni ilyesmit?

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#1349) ha3fis válasza Mrdevil (#1348) üzenetére


ha3fis
tag

Van aki esküszik rá, meg a task killer progikra, és van, aki azt mondja, hogy nem érnek semmit. Ki kell próbálni és az eredmény bizonyít.

(#1350) Tacsilaci


Tacsilaci
tag

Sziasztok! A gyári háttér képek hol találhatók? Esetleg azt tudjátok hogy mekkora a felbontásuk?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.