Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
üzenetére
Megnéztem vagy tizenöt videót, leírást, olvastam utána még orosz fórumokon is, mindenhol ugyanazt írták. Ez a leg szájba rágósabb magyar leírás, még azt is leírja hogy kapcsold be a készüléket:

SuperOneClick. Rendszergazda mód egy gombnyomásra
Nálam az volt a baj, hogy a kernel is le volt cserélve és a fw is backup-ból volt feltéve. Erre hiába küldtem a SoC-t nem bírt vele mit kezdeni. A vége az lett, hogy a gépem is kifagyott, teljes reset hozta ki. Aztán fw csere sikerült, de a kernel nem, csak ismét hard reset után. Ezután már ment a root is, csak ide volt nehéz eljutni, mert nem tudtam miért nem akarja. Nagy nehezen azért sikerült egy nap alatt.Aki nem akar vele sokat szórakozni az ne fogjon bele, nem olyan egyszerű minden esetben a root és könnyen rámehet a délutánod.

Köszi makoj a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgató! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest