Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Dj.Mike #22106 üzenetére
szia,
product code függvénye, xeh alá már igen, pan esetén viszont még nem.
zseko; igaz, nekem 4g/lte hálón lóg folyamatosan a készülék, de nem tapasztaltam még ilyet.
wifi alatt van ilyen beállítási lehetőség, de movbilinternet alatt nem találkoztam vele, anélkül pedig nem lenne szabad lekapcsolnia, mint például a sony esetén adott a stamina mód.
illetve ha meg is oldanák valahogy, beáéllítási lehetőség nélkül csak úgy okés, hogy akkor minden külső jelre azonnal visszakapcsol, amolyan push módján.
nincs fent valami alkalmazás a rendszeredeb, amiben ezt lehet állítani?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
-
legenda
válasz Dj.Mike #22111 üzenetére
btu alá már elérhető a friss 4.3, de mivel nálad nem passzol össze a firmware és a product code, így nem kínálja fel sem (f)ota, sem pedig kies útján a frissítést, csak odin által megoldható, vagy módosítani kell a product code értékét.
zseko; azért írtam, mert nekem pihizett egész álló éjszaka, és reggel jött a e-mail push és a hangouts üzi is úgy, hogy órákon át nem nyúltam hozzá előtte.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
b.bela1
őstag
válasz Dj.Mike #22300 üzenetére
Eszközkezelő kipipálva?
Ja! Ha egy knoxbarát telóról lenne kedves valaki feltenni egy knoxos képernyőmentést, ahol üres a képernyő. Az érdekelne, ahol a jobb sarokban az asztal látszik. Háttérnek kellene. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
draco84
tag
-
hagymas7up
tag
válasz Dj.Mike #47009 üzenetére
Ha sérült a szalagkábel akkor cserés, ha csak nem érintkezik vagy kontaktál, ahogy a kolléga mondta, akkor újra tedd a helyére a motort kicsit pontosabban illetve takarítsd meg azt a két érintkezőt amit a képen is látsz. Illetve még azt a két apró forrasztást is nézd meg ami a kábelt a motorhoz kapcsolja. Az is javítható hiba, csak nem egy ruszki forrasztóval
47012: akkor viszont 99%, hogy feladtad az utolsó kenetet annak a vibrának.
[ Szerkesztve ]
Eladó Siemens S3-at, S10 Active-ot, illetve Alcatel OT Com-ot keresek. Ha tud valaki PÜ. Thx
-
K Norbi
addikt
-
chubby2o6
senior tag
válasz Dj.Mike #47285 üzenetére
Szia! Én ezt úgy oldottam meg, hogy vettem egy akkora kihúzófüles tokot, amibe belefér a teló a szilikon hátlappal együtt. Nem szoktam fóliát használni, de még egy kabát vagy zakó belső zsebébe sem teszem tok nélkül. A majd' négyéves telómon egy karcolás sincs, azt is a szilikon tok+ egy számmal nagyobb bőrtok kombóval használtam.
-
flegga92
senior tag
válasz Dj.Mike #47300 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy nem karcolódik... 1 év alatt lett rajtat jópár hajszálkarc. Bár nagyon furcsállom, mert anno az S1 en nem volt szinte semmi még 3 éves korában sem. Pedig vigyázok rá viszont tokot és fóliát nem vagyok hajlandó rá tenni. Kijelző úgyis be van égve felső keret kopott egy picit, majd fél év múlva kicseréltetem és van egy hibátlan telefon. Pár hónapja egy eredeti S-View Covert használok. Így a kijelző is védve van valamennyire, nem kényelmetlen fogni jobban kézre esik mint egy szilikon tok. Fényképezni viszont nehéz vele.
-
Dare2Live
félisten
válasz Dj.Mike #47285 üzenetére
Simán befér foliaval a tokba, így használom.
És tény sokkal kevésbé mint a régi polikarbonát de karcolódik. ha nem volt rajta fólia rakd lámpa mellé nézd meg alaposan már a tiéden is lesz.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Dj.Mike #47337 üzenetére
megnéztem enyémet azon ugye protective cover+folia van.
Protective cover nem lóg rá a kijelzőre illetve amennyire annyira fólia beljebb van. A kettő nem tudom, hogy ütheti magát nálad.Sött amikor üveg volt rajta ami nem 0.2mm hanem sokkal vastagabb kb 1mm+ vastag ott is gond nélkül rajta volt tok.
"és nem hiszem h látszana rajta bármi karc is mert állandóan tokba van."
Ez nem hit kérdése. asztali lámpa felkapcsol mellé rakod megnézed a lámpa visszatükröződését és bingó. Én tényleg sok mindent kipróbáltam de folia vagy üveg."Sokkal inkább zavar h kicseszett módon szedi össze az ujjlenyomatokat és hiába törölgetem csak nem csúszik rendesen."
pl bradó Life [link] kézfertőtlenítő kb mint a folyékony szappan. picit rákensz áttörlöd és csuszik és nem gyüjti az újlenyomatot. hetente ismételni kell a folyamatot ellenben antibakteriális/virulens is lesz tőle vmennyire.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Dj.Mike #47347 üzenetére
ami passzol i9500hoz az i9505höz is.
nekem volt uez vmi eszement mód ronda 1napig nem bírtam ki rajta.végülis mi a bajod a protective cover +folia vagy üveg kombóval? Ami annál jobb védelmet igér az kb 60$tól indul pl otterbox defender vagy a love mei tokja, ez utobbi kb agybetegség kb 1.5cm! ad az S4 szélességéhez, hosszuságához vastagságához kb +8-9mm és nehéz is tényleg acél és nehéz kemény gumi a nagyja... cserébe földhözvághatod akkor se lesz semmi. [link]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Trespa
tag
válasz Dj.Mike #47335 üzenetére
Dare2Live Ismerem . Elég drága ,nem hiszem hogy egy vízbe dobás kibír ,mert ugye úgy reklámozzák . A GG üveg is gyanús . hát.. biztos jó ,de drágának tartom .
inkább ennél maradnék [link]
[ Szerkesztve ]
LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
tisvol
aktív tag
válasz Dj.Mike #47337 üzenetére
"Sokkal inkább zavar h kicseszett módon szedi össze az ujjlenyomatokat és hiába törölgetem csak nem csúszik rendesen. Esetleg vmi ötlet a kijelző tisztántartására?"
Hát én kb. az összes (persze túlzok ) kijelző védő fóliát kipróbáltam. S2 óta csakis matt fóliát használok. Sokaknak nem tetszik, mert levesz a kijelző minőségéből, kicsit tompább, életlenebb lesz, viszont nem tükröződik, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem zsírosodik, és csak nagyon durva behatásra karcolódik. Egy próbát szerintem megér, hátha meg tudod szokni.Üdv:T.
-
madkiller
őstag
válasz Dj.Mike #47586 üzenetére
Bizonyos hőmérsékletnél lecsökkenti a gpu feszültségét a szoftver.
Rootos módszer van rá, amivel ezt teljesen ki lehet kapcsolni vagy tegyél fel egy újabb droidot amin ez normalisabban be van állítva.mrkorooo: igen mindent, rajt lévő droidot állítja alapra.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz Dj.Mike #47653 üzenetére
Szerintem az akksinak nincs ilyen szinten hozzá köze.
Ha az lenne gyenge és azért éreznéd gyengének, akkor a telefon már be sem kapcsolna.
Valószónűbb, hogy a vezérlésnél van hibád. Vagy ha nem ott, akkor a vezérlés és a motor között vész el valahol a delej.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
ricsi0307
senior tag
válasz Dj.Mike #48043 üzenetére
Igen, mert microusb-vel lehet ezt is tölteni.Egyébként jó ötlet volt vásárolni belőle tegnap átvettem a Mammutba 20 perc helyett 5 perc alatt megvolt mindenestül és már távoztam is, otthon töltőre fel majd ma már azt raktam a telefonba.Azt tudtam hogy már gyenge a gyári akkum de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire.Jelenleg 2 óra 44 perc kijelzőhasználat van benne és 40%-on vagyok.A régivel itthon wifi-vel 2 óra fölött volt kicsivel mobilnettel meg 2 óra alatt.Szóval nekem ez abszolút best buy volt ma rendeletem még egyet belőle, mert valószínűleg tovább marad a tervezett 2évnél.
-
Keem1
veterán
válasz Dj.Mike #48053 üzenetére
Tönkremegy, vagy miért? Ennyire nem bírja a nagyobb igénybevételt? Hányszor töltötted naponta? Már csak a miheztartás végett
Nem kötekedésből, de "3ik" nem létezik, ez 3. helyesen vagy írott, folyó szövegben (nem felsorolásban) szebb a "harmadik", tehát kiírva
De ne vedd sértésnek, csupán szóltam, hogyan helyes...[ Szerkesztve ]
-
ricsi0307
senior tag
válasz Dj.Mike #48053 üzenetére
Ugyan ezt a pakkot rendeltem, mert ilyen áron ez verhetetlen.Meg úgy voltam vele, hogy mivel számomra elég részlet kiderült már az S6-ról és nagy valószínűséggel idén se fogok cserélni akkor inkább betartalékolok most mint hogy később gondot okozzon jóáron beszerezni.
-
flegga92
senior tag
válasz Dj.Mike #48075 üzenetére
Egyik barátomnak van kb megjelenés óta, bármennyiszer újratölthető. Nekem kínai koppincs van, az is tökéletesen helyt áll már lassan 1 éve. Egyébként ez már csak az akku miatt is megéri.
(#48086) Szabcsizz
Ez egy tok, látszik a szélén a felhajló szilikon ami az oldalát fogja.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Dj.Mike #48122 üzenetére
Helló!
A te akkudon mikori a gyártási idő?
Filózok én is venni egyet.. jó áron van, viszont most januárban cserélték az akksimat.. szóval szinte újnak tekinthető.
Azért írom "újnak tekinthetőnek" mert a gyártási dátuma 2014.02.18.A történet amúgy röviden:
Mint december elején írtam, november végén én is S4 tulaj lettem.
Úgy 3 év után lecseréltem a jó öreg galaxy W-met.
Egy Hollandiából származó papíros garis készüléket vettem meg.
(Sajnos ezekre csak az 1 év EU gari él, ami most márciusban fog lejárni.)Első éjjel megtréfált a készülék, beájult, töltőn volt, reggel nem reagált semmire, csak a Power hosszan nyomva tartására (reset).
Gondoltam, egyszer bele fér.
Pár nap múlva megnémult a hátsó hangszórója.Restart, kocogtatás, tesztelés, sámán tánc, nem szólt, csak headsettel...
Ok. gondoltam hívom az eladót, és lőn hang..
Utána kb. egy hónapig nem is jelentkezett a hiba, mígnem gondoltam, hogy megnézem már milyen a gyári hátlappal a telefon.
(Egy utángyári s view cover tokkal használom)Felraktam hát dec. 24.-én, és húúú.. de vékony, de jó fogni, mintha kisebb, kecsesebb lenne
Na.. el is mentem vele így melózni.. pechjemre..
Hajnalban sikerült az író asztalról lerántani.. kb. fél métert zuhanhatott, valamennyire még csillapítottam is az esést, de nem sikerült elkapni.Félve emeltem fel, de szerencsére megnyugodtam amikor a kijelzőre tekintve nem láttam repedéseket, és bekapcsolva is szépen a képembe villant az ismert látvány..
A hátlapon látszódott csak egy minimális sérülés..
Megnyugodva tettem vettem tovább.. mígnem csak feltűnt, hogy mintha nem lenne hangja..
És tényleg.. megint megnémult a hátsó hangszóró..Már a sámán tánc se segített, így az ünnepek elmúltával bevittem a samu szervizbe. (házhoz jövős nem játszik a holland származása miatt)
Ha már bevittem, gondoltam megemlítem a kijelző furcsa sávosodását is.
Az alsó részén világosabb a kép, felső részén sötétebb, már már szürkésebb.. nehéz lefényképezni..
Ügyfeles csávó se nagyon értette mit magyarázok neki.. sebaj..Egy hét múlva mehettem a készülékért..
Ügyfeles "kislány" hozza a készüléket, mondja(ezen jót mosolyogtam magamban):
- " Csengő lett cserélve, meg kap új akkumulátort is, mert azzal is találtak valami problémát.."Hozzá tenném, nekem nem tűnt fel semmi. Nem volt púpos, 2 nap, 3-4 óra kijelző időt is hozott lazán. (Galaxy W után felüdülés volt, az egy napot sírva bírta csak ki...és elfogyasztott évente 1 akkut.. púposodás..)
Szóval Csengőt cseréltek, illetve bontotta az "új" akkut.
Mint írtam, 2014.02.18. Made in Japán gyártmány.. (a gyári is ilyen korú volt..)nah.. gondoltam azért bekapcsolom, megnézem, tényleg van-e hangja, közben kérdeztem a kijelzőt.. azt nem cserélték
Bootol, nincs hang.. belépek, nyomkodom a menüt nincs hang.. csengőhang választás.. nincs hang..
Mondom a leánykának, hogy, lehet én vagyok béna, de ennek mintha most se lenne hangja...Átveszi, nézi.. hopsz.. tényleg.. mindjárt jövök..
Hátramegy.. 5 perc, jön vissza vidáman..- Mutatom... nyomkodja a hangerő állítást.. prüntyög.. megigazították a csengőt..
Kérdem, hogy, levették ezt a részt? És mutatok a középső keret hangszóró környékére..Neeeem.. csak megnyomkodták ott.. néha van, hogy nem érintkezik rendesen...
Oké..
Szerencsére azóta nincs vele gond, teszi a dolgát..
A kijelző még kicsit bosszant, lehet gari elött még bepróbálkozok vele, hátha kicserélik..Beégés nincs.. már gondolkodtam azon is, hogy full fényerőn kéne használni, hogy beégjen, és akkor tuti cseréljék..
Csak tartok tőle, 1-1.5 hónap alatt nem lenne hatásos...Szóval ez az én kis történetem...
Mivel hosszabb távra tervezem az együttélést, ezért gondoltam betárazni egy pót akkut, Galaxy W-s akku rossz emlékei miatt (meg ahogy látom itt is jellemző volt a púposodás..).
Viszont ha relatíve öreg az "új" akku, nem tudom mennyire veszít a kapacitásából.. megpróbálok utána olvasni..B_Csaba
Csak nemrég, amikor írtad hogy 20 éve vagytok együtt feleségeddel esett le, hogy szerintem ismerjük egymást..
B Csaba.. 13 ker.. stílus.. asszony..Legalábbis úgy érzem, ismerjük egymást
De rég is volt..Bocsi mindenkitől a hosszú meséért.. Bepótoltam az elmúlt két havi adagom, amíg csak olvastam itt, nem írtam
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Dj.Mike #48131 üzenetére
hol vásároltad utóbbi akkumulátort?
biztos eredeti?
rajta kellene, hogy legyen a dátum.
szoftveres probléma a töltöttségi érték esetleges pontatlan kijelzése, illetve ha használod és beleharap a rendszer, akkor van egy részint mélymerülésű szakasz, az alapján tervez picit előre a rendszer a kijelzés terén, és amikor hirtelen megszűnik a terhelés és jelentősen visszaesik a fogyasztás, akkor így követi le a korábban kicsit elhamarkodottan kijelzett értéket.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sebijani1982
senior tag
válasz Dj.Mike #48332 üzenetére
Pedig, ha kint lesz 9505-re, akkor már nem sok van vissza, hogy a mi
Tesco-svodás 9515-ünkre is legyen. SZóval gyerünk SAMU!"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Notalab
tag
válasz Dj.Mike #48330 üzenetére
Lítium-ion és Lítium-polimer: "40 százalékra merítve, hűvösben"...de: "A hűtést nem szabad túlzásba vinni, a fagyasztás már árt az akkunak."
Egyébként, a használatban lévő akkunak sem árt időnként egy teljes töltési ciklus, hogy a "vezérlő elektronikája" helyes töltöttségi értéket tudjon mutatni. Tehát, csak a diagnosztika miatt.
[ Szerkesztve ]
...
-
jtkft
csendes tag
válasz Dj.Mike #48340 üzenetére
Sammobile irja:
Android 5.0 Lollipop rolls out to the Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506)Czech Republic - ETL 06 Feb 11:57:55 Android 5.0.1 - Available
Czech Republic (Vodafone) - VDC 06 Feb 11:56:03 Android 5.0.1 - Available
France (Orange) - FTM Pending Pending
Germany (T-Mobile) - DTM Pending Pending
Germany (Vodafone) - VD2 06 Feb 11:55:45 Android 5.0.1 - Available
Greece - EUR Pending Pending
Greece (Cosmote) - COS Pending
Greece (Vodafone) - VGR Pending
Hungary (T-mobile) - TMH Pending
Ireland (Vodafone) - VDI PendingPár nap és a T-sek megkapják a Lolit!
George
-
w333
félisten
válasz Dj.Mike #48369 üzenetére
Az ART futtatókörnyezet miatt még szép hogy kevesebb lesz a belső tárhely ... de szerintem nem lesz olyan vészes, max + 500MB -ra gondolok !
(#48370) Petyyyyy
Sebességgel kapcsolatos hibákat (laggolás, akadozás meg ilyenek)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest