Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
feliratot próbáltam meg letölteni egy oldalról, de nem hajlandó "srt" fájlt letölteni, csak zip-et (amiben sokszor tárolják, sosem értettem miért, de itt most van értelme). a baj csak az, hogy pl most is az a felirat lett volna jó, ami nem volt konténerezve... ismeretlen tartalomnak címzi, és nem tud vele mit kezdeni. ami furcsa, hisz maga a kütyü is használja, értelmezi ugyebár filmeknél, simán illeszti...
egyébként meg ne gondolkodjon, csak töltse le.. 
szóval nem értem, miért nem hajlandó erre.valaki talált már erre megoldást, esetleg van ötlete?
mellesleg némi különbség tényleg van 720p-s filmeknél minőségre, de ha olyan DivX-et találok, ami majdnem közelíti a natív felbontást, gyakorlatilag tökéletes! igen,a bitráta is számít, érdemes olyan filmeket keresni, ami ebben minél jobb (1000 kbps fölött már jó minőségűnek mondható a divx, xvid, de a legjobbak az 1300 - 1500 kbps bitrátájú példányok)!
én sorozatokat töltök rá 720p-ben, ezek az egyórás epizódok max 1.5 gigások, amit még bőven lát, filmeket jó minőségű divx-ben teszek ált. fel.
az említett MXV Playert ki fogom próbálni. kíváncsi vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként meg ne gondolkodjon, csak töltse le..