Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spawn21

veterán

válasz Mr.Silkó #17131 üzenetére

Köszi a listát, pár dologgal kiegészítve remélem javul az akuidő

• tgabe25

tag

válasz Mr.Silkó #17131 üzenetére

Na akkor megnyugtattál, igaz nem tudom ennyi készülékhez hasonlítani de eddig az S8 a legjobb és szerintem kifejezetten szépen szól. Majd tesztelem több fejhallgatóval is, az AKG-n kívül akad itthon még Sennheiser fejhallgató is azzal is nekiesek plusz többféle zenével is mert eddig csak éppen pár zenével teszteltem.

(#17129) w333: Üdv, köszi! :)

(#17130) zzola: elhiszem, majd ha megszokom akkor talán megtalálok mindent de még mindig eltévedek benne :C

(#17136) Ubul86: Tudom mit érzel gyönyörű páros lett a Flex 2/G4 :) Nálam a Flex 2 januárban lett volna 2 éves de alaplaphiba lett :( És szintúgy nem értettem, hogy miért nem vitték tovább a vonalat. A Flex 2 vel is szép képeket lehetett lőni, hiányolom is picit a kamera gyorsaságát, gyorsabban fókuszol mint az S8 én azt tapasztaltam de ez sem lassú.

(#17140&17141) DarthFater: Üdv neked is, nagyon hasonló véleményen voltunk akkor választáskor. Egyedül Iphone volt kizárva, szimplán nem tetszenek barátnőmnek van egy 6s-e előtte 4s-e volt de nem jönnek be. Én is MM-ben tudtam megcsodálni amúgy, a Note8 tetszett még nagyon de az sok volt már nekem árban. Kezdem már megszokni, egyre jobban tetszik és szerintem is jól döntöttem de ahogy látom ezt meg is erősítitek :) Az íriszt még nem próbáltam meg megint, nem volt időm rá, arcfelismeréssel használom jelenleg az jól működik kifejezetten illetve az ujjlenyomat olvasót, egy egyszerű szilikon tokot vettem hozzá amiben az olvasót nagyon könnyen ki lehet tapintani úgy, hogy nem fogdosom össze se a kamerát se a villanókat mert a tok külön válassza mindhárom elemet.

Egyéb: Vezeték nélküli töltőt bátran rendelhetek kínából vagy felejtős? Találtam bőr felületű töltőt, jól néz ki, minőséginek tűnik és az ára sem vészes. A gyári fóliát cserélem hamarosan mert eléggé bugyuta van rajta gyárilag szerintem. Mennyire pörög ez a fórum, a Flex 2 fórumja 2 hetente 2-3 hsz jobb esetben :DDD de látom rendes népek vannak itt is :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés