- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgabe25
tag
válasz
Mr.Silkó #17131 üzenetére
Na akkor megnyugtattál, igaz nem tudom ennyi készülékhez hasonlítani de eddig az S8 a legjobb és szerintem kifejezetten szépen szól. Majd tesztelem több fejhallgatóval is, az AKG-n kívül akad itthon még Sennheiser fejhallgató is azzal is nekiesek plusz többféle zenével is mert eddig csak éppen pár zenével teszteltem.
(#17129) w333: Üdv, köszi!
(#17130) zzola: elhiszem, majd ha megszokom akkor talán megtalálok mindent de még mindig eltévedek benne
(#17136) Ubul86: Tudom mit érzel gyönyörű páros lett a Flex 2/G4
Nálam a Flex 2 januárban lett volna 2 éves de alaplaphiba lett
És szintúgy nem értettem, hogy miért nem vitték tovább a vonalat. A Flex 2 vel is szép képeket lehetett lőni, hiányolom is picit a kamera gyorsaságát, gyorsabban fókuszol mint az S8 én azt tapasztaltam de ez sem lassú.
(#17140&17141) DarthFater: Üdv neked is, nagyon hasonló véleményen voltunk akkor választáskor. Egyedül Iphone volt kizárva, szimplán nem tetszenek barátnőmnek van egy 6s-e előtte 4s-e volt de nem jönnek be. Én is MM-ben tudtam megcsodálni amúgy, a Note8 tetszett még nagyon de az sok volt már nekem árban. Kezdem már megszokni, egyre jobban tetszik és szerintem is jól döntöttem de ahogy látom ezt meg is erősítitek
Az íriszt még nem próbáltam meg megint, nem volt időm rá, arcfelismeréssel használom jelenleg az jól működik kifejezetten illetve az ujjlenyomat olvasót, egy egyszerű szilikon tokot vettem hozzá amiben az olvasót nagyon könnyen ki lehet tapintani úgy, hogy nem fogdosom össze se a kamerát se a villanókat mert a tok külön válassza mindhárom elemet.
Egyéb: Vezeték nélküli töltőt bátran rendelhetek kínából vagy felejtős? Találtam bőr felületű töltőt, jól néz ki, minőséginek tűnik és az ára sem vészes. A gyári fóliát cserélem hamarosan mert eléggé bugyuta van rajta gyárilag szerintem. Mennyire pörög ez a fórum, a Flex 2 fórumja 2 hetente 2-3 hsz jobb esetben
de látom rendes népek vannak itt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest