Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubolaa
tag
válasz #67656192 #11334 üzenetére
Egy ilyen kategóriás telefonnál én is olyan 2 százalékra számítottam. Már a G2 is annyit merült. Azért is aggaszt ez a 6-8 százalék. Feltettem ezt a play szolgáltatás frissítést... meglátjuk... De most ahogy neteztem pl nem sikerült vele elérnem 3 óra kijelző időt és már 20 százalékon volt az aksi...
[ Szerkesztve ]
Adam
-
törölt tag
válasz #67656192 #11385 üzenetére
Ezzel nem buzdítanék senkit az app használatára arra van a topik, hogy inkább segitünk ha valaki nem tud valamit minthogy kárt csináljon. Mindenre rá lehet guglizni ami nem tiszta. Illetve a spórolás nem itt kezdődik hanem a telefon megismerésénél és helyes beállitásánál.
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11385 üzenetére
Köszi, hogy leírtad, végignézem a listádat.
Én onnan közelítettem meg a dolgot, hogy amikor megvettem a telefont, mindent végignéztem kétszer is, ami nem kellett, azt tiltottam, szinkronját kikapcsoltam. Értelmesen beállítottam (annyira nem is volt kevés idő). Shealth-ben mérek pulzust, nem meríti a telefont, szinkronja ki van lőve, lépésszámláló nem megy pl.Nézve a listát: van benne sok olyan program, ami valszeg nem merít semmit a telefonon, csak a helyet foglalja. Én anno az s2-t sokkal durvábban megcsupaszítottam. Jó párat meg azért nem tiltanék, mert lehet, hogy ritkán, de használom.
(#11386) samu74: Komolyan mondom, hogy menő "feature" lenne, ha tudna világítani, mint a notebookjaik.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11389 üzenetére
Én csak azokat tiltottam, amiket a fenti screenshotban látsz.
Viszont sokféle szinkront kilőttem, ezeket nehéz leírni, mert nagyon szerteágazó helyeken található meg mind. De így is lemerül a hétvége alatt a teló folyamatos nettel (nagyobb részt wifi), 4,5-5 óra kijelzővel, szóval ez ennyi, ennél többet nem tud.
A szinkronokat majd le kéne írni. Olyanokat kikapcsoltam, hogy ne nézze a gyors kapcsolódás folyamatosan bluetooth-on az eszközöket (alapból nézi a szemét) vagy, hogy ne frissítse az irányelveket stb.(#11389) Littlecar: Nekem általában 3,5-4 óra SoT van meg hétköznapokon, de 35-50%-on van este a telefon, szóval nem merül le teljesen, egész nap mobilnet (nagyrészt) és wifi, annyira nem sok telefonálás, fb, messenger, internet, zene, email stb.
Szép aksiidő, bár fekete témát használsz ill. most már sötét van, nem kell nagy fényerő. Nekem a 2 óra SoT hétköznapokon kb. 13-14 órakor szokott meglenni, hetvenpár százalékos töltöttségnél és ugye napközben van fényerő (nem is spórolok vele).Package Disabler Pro-t vagy a PLUSZ verziót töltsem le?
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11391 üzenetére
Jó, ez max akkor lehet igaz, ha valaki azt várja, hogy használat nélkül, de netkapcsolattal egy hétig elketyeg a teló minden szar szinkronizálása mellett. Ezt nem tudja.
Én most hétvégén nem használtam olyan sokat, kicsit fotózgattam, ment a net végig, nagyrészt mobilnet, vasárnap estére csak lemerült. Persze, minden hülyeség, amit használok szinkronizál, így nem tud olyan SoT-t, mint 18 óra készenlét alatt.
Az android operációs rendszer, ami most második, hétköznapokon kb. 6.-7. szokott lenni.
Az Android rendszer ott szokott lenni a 3.-4. helyen. Internet szokott a második lenni.
Kicsit ránézek a PDPro-val azért, a simát vagy a pluszt vegyem meg?[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11394 üzenetére
Igen, most azért adok egy esélyt az akkuoptimalizáló cuccnak (rögtön kikapcsoltam). És persze itt a budapesti agglomerációban nincs túl jó térerő, hétköznapokon napközben a városban vagyok (plusz hétvégén többet autózom a környéken, van, ahol halászni kell a térerőt).
Első vagy második? -
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11400 üzenetére
Oké, köszi. Jó párat letiltottam, a naptárból eltűnt minden. Mellényomtam a pipát és a google play szolgáltatásokat tiltotta le, rögtön visszacsináltam, de kirakott a google fiókomból. Visszacsináltam, huhh.
Samsung Push Service nem az emailhez kell? Letiltottam azt is, meglátom jönnek-e emailek.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11402 üzenetére
Igen, most használtam a google ezt, elvileg a samsungos chat programokhoz (Chat On pl) kell. Viszont én a samsungos email app-ot használom, lehet, hogy ahhoz is kell, holnap kiderül, ha nem kapok semmit. Egyelőre tiltottam, mert ez pl folyton fut, én is néztem régebben a futókat.
Én is a gmail naptárt használom, benne van minden teendőm. A névjegyek nálam is a google-ben.
Alkalmazásadatokat és személyi adatokat szinkronizálsz a google-lel? Én most csak az alkalmazásadatokat és a fitnesz adatokat kapcsoltam le, persze mindkettőre ráfrissített most, hogy újra hozzáadtam a fiókomat.
Ui.: Durván szaggat a PDPRO-ban a görgetés, ha gyorsan csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz #67656192 #11413 üzenetére
Egyszer leírhatnád azt is, hogy milyen alkalmazások vannak telepítve a készülékeden, és melyiket mennyit használod, mert annak is jelentős relevanciája van az akku használat szempontjából.
Nem csak kizárólag annak, hogy mik vannak letiltva.
Főleg, hogy a 4 óra SOT alatt konkrétan mit, mennyit használtál.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11430 üzenetére
Visszatérve: szerintem ezeket a folyamatokat (pl tuiservice) kellene megismerni, ha tudnánk, mi.miért felelős, lehetne tiltogatni őket. Én most ezzel a PDProval alig tiltottam egy-két appal többet, mint a touchwizzel, pedig vannak folyamatok. Amúgy ugyanazokat tudja tiltani a PDPro, mint a beállításokban lévő alkalmazások pontban (rá kell menni, hogy minden folyamatot mutasson).
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11482 üzenetére
Haha.
Ez Neumnál volt, elkezdtem tárcsázni, és rögtön letette. Nem ijedtem meg tőle. SMS-t se kaptam (nemfogadott hívás miatt) és előtte nem sokkal telefonáltam, szóval csak nem akart átállni a bosnyák térerőre a picike. Utána a horvátokhoz visszatérve működött és hazaérkezve is. Most is jó, tehát ez bőven belefér nekem (ettől függetlenül megértem azokat, akiknek nem, elég kellemetlen tud lenni).[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11723 üzenetére
Rámész a play áruházban a messengerre, megnyomod a hamburgermenü 3 gombját és ott kiveszed, hogy a messengert ne frissítse magától.
A messenger beállításokban van a képeknél vagy hol egy olyan, hogy a lőtt képet rögtön küldheted. Ha kiveszed onnan a pipát, akkor eggyel kevesebb folyamat fog futni. -
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11725 üzenetére
Igen. Én is írtam nekik, de az alkalmazáson belül. Aztán töröltem és felraktam a 91es verzát.
Én most nem frissítem egy ideig.PDPRO-t töröltem, magával az alkalmazással, nincsrá szükségem. Vissza kell valamit állítani a beállításokban? Valami jogosultságot adtam neki az elején. Kicsit most pörög az android rendszer, remélem elmúlik vagy, hogy nem amiatt van, mert valamit vissza kéne kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
gubolaa
tag
válasz #67656192 #11912 üzenetére
Oké köszi
600700: Most néztem a képeket, az S6-hoz valónak a hátán is vannak szellőző lamellák, de csak azokon a modelleken, ami fast charge-os. Amit én vettem azon nincsen ilyen felirat és szellőző lamella sincsen a hátán....
Hol tudom megnézni milyen meleg az akksi? Mert akkor megnézem és közzé teszem veszélyes e az...
Adam
-
kellcucc
aktív tag
válasz #67656192 #11928 üzenetére
Elolvastam mind a 12e hozzászólást, de hazudnék, ha azt mondanám emlékszek sok mindenre. Azt se tudom mire kéne rákeresnem a keresőben, a legjobb lenne ha elölről megint elkezdeném olvasni, de nem tudok 2 hétig minden estét a fórum olvasására szánni X óráig.
Szerk: most hoztam haza, a nemrég említett 1l vízbe 1 csepp mosogatószerrel mindjárt felrakom a qm31 fóliát[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs