Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
-
válasz
frigoo #21599 üzenetére
átnézettem a rendszert (win 7) több védelmi alkalmazással is - a biztonság kedvéért -, az avg internet security is kidobta mind a 30 találatot.
telepítéskor nem jelzett, talán mert utána töltődnek le/frissülnek a szutykok, persze az alkalmazás rendes működéséhez engedni kell neki a netet, viszont a root alkalmazás eltávolítása után is megmaradnak a java mappájában, onnan kell kigyolkolászni azokat.
mindegy, számomra ért annyit, hogy a knox számlálók ugrasztása nélkül is volt root arra az időre, amíg lefutott a cscc, hogy megfelelő legyen a product code, meg a win 7 sem szenvedett maradandó károsodást, szóval minden okés! -
zlatan77
aktív tag
válasz
frigoo #21544 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Nem szeretnék visszatérni.Inkább csak elméleti kérdés volt.
A CSC is inkább csak érdekelt,mert később gond nélkül felteszem,majd Odinnal a romokat,csak most azért várom az OTA-t,mert nincs kedvem újra belakni.(#21545) kali
Neked is köszönöm.
Szerintem a többséget csak a rootoolás miatt érdekli a knox.
Szerintem hamarosan a kínai megoldáson kívűl valami emberi nyelvű is lesz. -
csabám
addikt
válasz
frigoo #21544 üzenetére
csak egyet jegyezz meg: Ha egy alkalmazás engedélyt kér akkor jobb gomb
Köszönöm, kali azóta felhomályosított ez ügybenKöszi!
Szerk.: Igen írják az Xda-s topikjában, hogy nem ajánlott lecserélni (You can install other root manager, but not super su from CF. Because it need to install special binary, so better don't take the risk.)
-
tothl
addikt
válasz
frigoo #18256 üzenetére
Nekem se tiszta, de mivel úgyis jön a 4.3, és előre a fejlődés felé a haladás elhalt Blue Amoled pixelekkel kikövezett útján nem is izgatom magam. Egyébként nekem ez a tesztverzió is meglehetősen problémamentes. Néha mintha lassabban menne 4G-re, de más bajom nincs vele....
-
mycso
veterán
válasz
frigoo #18221 üzenetére
Sajnos fogalmam nincs.
Valaki az írta, hogy abban az esetben nem ugrott, ha a zárt BL-es 4.2.2-re még1x felrakott egy szintén zárt BL-es romot. Egyéb esetben elmászott.
No most, hogy a 4.3 -->> 4.2.2 hogyan működik nem tudom....gyanítom a 4.3 alatt is új BL van, mármint egy még újabb.
Pont tegnap linkelte valaki ezt a topikot: [link], itt ha görgetsz lefele, elvileg van egy BL, amire visszarakható a 4.2.2 (csak az újabb zárt BL-esek).
De a számlálóról passz...
-
válasz
frigoo #16882 üzenetére
minden tekintetben jobb lesz az akkumulátoros üzemidő, mint az s2 esetén volt, nem csak kijelzős használatban.
igaz, általában minden nap töltöm, de 15 - 16 óra használat mellett bír bő 6 óra kijelzős üzemidőt úgy, hogy órákat netezek rajta, illetve telefonálás, sms...stb is van. ha az s2 ennyit bírt volna anno...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest