Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
-
legenda
válasz gologolo #14400 üzenetére
szia,
a számláló nullázását bármikor eszközölheted, ha utána csak megfelelő firmware verziókat (gyártói/szolgáltatós) húzol fel, illetve mellőzöd a root, módosított kernel...stb beavatkozásokat, amik kihatással vannak a számlálóra, akkor annak 0 éretéke a későbbiekben már nem változik.
a t-mobile firmware verzió felhúzásakor csak tmh product code adott, így legyen adott érték előtte bármi, a szolgáltatós firmware verzión eszközölt teljes nullázással beáll a tmh product code, tehát nem kell külön alkalmazás a product code módosításához.
amennyiben teljesen biztosra akarsz menni, úgy nullázod a számlálót, majd felhúzod a 3 + 1 + 1 állományos t-mobile firmware verziót, a re-partition funkciót pipáld ki, így minden korábbi szélsőséges behatás nyoma eltűnik, és lesz egy tiszta t-mobile firmware verziós rendszer a telefonodon!
a megfelelő szolgáltatós firmware nggabi jóvoltából itt megtalálható; link
recovery alatt ellenőrizd majd a végén, hogy megfelelő (tmh) a product code, amennyiben nem állt be alapban, úgy mehet a gyári visszaállítás, és utána már okés lesz!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
apaszka
veterán
válasz gologolo #15992 üzenetére
[link] Én nem raknék bele ilyen vackot. NFC ugye felejtős azonnal,és mikor esetleg felrobban akkor lesz sírás!
Szerintem vegyél original aksit még egyet akár külön töltővel inkább hozzá.
Persze csak ha elfogadod a tanácsomat,ami eltérhet másétól !(#15987) proly01
Pedig én az S bugettes vackokkal szoktam kezdeni a kipucolást! Azok mennek a levesbe először
Svoice ,és társai miket nem használok. Ébresztések nagy bajkeverője szerintem.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
-
-
stnstn
tag
válasz gologolo #18580 üzenetére
Én a telenorosra raktam az official samsung romot, hogy független legyen. A szerelő azt mondta, hogy így a telenornál nem, de a Samunál él a gari.
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
Gizmo94
veterán
válasz gologolo #18580 üzenetére
Ejj de jó kis kérdés... Na, mielőtt kirúgnak érte a válasz: igen, lehet, gyári kóddal kell, különben szar lesz, de van rá mód, pénzes.. Igen, ki lehet vele nyírni. Van amelyiknél megy szervizmenüből, van amelyiknél nem, ráadásul ha szarul csináálják egy romfrissítés és visszaáll függőre. Ilyet itt többet ne kérdezz, mert csúnyán warez, lecincálnak a userek itt és kivágnak a moderátorok.
Gizmo's helpdesk.
b.bela1 Van olyan klón, aminek mellérakhatod, csak a belső tárhely mérete mutatja meg menüből.
A húha az tetszett....
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz gologolo #19420 üzenetére
szia,
az odin kapcsolódó ablaka szerint a kapcsolt jó, kiírja a port számát?
nggabi; ááá, azért legalább a rendszert újrahúzhattad volna, sokan kapásból azt szokták, amikor a telekom adathálózata lte...stb fejlesztés miatt elmegy rövid időre...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
b.bela1
őstag
válasz gologolo #24572 üzenetére
Személy szerint nincs vele bajom. Van olyan jó, mint az előző. De semmiképp sem rosszabb.Frissen rakva minden jól megy. Pár hét múlva kiderül. Addig szinte csak teszt.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Valaki1234
tag
válasz gologolo #24913 üzenetére
Tudnál esetleg küldeni egy screenshotot arról hogy mikor mi volt éppen bekapcsolva? (képernyő, wifi stb)
Az S4 extra funkció közül működött valamelyik?Nekem ez már a 2. akksim (az első púpos lett, az újat pedig vettem GSM boltból mert nem tudtam volna telefon nélkül lenni 2 hétig amíg kicserélik a szervizben) mind a kettő Kínában gyártott. Az új amit kicseréltek azt hol gyártották? Mind a kettővel az az érzésem, hogy mind1 hogy mit tiltok le ugyanúgy merül. Mondjuk nekem az fogyasztás 60%-át mindig a képernyő okozza, szóval annyira nem csodálkozok...
-
Valaki1234
tag
válasz gologolo #24933 üzenetére
Megtudnád nézni, hogy hol gyártották az új akksit? Én voltam bent Samsungnál, és ott azt mondták hogy 5-8 nap mire eldöntik hogy mi a baja...Én GSM boltból vettem és úgy számoltam hogy mire elküldik a Samsunghoz majd ott letelik az 5-8 nap majd visszaküldik az minimum 2 hét... De egyenlőre ugyanolyan eredményeket tapasztalatok az ujjal is (ami szintén kínai), mint az eredeti.
Egyébként erre a képre voltam kíváncsi:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest