Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #32301 üzenetére
Akkor nézd át a dolgaidat. Több készüléken, és PC -n is kipróbáltam, és mindegyiken rendben letöltötte őket.
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz SirRasor #32291 üzenetére
Én ma szétsz.ptam magam a viper4-el. Hiába próbáltam többféleképpen is telepíteni (ARISE+Magnum, ARISE+Deuteronomy, csak simán Viper4Android.zip), egyikkel sem sikerült. TWRP-ben szépen lefut a telepítés, de reboot után semmi, nincs is ott az appok között.
Ha csak sima .apk-ból telepítettem, akkor ott volt, el is indult, telepítette a drivereket is, de a driver statusra kattintva csak negatív dolgokat írt, ja, és persze hogy semmit nem csinált, hiába állítgattam bármit.
Majd ha lesz kedvem, futok még néhány kört, de mára már tele van vele mindenem.[ Szerkesztve ]
-
attka
aktív tag
válasz vodrosjozsi #32303 üzenetére
Szia,
Nálam is ez volt, aztán úgy oldottam meg, hogy a link-re hosszan rányomva a menűből a "Link letöltése"-t válaszd, és úgy menni fog.
Üdv.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ha Smart Switch programmal akarok szoftvert frissíteni a legújabb XEH-ra, akkor az minden esetben a teljes romot felpakolja?
Most dugtam pc-re a telefont és egy 2129 megás frissítést ajánl fel, a telefonon nézve a legutolsó 25 mega körüli.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
válasz gerner1 #32310 üzenetére
Rákerestem itt a topicban, mert megesküdtem volna, hogy innen szedtem le, de itt nincs.
Lényeg, hogy van Samsung gyártmányú témaszerkesztő Win alapú számítógépekre.És nem rossz.
Szerk.: Ma már nem leszek gép előtt, de valamelyik nap megnézem a pontos név/verzió párost.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #32312 üzenetére
Persze. Nincs semmi extra benne. Összekattintgatod ami kell, és vagy mented, vagy rádobod a telefonra. Mi ezen a furcsa?
-
smisa
őstag
Sziasztok
ha volt már téma akkor elnézést kérek de nem találtam meg
Telekomos készélük 2017 eleji vásárlás, kikértem a sim lock nyitó kódot amit meg is kaptam ingyen és gyorsan tölük. Viszont a leírásuk ennyi amivel finoman is szólva kitörölhetem, mert nincs másik kártyám:
Android, valamint Windows operációs rendszerű HTC és Nokia készülékek:
- helyezd be a készülékedbe a másik mobilszolgáltatótól vásárolt SIM-kártyát,
- a felugró ablakba írd be a korábban kiküldött feloldó kódot.Hogy tudom feloldai a simlockot legálisan a kóddal? nincs még másik szolgáltatótól kártya
illetve jól gondolom nincs semmi adatvesztés ?!
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem értem a problémád.
Droidon jellemzően ilyen egyszerű a függetlenítés.
Beledobod a nem telekomos kártyát, beírod a PIN-kódot, majd addig nem enged tovább, míg be nem írtad a feloldó kódot.
Semmi adatvesztés, csak lekerül a készülékről a hálózati zár.Ja, hogy nincs másik szolgáltatós kártyád. Akkor kérj valakitól. Erre más mód nincs.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
smisa
őstag
válasz Viktor0610 #32315 üzenetére
OK akkor kérek tőled egy kártyát hozd már el és akkor tényleg egyszerű lesz
Ne csináljuk már hogy mai technologián egy szoftveres leprogramozáshoz kell egy kártya mert ez vicc lenne, oké hogy elfogadja mindenki de most menjek be valahova és kiabáljam el magam kinek van egy másik szolgáltatós kártáyja 2 percre ? ja és nem is mindegy milyen méret
-
MODERÁTOR
-
OCTAMD
őstag
válasz Viktor0610 #32322 üzenetére
Akár egy 2010es Galaxy S-re is
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
MODERÁTOR
-
smisa
őstag
Azért egy jó kérdés hogy most a szoftver upgradet csak THM nézzi még indig vagy már bármelyik jó rá?
-
kalozhun100
őstag
Miért fagy ki a kamera alkalmazás állandóan? Vga y a Galéria?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
gerner1
nagyúr
válasz kalozhun100 #32331 üzenetére
Amennyiben olyan helyzetről van szó (még nem tudjuk), hogy a gyári firmware érintetlen programjairól van szó ... -akkor felmerül a kérdés, hogy mikor volt utoljára gyorsítótár törlés (?) ...
Amennyiben ezek a programok már frissítve lettek -mondjuk az apkmirror -ról- nem megfelelő verzióra, akkor bizony könnyedén előfordulhat ilyesmi (is)... -
whited
addikt
Sziasztok
Neha, ha a telefon ikonra nyomok miert a kamera indul el ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
fornettisuti
veterán
válasz whited #32333 üzenetére
Vedd el a kamera ikont onnan, legyen pl böngésző helyette.
Ha igy is van téves indítás, mellé nyomkodsz.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
stefi68
addikt
válasz #33253120 #32311 üzenetére
Ez a témaszerkesztő engem is érdekelne.
Találtam egy ilyet, hogy 'Samsung Android Theme Editor', de letöltési helyet egyelőre nem sikerült fellelnem.
A Samunál csak Theme Partnership Accounts-al lehet hozzáférni.Elküldhetnéd priviben.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
chubby2o6
senior tag
válasz stefi68 #32336 üzenetére
Én ezt találtam[link]
Nem sokra jutottam vele, de már elég fáradt is vagyok hozzá, úgyhogy sokat nem bíbelődtem vele.
A menüjében van súgó funkció, kb. annyit ki tudtam venni belőle, hogy a általad létrehozott témát valahogy fel kell tölteni a témaáruházba, és onnan tudod a telódon alkalmazni. Persze lehet, hogy rosszul értelmeztem, de majd valaki hátha rájön a megoldásra.[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz chubby2o6 #32337 üzenetére
Egy órája telepítettem fel. Semmi bonyolult nincs benne. A kreált témák automatikusan bekerülnek a Samsung témák közé.
Viszont ennél is az a baj, ha az értesítéseket is átszínezed mondjuk sötét háttér, világos betűszín, akkor csak az értesítések címe színeződik át a szövege nem, úgyhogy teljesen olvashatatlan az egész.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Sandormaster
aktív tag
Sziasztok!
Kezdetektől használok egy S7-et, mivel használatból eredően azért sok karc keletkezett rajta, egy ügyetlen mozdulat után kijelző csere lett a vége, illetve a repedt hátlapot is cseréltettem.
Utána pedig nekiláttam a szép új telefonom fólia kereséséhez, legalább 10 fajtát rendeltem külföldről és végül az alábbiak váltak be:
Hátlap fólia 1,5 dollcsi ennek csak a hátlap részét használjátok, az előlapi fólia is szépen feltapad, de nem csúszik és nem komfortos utána használni a kijelzőt
Előlap fólia 8 dollcsi ez szépen applikálható, ügyes kézzel bubimentes és nagyon jól használható a kijelző is
Már régóta használom őket és tényleg ajánlom mindkettőt, remélem segítettem azoknak akik hozzám hasonlóan keresgéltek megfelelő minőségű fóliát, ami teljesen befedi a készülék mindkét felét. -
törölt tag
Aztán csak szépen játszani, mert elveszem.
[[WIN]Samsung_Mobile_Theme_Editor(3.00.21.1924284)] -
gerigke97
újonc
sziasztok!
tegnap este csináltam gyári mentést a samsung galaxy s7 telefonon majd ujraraktam és bekapcsoltam és probaltam visszaállítani. mindent visszarakott magatol kivéve a telefonszámokat(névjegyeket). ezután megcsinátam ezt egy samsung galaxy s6-al azon mar majdnem sikerult mindent visszaállitani az s7-ből samsung account segítségével de itt is csak 1700névjegyből kb csak 950et rakot rá
neten utána olvastam és letöltöttema dr.fone alkalmazast majd futtattam rootoltam és közbe ujrainditotta a telefon magat viszont nem kapcsolt be csak a samsung logot hozta ki semmi mást.
a telefon nagyon melegszik és a hard resetre se csinaál semmit ujrainditja magat és ugyan ugy csak a logot hozza ki.
mit tudok csinálni a telefonnal? milyen szervízbe vigyem? mit csináljak most? -
gerner1
nagyúr
válasz gerigke97 #32345 üzenetére
Az ilyen alapvető dolgokra -szerintem- a legjobb megoldás a google-fiókra szinkronizálás. B lehetőségnek pedig a Smart Switch -csel történő mentés, mondjuk mindjárt microSD -re, ha amúgy is ott figyel a készülékben, instant.
A root -olással egészen biztosan, véglegesen ment a kétbetűsre a garancia (ha még volt a készüléken).
Gyári firmware -t visszarakhatsz ODIN -nal. Ehhez minden infó rendelkezésre áll az Összefoglalóban, ahogy a garanciával kapcsolatos tudnivalók is, illetve a hivatalos szervízpontok elérésének lehetőségei is.
Amennyiben a garanciának amúgy is "annyi", akkor esetleg vedd fel vele a kapcsolatot, és talán van valami alternatívája, amelynek a végén más összeg számlázódik, mint egy hivatalos szervízben.
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz gerigke97 #32345 üzenetére
"majd futtattam,rootoltam"
Erről írnál bővebben?
Konkrétan az érdekelne, hogy ugyan csak úgy mellékesen említetted a rootolást, de nyilván az okozta a gondodat. Milyen rendszer van (volt) a telón? Mivel rootoltad?
Kapcsold ki ( ne engedd, hogy a végtelenségig próbáljon bootolni ), olvasd át ALAPOSAN az összefoglalóban az Odinnal történő telepítést, tegyél rá egy gyári romot, ha rootolni akarod, innen folytatjuk.Névjegyek: ha pc-n belépsz a gmail-be, a "Címtár" fül alatt sem látod őket?
-
gerner1
nagyúr
válasz gerigke97 #32348 üzenetére
Ezt nem tudhattuk, mert csak a Samsung account -ot említetted. De, akkor ott a B lehetőség, ami gyári Samsung app. Ugyanakkor, van mentési/visszaállítási lehetőség mással is, tehát a leírtak közül, egyiksem "kötelező elem", csupán sokak számára már bevált módszerek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest