Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zorro(hun)
tag
válasz Zord87 #61746 üzenetére
Ugyan nem biztos, hogy ez okozza a gondodat, de gondolom az IMEI szám, KNOX az rendben van. Érdekes eset. Inkább fordítva szokott előfordulni. 2G, 3G megy és a 4G nem. Milyen ROM van rajta? Lehet, hogy újra kellene húznod, de a nálam jobban hozzáértők majd adnak tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
awakening87
aktív tag
válasz Zord87 #61749 üzenetére
Dióhéjban:
- egy biztonsági feature, amely lehetővé teszi, hogy magán- és vállalati célra is egyaránt használhasd a telefont kb. kettő-az-egyben módra.
- van neki egy jelzőbitje is (flag), amely ha átállítódik nulláról egyre nem gyári szoftver feltöltése/elindítása esetén, akkor ez a fenti képesség megszűnik a garanciával együtt. És ha ez megtörtént, nem állíthatod vissza nullára.
Forrás: [link]SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1
-
Eclips21
őstag
válasz Zord87 #61912 üzenetére
Akkor vagy lopott vagy tiltott telefon volt, de ezar mind1. Csak frissitsed fel 5.0.1re az frissiti a modemet es a bootloadert is. Amugy valoszinuleg azert van rajta 4.3 mert fuggetlenitettek. Szerintem semmi gond nem lesz vele egy frissites utan, max a tudat hogy atvertek.
-
MODERÁTOR
-
Pigmeus_1
tag
válasz Zord87 #63442 üzenetére
Még az S3-hoz én is rendeltem ilyen üveget és nem lett jó.
Össze van ragasztva a kijelzővel és nem lehet egyszerűen szétszedni. A kínaiak profi módon csinálják a javítást, mert felvásárolják a törött üveges kijelzőket és ha hibátlan a kijelző akkor kemencében melegítik őket (többet is egyszerre) meghatározott hőfokra. Utána profin leszedik, majd felragasztják az új üveget.
De erre iparág alakult már. Nem otthoni kisiparos dolog ez, ha szép eredményt akarsz elérni.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
törölt tag
2 ezer forint? Ez nem gyári hanem valami gagyi. Továbbá tapasztalat, felszerelés.... ebből nem lesz olyan mint gyári állapotában.
caveman1: mindegy melyik lolit rakod fel a galéria, kamera és a feladatváltó lassabban nyílik meg mint kitkat alatt. Samsung elcseszte a loli romot nem csak s4-re hanem más telóira is. Viszont ezeket a hibákat leszámítva több dologban jobb a loli.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
Én megcsináltam az üveglap cserét, nem egy katasztrófa, az igaz, hogy nem lett annyira szép, mint az eredeti, de ez a kínaiak hibája mert rossz ragasztót küldtek, és nekem kellett itthon körömollóval kivágni.
Mert ugye két módszer van a ragasztásra:
1.UV ragasztó, ez sem könnyebb, csak rányomod a ragasztót imádkozol h ne legyen buborék és UV lámpa alá vele
2. ragasztó csíkkal csak a kijelző szélét és a gombok környékét (ahol nem átlátszó az üveg) ragasztod a többi helyen nincs semmi az lcd és az üveg között. Én így csináltam, csak kicsit belóg a ragasztócsík az üveg részhez és látszik a széle. Lehet ezt is jól csinálni, kevésbé tartós mint az UV, de könnyű cserélni ha leejtettedA töröttet leszedni könnyű (én damillal húztam le, nem szabad erőltetni, millió youtube video van róla ahol arabok elmagyarázzák neked gyönyörű angolsággal hogyan kell), utána a ragasztó maradékát lemókolni az nehezebb én sok alkoholos kendőt és új begyet használtam hozzá
hajrá, még mindig így a legolcsóbb megcsinálni!itt van kép róla: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Zord87 #63463 üzenetére
Nem rosszból mondom, de ha szervizben akarod cseréltetni, szerintem nem fog számítani, hogy van vagy nincs üveged, mert mint látod, 6-15 ezer körül van így is, úgy is, és ennél már nem játszik, hogy adsz-e ebbe 1500 Ft értékű alkatrészt vagy sem.
Szerintem két lehetőséged van:
- kicserélteted szervizben, és kifizeted a fenti összeget, adják ők az üveget is
- kicseréled magadnak, és fillérekért megveszed az üvegetDe a kettőt kombinálni hülyeség szvsz.
-
Eclips21
őstag
válasz Zord87 #63465 üzenetére
Nyereseggel eleg nehez xD . En meg anno s2 nel alltam neki, de az ugy ossze volt torve hogy porzott, egy rakat porszemnyi darabra szettorott megertem letisztogatni... aztan hagytam a pics@ba. Tiszta karc lett a kijelzo. Persze a jo nagy darabokat sima ugy leszedni. Meg most is a fiokban van a kijelzo meg az uvegje. S4-t torotten kaptam ingyen de nem alltam neki a kijelzonek. 36ert vettem bele egyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest