- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
Felraktam. Nem jön be a kezdőképernyő, nem tudok belépni az alkalmazásokba. 3 újratelepítés után sem. Most ott tartok,hogy megtaposom. GB-ra downgrade. Rohadjon meg
mostmár 100% ,hogy benevezek egy 520-asra
-
dashed
senior tag
válasz
dashed #34192 üzenetére
Megse... A launcher a ludas, erdemesebb rarakni egy nova-t pl..
De ez, hogy nem lehet kiloni a zramot csak engem idegesit? cm10.2 ota elkezdtek hasznalni a preload particiot mint swap hely.
Igy alapbol tobb mint 320mb a swap merete...
Ha valakinek meglenne meg a maclaw fele cm11 az szoljon
-
dashed
senior tag
Nalam eleg rocogos ez a mix megoldas.. Amit 2 napja probaltam, "rendes" TC fele alpha furgebbnek tunt
-
Gery1987
őstag
válasz
Balazska15 #34174 üzenetére
Helló!
Mint minden mai okos telefont ezt is le lehet meríteni egy nap alatt. Fél napnál biztos többet bír ezt tapasztaltam én is ha használva van...de nap végére tölteni kell ha egész nap használva van.
CM-ből a jelenleg a 10.2-es 2013.11.18-as legjobb. Mostanában próbálják a CM11-et is, de én inkább várok vele. Addig is tökéletes a CM 10.2-es. 1-2 napja tettem fel...alapon nagyon jó eddig.
-
FET-MEN
veterán
Mi a pontos verzió benne? 4.4 vagy 4.4.2? mert gapps aszerint van.
-
törölt tag
Rendes kernellel jobb lenne, de még ígyis az eddigi legjobb cm a telefonra
-
horvii96
tag
Ez a CM 11 akkor már stabil?
-
válasz
FET-MEN #34175 üzenetére
Feltettem, kamera, youtube, reboot - shutdown system működik, eddig nem tapasztalok semmi anomáliát
Szerk: Én csak simán feldobtam a .zip-et a TC-féle CM11 alól
(#34179) FET-MEN : Igen, gapps, kell, kamerát szvsz rakd vissza alapra, sebességre teljesen jó a rendszer, nem szöszöl semmin, egyből csinálja
-
Balazska15
senior tag
válasz
Simba86 #34170 üzenetére
Hdmi-t nem is tudtam mikro megvettem a P-t, hogy van rajta, azóta sem akartam sosem használni, így az nem szempont
A ram mennyisége viszont nálam 1 GB, ahogy nézem most nem használok annyi ram-ot, hogy a 768 MB ne lenne elég. A rendszer az Advence mellett szó, főleg a CM miatt, amit régebbi telefonjaimon nagyon szerettem, de a P-re zárt BL miatt sajnos nem tudom feltenni. A csere 1:1-be történne, de mivel nem a nyereség a vágyam így nem az árát nézem, hanem a tudását, és ami talán az Advence felé csábítana az az akksija, bár számadatokban nincs olyan nagy különbség, a P-t egy fél nap alatt le tudom nullázni aktív használattal (Ez alatt auto fényerőn olyan 3óra kijelzőhasználatot értek). A Advence akksi használatával kapcsolatban tudnál nekem mondani valamit?
-
Simba86
senior tag
válasz
Balazska15 #34168 üzenetére
kolléganőmnek P van, szóval pár dolgot tudok mondani
- A kijelző tekintetében egyértelműen a Samu a jobb
- Hardver ugyanaz
- a Sony mellett szól a hdmi kimenet!
- a Samu formaterve szerintem sokkal elegánsabb
- a gyári rendszer jobban sikerült a Sonynál, a Samunál rá kell szánni az időt a finomhangolt rendszer felrakására (ami kb negyed óra, de ha mindent le akarsz tölteni előre, akkor legyen fél óra...)konklúzió: a P szvsz túlárazott még manapság is, így ha értékkülönbözettel meg tudod szerezni az Advance-t, és nincs szükséged a hdmi-re, valamint van türelmed "finomhangolni", akkor megfontolandó a csere...
mivel közelről láttam mindkettőt, én nem cserélném le az Advance-em Xperia P-re, hiába vannak előnyei annak is, nem érné meg nekem ráfizetni a különbözetet... ezért is írtam, hogy fordított esetben viszont megfontolandó a csere
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok, nincs valakinek tapasztalata Xperia P vs. S Advence-el kapcsolatban? Esetleg valaki tudna nekem, akár privátban is, pár tipik hibás írni az Advence-val kapcsolatban? Az akksi aktív használat mellett (3G pl egész nap) mennyi ideig bírja az akksi? Megérné nekem cserélni az Xperia P-met, köszi előre is!!
-
Nerd
aktív tag
Elvileg ebben a CM11-ben mukodik a kamera, meg az OMX...
-
terra052
őstag
válasz
Piloss #34161 üzenetére
Azt hittem csak nekem nem mennek ezek. Használtam az üzemmódokat, beállítottam otthonit: mobilnet+gps+3g off, wifi on, illetve car-t ,ahol ezek mentek. Volna. De az üzemmódváltás után többször nem akarta a mobilnetet, és/vagy a gps-t, csak restart után. Ha nem váltottam üzemmódot, akkor ment a ki-be kapcs. ezeknél... De mindemellett nagyon ott van a szeren a CM10.2, szerintem/nekem.
Ja, és meglepően sok alkalmazás akar hozzáférni olyan adatokhoz, amihez semmi köze... (itt lehet tiltani már ezt), de ezeket mind letiltottam egyszer és onnan OK a privacy is -
törölt tag
Konkrétan retardált barmok, akiknek szánt szándékuk megakadályozni, hogy normális custom rom készüljön a telefonra.
Mert egy normális fejlesztő már csinált egy rendes cm11-et, amiben ez a képhullámzásos baromság sincs,(és minden más is megy természetesen) amit 1 éve nem tudnak javítani, csak ezek a nyomorultak töröltették még a témát is, a fejlesztő meg mondta hogy ő akkor leszarja az egészet és nem csinál romot advancera.
-
-
vazzz
őstag
válasz
kiss.beni93 #34162 üzenetére
Ne bízz benne. Nagyon fikák a fejlesztők.
-
vazzz
őstag
Legújabb cm11:
nekem nem akart felmenni cm10.2 után, hiába volt full wipe, és system/data/cache/preload/anyámtyúkja format. A 12.10 build viszont felment, restart után egyből recovery, így már felment a mai nightly is. Gapps csak a gapps-kk-20131119 a jó, az újabbnál nem engedte bekapcsolni a wifit. Már cwm van, nem a szutyok twrp, viszont a reboot system nem megy, csak akksi ki-be a megoldás. A kikapcsolás/restart a rendszer alól sem megy, csak homokórázik. Amúgy alakul a dolog, fényképező/kamera és videolejátszás egyáltalán nem megy, mobil adat megy. Gps jó, sok forgatás/ütögetés után az iránytű is báll a gps statusban. Rakom vissza a cm10.2 mentésemet (ha sikerül). -
eastsider
nagyúr
válasz
Pietrosz #34152 üzenetére
nekem nincs már ilyen telefonom, de tényleg szörnyű volt rajta a stock JB... nem nexushoz hasonlítgatom, de pl az amíg megnyitja a kamerát, ahogy onnan átmegy a galériába.... (ez nexuson kb 2mp, itt szerintem 1 perc). bnőm telóját próbálom használhatóvá varázsolni... eddig azt mondta jó volt, de mostanába elkezdett lagolni...
-
Pietrosz
addikt
válasz
eastsider #34150 üzenetére
El kell dönteni, hogy az extra konfigurálhatóság, funkciók miatt bevállalsz-e gyorsabb merülést. Valamit valamiért. Amúgy nem vészes az akksi idő szerintem, ha nem piszkálom a telót akkor szinte vízszintes az akku history.
szerk.:
vazzz: köszi, lehet ránézek én is. Kamera nélkül elvagyok valameddig. Videó lejátszással mi a helyzet? -
beccyboy
aktív tag
válasz
eastsider #34140 üzenetére
Napi használat mellett én nem vettem észre nagyon semmit a szokásos akku merülésen kívül. Egész folyamatos, már nem szaggat, talán a youtubera meg a videó felvételre panaszkodnak még, hogy nem az igazi. De mostanában nem is foglalkoznak vele, új romokat csinálnak, úgyhogy lehet, hogy ez a végleges formája.
-
horvii96
tag
Megnézem.,köszi.
-
horvii96
tag
Tudom nem ide tartozik, de tesómnak van egy Samsung Galaxy Ace GT-S5830i készüléke gyári GB 2.3.6 van rajt és szinte alig lehet rajt csinálkni vmit mert annyira fagy, erre nem tudtok valami használható romot? Nézegettem itt-ott de semmit nem találtam.
Bocs h ide irom.
-
Gery1987
őstag
-
silvergod
őstag
ezzel a csapattal itt nincs semmi gond,sőt az egyik legjobb!
Azért nem kaptál választ mert lehet senki nem használ ilyen appot??
mivel itt legtöbben az fmodot használjuk a samsung app ki is van szórva belőle mert felesleges....
Életemben nem töltöttem onnan semmit erre ott van a play.... -
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
néztem mindkét topikot pár napja, de nem találtam semmit:van már napi szinten használható CM? graphic glitchek nélkül? CM10/10.1 mindegy
-
jtasi
csendes tag
Köszönöm,marha sokat segítettetek!Ilyen csapattal már régen találkoztam.A One touc-ak rendesebbek voltak!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm fél éves s advance készüléke az utóbbi időben indokolatlanul gyorsan lemerül (kb fél nap alatt), eddig 1-2 napot bírt.
Semmilyen alkalmazást nem töltött le rá, ugyanúgy használja mint eddig, nem állított át semmit rajta.Lenne valami tippetek a megoldásra?
köszönöm előre is!
-
horvii96
tag
válasz
Gery1987 #34111 üzenetére
Rendben.
Független repartosra tettem fel.Nekem nagyon tetszik a CM10.2. De egy valami nagyon zavar, a Youtube minőséget nemtudom beállitani HQ-ra..
Szerk.: Tegnap este 77%-on volt mikor lefeküdtem, direkt nem raktam fel éjjelre tölteni hogy megnézzem mennyit merül, reggel 7óra körül 40%-on volt.Akkor felraktam töleni, fel ment 100%-ra.kb fél11óta nyomkodom, (netezek,zenéthallgatok) és most 67%..Nemtudom mér ment le egy éjjel alatt annyit mikor nemis volt nyomkodva.
Most kiváncsi vagyok meddig fogja birni úgy h egész nap nyomkodva van. -
palee69
senior tag
XXLQL Olasz JB
Úgy használtam kb.2 napig,hogy semmi"mókolás"nem volt rajta a véleményem az,hogy semmiben sem jobb mint a jól bevált repartos JB-ék
Kamera fagyások,videók akadoznak,érthetetlen,bosszantó lassulások.
Viszont a Most Wanted szépen ment és a FIFA 14 is.
Azért a múlt idő mert már újra a repartos JB+Fmod kombón vagyok.
Ez a tuti a mi kis vasunkra -
Gery1987
őstag
válasz
LaciMc82 #34118 üzenetére
Erősen meglepődnék ha megkapná, főleg, hogy 2 éves és amikor kijött sem csúcstelefon volt hanem amolyan S2 mini. Ez a 4.1.2 (JB) sem lenne gáz, ha a Samsung normálisan optimalizálja, vagy kiad inkább egy értelmes 4.0 (ICS), és akkor sem szólnék, de itt átugrották.
3 megoldás lehetséges:
1. Acef Fmod-ja: gyári JB csak kiherélve és beletéve pár hasznos cucc. Jó kis szoftver. Mellé teszel egy CoCore kernelt (6.2 v 6.8 a javasolt hozzá), root és fasza lesz.2. Feltolod a CM 10.2 2013.11.18.-as kiadást. Ez 4.3.1-es Android (JB ez is), és azzal is sokat lehet kezdeni. Egyedi kernel és ROM a dolog. Nekem bevált, ezt használom most, még tapasztalom, de tetszik.
3. Tudom lehet le fognak hülyézni, de visszarakod a GB-t. Azzal még mindig nincs annyi gond. Oké kevesebb funkció és nem támogatja értelmesen a 2 magot de azt legalább megcsinálták mert az S2 is azzal jött ki gyárilag.
Ezek közül szemezgess neked mi a jó és akkor tudsz dönteni. Bármit is választasz segíteni tudunk.
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Hivatalos 4.4 lesz akkor a telóra és ha igen mikor ?
Ezzel a 4.1.2-vel néha nekem is megbolondul a telefon,leginkább a fényképezőgép alkalmazás főleg ha még valamilyen effektet is beállítok rajta. -
Adam8199
tag
GB-t is úgy kell rootolni mint jb-t?
-
Gery1987
őstag
-
robyroby
tag
Wifin gyári frissített 4.1.2-re ráraktam a cocore E 6.8-at.. hogy tudom visszarakni a gyári kernelt? (telenor)
-
horvii96
tag
Nekem kicsit fagy.
Milyen beállitásokat használjak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest