Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Zorro(hun) #65145 üzenetére
Egyértelmű, független alaplapot tettek bele, vagy ha használt, független teló alaplapját.Ua.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Zorro(hun) #63631 üzenetére
Hatalmas tanács!
Egy csomó alkalmazás nem hajlandó átmászni az SD-kártyára...
-
baboska
tag
válasz
Zorro(hun) #62568 üzenetére
Ok,koszi!
Max. az S4 johet a kulso meretei miatt.Az s3nal nagyobbat semmikepp sem szeretne parom, igy az ugyanakkora s4 full hd képpel pont jo lenne. Azt mar latom,hogy csak a 9506 kell a jelentosebb sebesseg vegett, a meg jobb wifiben pedig csak remenykedem.☺ -
baboska
tag
válasz
Zorro(hun) #62562 üzenetére
Neked is Kossz a valaszt!
Tobb helyrol hallottam mar,hogy nagyon nagy elorelepest ne varjak.
De sztem. a lenyegesen? jobb kijelzo+erosebb? wifi + a 9506 eseteben joval? gyorsabb mukodes azert nem olyan kis lepes gyors netbongeszesre,skype,youtube...nem? -
Tylla66
csendes tag
válasz
Zorro(hun) #62182 üzenetére
Korábban S Advence-t használtam, abban volt fm rádió. Aztán cseréltem S4-re és nem számítottam arra, hogy szükségem lesz rádióra, de most van. Tudom, hogy wifi-n keresztül is lehet rádiót hallgatni, de pl. egy erdő közepén vagy egy kötött helyen ritkán illetve nem biztos hogy van wifi. Marad a zsebrádió
-
válasz
Zorro(hun) #61890 üzenetére
Mert a i9505-ben vagy a i9515-ben nem super amoled van? Nem nagyon hiszem hogy más kijelző van az i9506-ban mint az i9505-ben, de aztán ki tudja már
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #61769 üzenetére
Elviekben lesz még egy harmadik ciklus is, jövő év vége fele, ha jól olvastam. Az i9506-os tulajdonosoknak még talán van egy kicsi remény Marshallowra.
-
Zord87
tag
válasz
Zorro(hun) #61748 üzenetére
Nem tudom mi a fene az a knox.?? Tudod ez az első samsung okostelefonom. Előtte sonykat nyúztam.
Hát érdekes probléma az tény. Főleg úgy hogy a környéken e telekom 3g hállozata egyenlő a nullával.. Ingadozik a térerő nagyon.. Sőt valamikor el sem tudnak érni..
4.3 rom van rajta. -
BrianDK
tag
válasz
Zorro(hun) #61271 üzenetére
Sajnos már nem az. A szervíz szerint alaplap hiba. 35 ezret nem fogok fizetni az alaplap cseréért. Lassan kiárulom alkatrész árban (a középkeret és az érintője tök új, alig 3 hónapos). Most rendeltem hozzá új akkumulátort. Most edzett üveg van a kijelzőn, van hozzá néhány hátlap takaróm. Így együtt csak megér valakinek egy 20-ast... De még megkérdem egy barátom, akinek szintén S4 van, hogy nem érdekli-e?
-
FlashLed
senior tag
válasz
Zorro(hun) #58550 üzenetére
Sajnos az a gond hogy a 64gbos kártyával is ezt csinálta.
Az pedig Samsung volt. De nem sdxc hanem sdhc mind.
Nem értem a 16 gbos tökéletesen megy benne. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Zorro(hun) #58419 üzenetére
Igen, én sem láttam még 1200 mA-nél nagyobb értéket sosem, pedig többféle kábel és töltő kombóval próbáltam.
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Zorro(hun) #57615 üzenetére
'05-höz.
-
törölt tag
válasz
Zorro(hun) #57031 üzenetére
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Zorro(hun) #56016 üzenetére
Gondolkoztam én is rajta. Vagy esetleg szemüvegtisztító folyadék nem lenne rá jó? Az van most kéznél.
-
fuze
őstag
válasz
Zorro(hun) #55859 üzenetére
Ha az elülső keretet cseréled akkor az igaz, hogy az üveget is cserélni kell. Viszont az amoled panel maradhat a régi! Abból nem kell új.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Pontosan erről beszéltem.Az a felső kis csík össze van ragasztva a kijelzővel.Melegítéssel szedhető le,egy pengetővel..például.
-
QbHead
aktív tag
válasz
Hát LCD-vel biztos hogy nincs egyben
ez amoled -.-
-
laca7909af
tag
válasz
Zorro(hun) #55691 üzenetére
Üdv!
Nyugodtan felrakhatod. Nagyon jól sikerült ez a legutolsó (eddig azt hiszem 3. Nordic) Lollipop ROM.
Én végigjártam a 4.3, 4.4.2 és 5.0.1 utat.
Több, mint 5 hónapig 4.3 volt a Telekom-os i9506-osomon. Nagyon jó volt, nagyon szerettem (kijelzőidő 5 óra körüli).
Aztán felraktam a Samsung Smart Switch progiját és jelzett egy új 4.4.2-őt (1,5 giga) és ezt felraktam. Annyira nem volt meggyőző, 3-4 töltési ciklus után is gyetra volt a kijelzőidő (max 4 óra) és gyorsan kiábrándultam belőle.
Lollipop már régóta kiváncsivá tett és a Nordic-ra jönnek folyamatosan jöttek eddig a javítások, meg mások véleményét olvasva is eldöntöttem: felrakom. Jól tettem, meg vagyok vele elégedve. Kijelző idő első töltés után is már 5 óra feletti.
Az Antutu pontjaim eddig - teljesség igénye nélkül:
4.3: 44e körül, 4.4.2: 42e körül, 5.0.1: 43e fölött nem sokkalEddigiek alapján a leg-smoothabb, legreszponzívabb a Nordic Lollipop. Ez tetszik eddig a legjobban.
Szép a felület, gyors a rendszer. Így kell működni egy ilyen kategóriás telónak. -
zzola
titán
válasz
Zorro(hun) #55654 üzenetére
Szerviz nem teszi vissza a régit....
-
Sokee
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #55426 üzenetére
Szerintem ha biztosra akarsz menni akkor dobozos verziót vegyél ne ilyen "zacskósat" az nagyobb eséllyel hamis és kb 4-5 ezer alatt nem nagyon van eredeti.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Zorro(hun) #55424 üzenetére
Hááát,ez nagyon olcsónak tűnik,kábellel
Azért köszi a tippet. -
Sokee
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #55424 üzenetére
Hát nem tudom, ennyi pénzért gyári-e, mennyiért szerezhetik ha ilyen olcsón adják.
-
fuze
őstag
válasz
Zorro(hun) #55392 üzenetére
Csak azért nem jutott eszembe az ilyesmi, mert rengeteg jól érthető videó van fent youtube-on, pl ez amit én is alapnak használok majd: [link]
Van egy gopro szerű kamerám, lehet beizzítom majd. Meglátjuk
-
papeti01
senior tag
válasz
Zorro(hun) #53973 üzenetére
régebben volt SE-om, meg nexus 4.em, ott azért már volt dolgom androiddal, aztán átmentem BB-re, most vissza... azért írtam, hogy új vagyok, mert a felsorolt telók már régen voltak, illetve a nexuson sztem tisztább volt a droid.
egyébként teljesen így van, elvagyok meg elvannak az appok, csak zavar, hogy ott van... német a telefon, és pl amikor csinálok egy factory reset-et, akkor automatikusan telepíti a bild, spiegel, kaufda, zalado, egyéb sz@rokat, és ez az ami zavar.
illetve a google egy két appja (könyvek újságos, stb), meg a samu appok. Utálom ha rámerőltetnek dolgokatEz egy másik teló, nem hardveraprós. De mielőtt azt hinnétek, hogy lopott leírom az ultraszerencsét!
Utcán találtam, és konkrétan nem volt kinek visszaadni, mert a teló gyári állapotban volt, azaz nem volt belakva a rendszer, nem volt benne sim, nem találtam semmi infot, nem jött senki... így nálam maradtmiket tudok tiltani?
-
zoltan6
addikt
válasz
Zorro(hun) #53773 üzenetére
nekem 2 óra 26 perc volt a legjobb kijelzőidőm,kk alatt sem volt ennél jobb soha,ámulva nézem mindig amikor ilyen 3-4 órákat írtok.i9506 telekomos 4 hónapos készülék.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Zorro(hun) #53693 üzenetére
Pár hete már nem forgalmazza a voda az s4es csak a minit.
Tudom, hogy jobb a 9506 de azért nem váltok szolgáltatót.Meg a T-nél is csak online lehet rendelni, gondolom ők is ki akarják futtatni, így maradok a 9515-nél. -
Coresma2
csendes tag
válasz
Zorro(hun) #53258 üzenetére
hehe
hát emeletes ház legfelső emeletén vagyok
a padlástérben
-
zoltown
újonc
válasz
Zorro(hun) #52700 üzenetére
Rendben, akkor factory reset lesz, remélem megoldja a gondot.
Köszönöm a válaszokat!
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #50818 üzenetére
hahaha
fémhatású műanyagkeret repedt el -
norrberth
addikt
válasz
Zorro(hun) #50600 üzenetére
Jaja láttam 50% al erősebb az új GG4 majd meglátjuk a youtube on.. nem vízálló?? hát pedig az egy jó dolog ha nem ázik be!
-
biker10
tag
válasz
Zorro(hun) #50583 üzenetére
" a Samsung végre kukába dobta a csúcskategóriában nagyjából oda is való 16 GB tárhellyel szerelt verziót, az S6-ban legkevesebb 32 gigányi hely van, emellett 64 és 128 gigás verzióban érhető el a telefon. Mellé pedig akár 128 gigás microSD memóriakártya is befér."
-
tatu611088
tag
válasz
Zorro(hun) #49315 üzenetére
Az 802.11n 2.4 GHz tartomanyra gondoltam, az eszkoz(mikrotik) nem tudja az 5Ghz-et. Egy masik routerre (azt nem tudom hogy n modban, bar szerintem ac-ben volt ) arra fel tudtam ra csatlakozni az 5Ghz-es wifi jelre, de ami erdekes,hogy alapbol a telefon nem latta, csak ssid megadasaval tudott a jelrol(nincs rejtve!).
-
gusthy
veterán
válasz
Zorro(hun) #49315 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Samsungon múlik, de az S600 nem támogatja
-
myself45850
tag
válasz
Zorro(hun) #47994 üzenetére
https://www.dropbox.com/s/af7s8bf2cnotc5e/20150201_124420.mp4?dl=0
Huawei P7
Nem hiszem, hogy buta és régi telefon lenne. -
migabi24
nagyúr
válasz
Rosszul tudod, a legtöbb kínai kütyünek ez meg se kottyan, tehát nem lehetetlen, gondolom a nagyobb gyártók spórolásának köszönhetjük, hogy ezen funkciót ilyen legendák övezik
-
gusthy
veterán
válasz
Nem teljesen értem az egész polémiát. Ha valaki nem akarja, hogy éjszaka zargassák, de akar ébresztést, kapcsolja repülő módba a telefont, úgy lényegileg nem fogyaszt villanyt, viszont garantáltan felébreszt. Ezért aztán elég felesleges az a funkció, hogy kikapcsolt készülék fel tudjon ébreszteni.
-
princesss
újonc
válasz
Zorro(hun) #46014 üzenetére
2 naponta még nem is vészes annyira, nekem ahogy kilépek valami alkalmazásból, vagy internetről visszamegyek a kezdőoldalra, addigra fekete widget vár.. szervízbe volt már a tiéd?
-
Logeeen
senior tag
válasz
Zorro(hun) #47698 üzenetére
Az előfizetéssel minden oké. Eddig működött is.
Tegnap át kellett váltanom 2G-re, azóta nem tudok váltani.
Illetve a 4G nincs a listában. -
Sokee
aktív tag
válasz
Zorro(hun) #47073 üzenetére
Most már nekem sem jön be... Amúgy meg ez a telós t-s webshop egy kalap szar... Olyan lassú nem lehet kivárni, minden menüpont között fél perc telik el mire betölti az oldalt... Normál nézet opció meg sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest