Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
Dj.Mike #61206 üzenetére
Hát nekem az a tapasztalatom, hogy nem érdemes megcsonkítani a romot, mert nekem volt már olyanra pucolva, hogy tényleg csak az alapvető dolgok maradtak, de rosszabb volt a helyzet mint gyári állapotba, rengeteg apk összefügg rendszerfolyamatokkal amiket ha törölsz hibákat okoz, nem fc, ezeket nem látod csak log fájlokból lehet kiolvasni, de azt tudom, hogy csonka rom jobban merült mint az érintetlen + akadozott laggolt, úgyhogy én most nagyon felületesen pucoltam tényleg csak azt töröltem amibe 100% biztos voltam, hogy nem okoz gondot, így most szuper nincs ébrenlét, készenléti merülés 8h alatt minden szinkronnal edge hálózaton 3% volt, szóval én nem ajánlom a csonkítást
-
Carline
őstag
válasz
Dj.Mike #60584 üzenetére
Ha azt megcsinálod indítsd is újra a telefont. Az újraindulás után sokáig fog a boot tartani, mert a telefon újból felépíti a dalvik cache tartalmát.
Lehet hogy kicsit kisebb lesz a mappa mérete és nyersz valamennyi helyet.
Ha backupot csinálok mindig törlöm a dalvikot, mert úgy nem kell majd egy gigát lementeni a recoverynek, újraindítás után meg úgyis újra létrehozza. -
-
Eclips21
őstag
válasz
Dj.Mike #60524 üzenetére
Mas programokat telepit fel. Meg gondolom egyeb helyi torvemyekre is be van allitva. Konkretan van orszag ahol a kamerahang kikapcsolasa tilos, igy nemara allitva a telot hangot kell kiadnia fotozasnal. Regen egy telomnal mikor manualisan volt ra lehetoseg kikapcsolaskor irta hogy egyes orszagokba torvenybe utkozik a kamerahang kikapcsolasa
-
-
Keem1
veterán
válasz
Dj.Mike #60463 üzenetére
Újraindítás gondolom megvolt.
Ha igen, akkor ilyenkor én úgy szoktam, hogy mindent engedélyezek újra, és óvatosabban elkezdem elölről. Restart, és ha minden működik, akkor úgy marad.Csak óvatosan a tiltogatással és még véletlenül se használjátok az app által javasolt listát, mert az durvább a kelleténél.
Már látom, hogy lassú voltam
-
Lefty
addikt
válasz
Dj.Mike #59026 üzenetére
Velemenyem szerint ez a tema egy picit tul van porogve. Azert az S4, mar nem egy S2, ahol mindent ugy kellett kiloni egyfolytaban, hogy valamennyire gyors legyen a keszulek. Itt azert mar van 2GB memoriank es szerintem ezzel mar el lehet ferni, plusz a lolli azert mar jobban ossze van rakva, ha szukseg van memoriara, a rendszer kilovi mindig amire ugymond nincs szukseg. Persze erdemes letiltani azt a par elotelepitett appot, amit tutira sose nyitunk meg. De ennyire rastresszelni erre a pucolasra szerintem hulyeseg. Ez egy regi beidegzodes az androidosoknal.
-
peestike
senior tag
válasz
Dj.Mike #58440 üzenetére
köszönöm a segítséget!!!
akkuidő nem számít, 3 akksi pörög egymásutánban.ennek a romnak az elérhetőségében esetleg tudna valaki segíteni?
gugli és az itteni kereső nem segített ki. (vagy béna voltam...)
xda-n találtam ezt: I9505XXUHOA7_OXAHOA7.zip, 1,5 giga, ez ha jól gondolom az utolsó gyári lenne valóban?
(közben le is jött, 4 darab .md5 és egy darab .pit) -
norrberth
addikt
válasz
Dj.Mike #56957 üzenetére
A haverommal a múlthét pénteken vettünk pont egyet! I9505 Black Edition, extreme digitáltól vásárolt, de nem találtam rajta egy kis karcolást se! a fólia az oldalán rajta volt körbe még!
1 év 1 hónap gari még rajta! 65 ezerért vette. Szerintem kicsit drágán vette! Mondjuk de én se adnám el 60 alatt, mert tudom milyen állapotú a telóm. 40-50 körüliek le voltak harcolva. -
chubby2o6
senior tag
válasz
Dj.Mike #55422 üzenetére
Szia! Az egyik lehetőség, hogy kipróbálod így, és ha bootlop, akkor odinnal felteszed ugyanazt a romot, ami a bootlop előtt rajta volt. Ha biztosra akarsz menni, akkor előbb újrarakod a romot ( mire az odin végez, az Xposednek nyoma sem marad ), és utána frissítesz OTA-n.
De miért akarsz megint Lollit, ha egyszer már nem vált be?Vagy keress rá erre : Xposed-Disabler-Recovery.zip
Elvileg custom recoveryből flash-elve eltünteti az xposed-t. -
awakening87
aktív tag
válasz
Dj.Mike #54908 üzenetére
Szia!
Pont pár napja jöttem rá a lassulás okára, a javításához root kell, DVFS disabler alkalmazás és Xposed keretrendszer, az #54754-es hozzászólásban írtam erről. Azóta teljesen más élmény használni a telefont a játékokról nem is beszélve.
A több szabad hely pedig valószínűleg azért van csak újraindulás után, mert a rendszer betöltéskor végignézi az összes apk-t és a hozzájuk tartozó adatokat (adatok, cache, stb.), amit pedig nem talál, azokat kitakarítja. Valami ilyesmi lehet.Más:
- Ki próbálta már i9505-ön a FlashFire alkalmazást? ChainFire fejleszti és elvileg ezzel lehet megőrizni a root-ot az akár 5.0.1-re történő frissítés közben + lehet vele mentést csinálni, visszaállítani, wipe-olni is. Mobile Odin Pro felhasználóknak ingyenes, jelenleg csak tesztváltozata létezik, további információk az xda-n levő fórumszálon.
- Ki próbálta már a SuperSU Pro-ban a túlélő módot? Azon gondolkozom, hogy 4.4.2 rootolt-ról ha rendes OTA-n frissítek 5.0.1-re, akkor megmarad-e a root. Ugyanis megnéztem az update scriptet és nem látok benne su bináris törlést, sem /system partíció formázást, jóformán patchelés az egész. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Dj.Mike #53460 üzenetére
Pedig gyárit használok...én mindig is a gyári indítókat használtam.És kompatbilis is vele.
A képet köszi..ez a betűtípus fent van play-en.Csak ha jól tudom abban nincsenek ékezetek.
A "Cella készenlétben" menüpont csak olyan 1 óra elteltével szokott előjönni...természetesen az "Akkumulátor" menüpont alatt. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Dj.Mike #53453 üzenetére
Csak sajnos ezekért fizetni kell..azért elég gáz,hogy egy betűtípusért kell pénzt kiadni.
Másik.Nem értem hogy sok fejlesztő mi a fenéért nem tudja rendes magasságba belőni az akkumulátor százalékot,vagy az időt..
Jó lenne ha valaki csinálna egy olyan appot,amiben egy csomó ékezetes betűtípus van. -
qltsar
veterán
-
-
zoltan6
addikt
válasz
Dj.Mike #51068 üzenetére
most járok 40 percnél 60%-os akksival,úgy hogy már mindent kikapcsoltam rajta,automata fényerőre raktam,törölgettem sok alkalmazást,kikapcsoltam wifit,szinkronizálást,mozgásos dolgokat,szerintem így talán kihúzza 1,5 órát,de nem biztos
i9506 telekomos decemberi vásárlás(tehát nem régi akksi) 5.0.1 cseh loli,4.3-nál 4.4.2-nél sem volt nekem jobb,mit csinálok rosszul? nem piszkáltam,nem root-oltam.
tegnap 1 óra 3 perces kijelző idő volt amikor töltőre raktam -
BalanceR
addikt
válasz
Dj.Mike #50921 üzenetére
Köszi.
Nagyon nagy baj ez.. Mármint, hogy fel lehet tenni...
Kb. Egy hetes a telóm, épphogy belaktam...Neked akkor szintén T függő a telód, érintetlen Knoxal, és ráment ez a rom gond nélkül?
Csakmert anno SGS1en, és SGS 2-n is volt, hogy eldobta a hálózatot egy ilyen manőver után...
Meghát ugye ez a teló nem volt még buherálva, EFS mentésem sincs, kicsit aggódok...Melyik Odinnal toltad fel? Repart volt?
-
Eclips21
őstag
válasz
Dj.Mike #50695 üzenetére
Én kipróbáltam csomó gyári romot de csak a hongkongi 4.4.2 működött teljesen jól ennek a romnak a legnagyobb a Changelist-je és mintha kicserélték volna a telefonomat újra hasít
és nincs tele sok sz@rral se, szerintem próbáld ki.
Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 TGY I9505ZHUFNL1 Android 4.4.2 05.12.2014 3501301
Amúgy szerintem nem lehet csak úgy összerakni egy 4 fájlos 5.0 romot
főleg hogy bootloader is van benne meg minden más, tuti eredeti!
-
törölt tag
válasz
Dj.Mike #50695 üzenetére
Nálam eddig jó. Nem indul újra. Szerintem ez official xda-n is írják meg miután feltettem frissítettem és nem írta hogy nem lehet mert ez módosított. Plussz minden benne van ami kkban benne volt de a múltkori "házi" loliból hiányzott. Ezen felül nem tudom miként lehetne még leellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest