Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

válasz smkb #493 üzenetére

A shutter hangot nem tudom, majd kipróbálom később (bár akinek már fennvan és próbálta szintén tud esetleg gyorsabban reagálni)

A sebességnövekedés érzékelhető. A weblapok gördülékenyebbek pl.
    Én rootoltam, és használok még memoria optimalizáló scriptet is ami pluszban segít azon, hogy ne legyen akadás (azért ritkán tapasztaltam így is)

más hiányt nem tapasztaltam (qik -et is visszatelepítettem, bár eddig senki ismerősöm nem használja :D )
    Sound alive működik. Amire sokan panaszkodnak, hogy nincs High Bass (vagy nemtom hogy hívják) bekapcsolási lehetőség, az csak akkor van, ha a külső hangszórókat használod, mert gondolom védik azokat valamennyire az új firmware-bem, de fülhallgatóval az is választható, és ha nagyon akarod akkor user módban bármilyen beállítást engedélyez (ugyanolyat is mint a high bass), szóval az működik rendesen.

Nekem az egyetlen hiányom, hogy (ez a 2.2.2 -esnél sem volt meg természetesen), hogy főzött rom nem található a kütyühöz, pedig az ext4 -es filerendszer ezen is dobna még a folyamatosság szempontjából.

Ja és én egy G70XXKPF kódú gingerbreadet hasznáok amit Odinnal tettem fel, de csak annyi a tapasztalt különbség eddig (azon kívül, hogy magyarul sem tud) , hogy ebben a listák végén-elején, meg a weboldakal végén-szélén a kép tovább húzható és visszarugózik, nem pedig csak elkezd kékülni az alja. Nekem ez a funkció jobban bejön, ezért a Kies-sel telepíthető verziót nem használtam sokáig.

Új hozzászólás Aktív témák