Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz #33253120 #32144 üzenetére
0 cm-re kell lennie az olvasónak, nem nagyon lehet így átverni és ez csak 5000 forintig működik. 5000 forint felett kell a jelszó a telónál is, de az is megy ujjlenyomattal. Amúgy a telefont fel kell oldani a fizetéshez, feloldás után 2 percig lehet fizetni, nem kell belépni sehova, lehetsz a főképernyőn. Legalább is az otp-nél így megy. Simple. Ezt a paypass-os mindenes kártyát már nem is hordom magamnál.
[ Szerkesztve ]
-
A.K.
tag
válasz Burt1793 #32151 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy 5000 forint felett sem kell feltétlenül jelszó. Nekem legalábbis nem kellett eddig sohasem. Viszont úgy tippelem 50000 forint felett nem enged fizetni (egy ilyen tapasztalatom volt, a fizetési limit 60000 volt és mégsem engedte csak bankkártyával). A 0 cm inkább 1-2 cm (nem kell érintkeznie a telefonnak és a terminálnak).
-
törölt tag
válasz alex devil #32149 üzenetére
Besétált egy kínai piacra, mire kijött már pár ezerrel kevesebb volt a számlán. De a bank visszaadta.
Azóta nem hordja zsebben a kártyát. -
Muflon75
újonc
Sziasztok! Smart view problémával szeretnék hozzátok fordulni, hátha van itt valaki aki segiteni tud.
Kb fél éve vasaroltam 4K samsung okostévét és kezdetben tökéletesen működött az S7 edge telefonommal. Ment az oda-vissza tartalom megosztás. Képek videok hang minden. De egy ideje sajnos teljesen elromlott az egész. Mindkét készülék látja a másikat, sőt wifi-direcktel tudok is kapcsolodni de a telefonom video és kép tartalmára azt irja nem megfelelő formátum.
De ha simán csak smart view-el kapcsolódnék már nem hajlandó felajánlani a tv-n az engedélyezést, mint régebben. Csak kiírja a telefon, hogy nem sikerült csatlakozni smart view-el.
Először azt hittem, hogy a tv-vel van gond de ma a cimborám minden gond nélkül csatlakozott a tv-hez az S6-ával. Így kizárásos alapon a telefonnal van valami, csak nem tudom mi. Ugyanazon a hálozaton vannak meg ilyesmi, szóval ez nem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Nem vettem el, sőt le is ellenőriztem és tényleg be van kattintva a jog.
Kivágtam a mappát, bementem az SDkártya gyökerébe és oda illesztettem volna be. Semmi extra.
Annyi adalék még, hogy bőven nem ma kezdtem az ipart inkább az a furcsa, hogy most egy nem rootolt telóm van, de asszem ez volt az utolsó csepp. Elméletileg xposeddel megoldható a root+OTA szimbiózisa is Meg van van egy totál egyértelmű hardverhiba, akkor csak nem reklamálnak a knox *állapotáért*..[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Burt1793
veterán
válasz Seraph 16 #32154 üzenetére
Ha bent vagy az appban, nyisd meg a hamburgermenüt, vagy bal szélről suhints befele a kijelzőn, utána fent a nevedre (emaikcímedre) kattints. Ott lesz a limit módosításának lehetősége.
Fizetési limitet (kártyához) a smartbank appban tudok azonnal állítani, az más tészta, de az is megy telóról, ez a kettő nem ugyanaz.
Az ujjlenyomatot pluszban nálam 5000 felett kéri, ezt egyszer feldobta, mondtam, hogy lehet ujjlenyomat jelszó helyett. Talán a simple beállításai között ott van ez is.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Burt1793 #32163 üzenetére
Köszi, jól eldugták. Viszont itt is be van állítva az 5e forintos határ, és azt írja, hogy e felé nem is lehet menni. Ettől függetlenül, ha újlenyomattal feloldom a készüléket, nem szokott megerősítést kérni 5e felett sem. Na majd próbálgatom kicsit.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
chubby2o6
senior tag
válasz SirRasor #32160 üzenetére
Szia!
Próbáld meg, hogy a Beállítások->Alkalmazások->3 pötty->Rendszeralkalmazások megjelenítése->Saját fájlok->Engedélyek->itt a Tárhely mellett vedd ki a pipát ( kapcsold ki)
Ezután lépj be az app-ba (Saját fájlok), fel kell dobjon egy ablakot az engedély kérésével (már ha korábban nem pipáltad be, hogy ne jelenjen meg többet), itt megadod az engedélyt a hozzáféréshez, ezután már működnie kell.
Ha mégsem, próbáld meg törölni az alkalmazáskezelőben a Saját fájlok adatait, aztán kezdd elölről.
Esetleg másold át gépre az sd tartalmát, majd a telóban formázd újra.
Nekem rootolás előtt is működött a gyári fájlkezelővel meg a Solid Explorer-el is a másolás/áthelyezés.
(Asszem KK óta van, hogy az alkalmazások nem írhatnak a külső sd-re, ezt lehetett rootolás után orvosolni.) -
őstag
válasz nimba1 #32115 üzenetére
Hali!
Be van pipálva a hívás és a média hangja is. Most annyi van, hogy ha BT-ről megy a zene, akkor a google navigáció bemondja az utasításokat, ilyenkor a zene kissé lehalkul. Ha viszont usb-ről megy a zene, akkor nem mondja be BT-n az utasításokat, ha hívásom van, akkor az viszont működik. Úgy lenne a jó, ha ilyenkor is beszélne. Nálad hogy működik?
Üdv!
-
Burt1793
veterán
válasz Seraph 16 #32165 üzenetére
Simán lehet 5 ezer felett költeni paypass-szal, nekem kismilliószor ment. A telót a 100 forintos fizetésért is fel kell oldani, de 5k felett az app is kér egy jelszót. Nálam így megy. A kártyának meg van egy napi limitje, azt nem lehet átlépni, szóval annál nagyobb összeg fizetése előtt a Smartbank app-ban lehet átírni ezt a határt és utána megy azonnal.
-
kaciokos
őstag
válasz johnny82 #32167 üzenetére
Sajnos ez így működik, én is szenvedtem vele, nem fogod tudni megoldani. A BT szempontjából csak kétféle hang jöhet a telefonból, hívás és média. A hívás kedvéért a kocsi megszakítja a zenét, ha viszont média hang jön a telefonból, azt figyelmen kívül hagyja, mert te épp egy másik forrásból akarsz zenét hallgatni.
-
MPowerPH
félisten
válasz MPowerPH #32076 üzenetére
Ma bevittem a telot a szervizbe. Bevettek, csaj elorelathatolag annyit mondott, hogy valszeg kijelzot+alaplapot kell cserelni, es meg az akksit. Megnyugtatott, hogy nem kell forrasztani, lol. Ennek mi ertelme? Kicserelik joforman az egesz telefont. Nem egyszerubb siman adni egy masikat?
Mondta, hogy ha nincs fizikai behatas vagy vizkar, akkor ugye minden garis. Erre mondtam neki, hogy akkor lehet korbefotozni, mert egy utes, horzsolas, kopas, de meg egy karc sincs rajta. A vizkart meg nem is ertettem, mondtam is, hogy ez vizallo, milyen vizkarrol beszelunk? Mondjuk mostanaban nem is furodtem vele, maximum extrem para, eso erte.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
gpek
tag
Valamiért a 7.0 újra indulgat a telefonon. Van valakinek ötlete? A 6.0 nem csinál ilyet. XEH a csc
Gpek
-
chubby2o6
senior tag
Másik Nougat rommal nem próbáltad? Nekem BTU van, azzal nincs ilyen gond. "Tisztán" tetted fel?
Odinnal úgy szoktam, hogy mentés-> a mentést tartalmazó mappa külső sd-re-> recoveryben full wipe/FR->boot to system->kikapcs->download mód->Odin.
Mindenesetre egy wipe-ot megpróbálnék a helyedben. -
nimba1
aktív tag
válasz johnny82 #32167 üzenetére
Tehát ha telefonról halgatom a zenét az autóban akkor a telefon navigációja hang is átmegy. Ha közben hívnak akkor átvált hívásra. Ilyenkor amíg tart a hívás addig a zene, navi hang nem megy át.
Ha te az autó usb-ről hallgatsz zenét akkor a telefon media hangja nen fog átmenni. Telefonra kell tenni a zenét. Szépen mutatja a szám címeket, kormányról tudod a számokat léptetni. -
SirRasor
addikt
válasz chubby2o6 #32166 üzenetére
Hmm érdekes. Itt jártam, itt minden jól áll. Mármint a telepített egyéb fájlkezelőknél, úgyhogy most megnéztem a gyárit, amit írtál is:
eállítások->Alkalmazások->3 pötty->Rendszeralkalmazások megjelenítése->Saját fájlok->Engedélyek-> és ez tök üres. Itt nem mutatja az SD-t.
A másik fájlkezelőknél ott van az SD. Kipipáltam, újra beléptem a progiba, megadtam a jogot és továbbra is a linkelt képeken látszót mutatja; nem megy. Fosadék. Beteg. Gyógyszer kell neki, aminek a neve rootMake Love not war!
-
SirRasor
addikt
Kivettem a microsd-t és betettem egy USB-s olvasóba. A gép azt mondja, hogy EXFAT fájlrendszere van. Ennek nem FAT32 vagy esetleg Ext4-nek kéne lennie? Lehet ez itt a gond. Pedig a telefonba raktam először és azzal formáztam meg, tehát csak meg kéne úgy csinálnia magának, hogy jó legyen
Közben annyit találtam, hogy a default andorid fájlrendszer microsd-hez az az exfat, tehát csak jól áll.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz gerner1 #32181 üzenetére
Oké, de körüljárhatjuk a problémát, mert analitikus agyam van.
Eddig csak rootolt telóm volt és most mindent megpróbálok elkövetni azért, hogy ne kelljen. Már sokmindennel megbarátkoztam, erre adott a fenti helyzet. Nem látok más alternatívát. Vigyem el a szervízbe, hogy nem képesek írni az alkalmazások az SD-re? Ja kivéve a gugli fényképeket, mert az tud. Akkor ez most mi? Minden jól áll..Make Love not war!
-
gerner1
nagyúr
válasz SirRasor #32182 üzenetére
Azt neked kell tudni. Nem egyformák a felhasználói szokásaink. Nekem például teljesen megfelel, ha tudok rá felvenni videót, illetve oda rögzíti a képeket is (a RAW -ot kivéve) a kamera (nem csak a gyári app...) programmal. De, arról fut a navigáció is. A többi pedig, (nekem) nem baj, ha nem tud oda menteni, és mondjuk időnként nekem kell mentést készítenem a belső tárolóról ...
[ Szerkesztve ]
-
T.ati
tag
Sziasztok!
A telefonkönyvben pár embernél megjelenik "Állapotüzenet"-ként hogy az én Galaxym. Ez milyen esetben jelenik meg? Több, Galaxy telefonnal rendelkező ismerősnél nem jelenik ez meg.
-
chubby2o6
senior tag
válasz SirRasor #32182 üzenetére
Rootolhatod, de ha most nem látja az sd-t, root után sem fogja.
A hardveres hibát kizárhatod, ha ki tudod próbálni másik sd-vel, és azzal működik.
Szerintem formázd újra, akár fat32-re pc-n vagy exfat-ra a telón. A fájlkezelőknek töröld az adatait az alk.kezelőben. Ha betetted a telóba, bekapcs után azonnal meg kell jelennie egy értesítésnek az állapotsávon.
Belépsz a gyári fájlkezelőbe, elvileg feldob egy ablakot, megadod az engedélyt, onnantól működnie kell.Root: ha mindenáron rootolni akarod, hát rootold. Mivel úgyis az lesz a vége, fölösleges húzni az időt
Én kilenc napig bírtam. Előbb-utóbb bármit is csinálsz, mindig arra a következtetésre fogsz jutni, hogy ááá, ez se jó így, az se jó így, muszáj rootolni. -
bordi10
senior tag
Be van kapcsolva az ún. profilmegosztás!
Névjegyzék/saját profil/saját fotód alatt profilmegosztás be/ki, itt kapcsolgatható, értelmét ne kérdezdSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
viewdetails
addikt
Elvileg kinn van XEH-ra a DQL1 de OTA valamiért nem akarja szedni... Másnál jelentkezett?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
pcnet
addikt
válasz viewdetails #32192 üzenetére
Nálam sem jelzett még.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
SirRasor
addikt
válasz chubby2o6 #32189 üzenetére
Látja az SD-t, csak nem tud rá írni. Amikor megnyomom a beillesztést, akkor int be.
Előtte már újracsináltam mindent (fat32 kivételével), amit írtál, de továbbra se jó. Mind1, nem foglalkozom vele. Végül is, ha kell zene, másolok gépről, a fényképek meg navigáció megy szépen onnan. Csak hát na; még egy funkció, ami nem megy..Ilyet találtam roothoz. Van ennél egyszerűbb? Kingroot még nem támogatja.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
gerner1
nagyúr
válasz viewdetails #32192 üzenetére
Pedig osztja az OTA szerver. Sőt, már átkerült a public szerverekre is, így a SamFirm -mel is tölthető...
-
Alvin_ti4200
félisten
Lassan tényleg kitérek a hitemből, hogy nem képesek a Spotify-nál évek óta megoldani ezt a random akku zabálós problémát Nyílt levelet kell írnom és cc-be betenni a The Verge-öt, hogy a helyzet változzon?! Az elmúlt bő egy órában egy podcast-ot streameltem a kocsiban az alig fél éves S7-en, amin kábé semmit nem használok a Mail és a Spotify alkalmazásokon felül és közel 40(!!!) százalékot merült az akksim ez alatt az idő alatt, a telefon pedig szinte forró volt még az amúgy vastag Spigen tokon keresztül tapintva is. Megnéztem az App Info-t a Spotify-jal kapcsolatban, gyakorlatilag folyamatosan maxon járatja a processzort, ha jól értelmezem:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest