Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Szerintem ne éld bele magad. Külföldről rendelős lesz. 30 dodó környéke.
S3 LTE egyébként mennyire tetszett Note2 után?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Szerintem az elkövetkező 1 évben sokkal erősebb modellek nem lesznek. Note 3 lehet rá fog tenni egy kicsit, ha más nem, a 6 colos méretével. Snapdragon 800 biztos erősebb lesz, de annyival, hogy megérje cserélni, biztos hogy nem. Talán az S5 fog tudni rátenni érezhetően, de az még 1 év, ha nem lesz csúszás.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
boletus
aktív tag
Én csak ezt a topicot olvasom,és,igazat kell hogy adjak Neked.
De,ezek is hozzátartoznak,akárcsak a negatív történések az életünkben.
A csevely szó pontos j ? Hmmmmmm,nem is tudom hogy jött elő ?! Azért is utánajárok. Megvan ! ---- Csevej ----- Úgy kell nekem ![ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Azért nem akarok valami szutyok dual sim-est mert S4-et szeretnék. Mivel ebből is van duos ezért meg van a választásom. Csak ahogy te is mondtad Európában egyenlőre nincs. Az meg, hogy itt is rákérdezek néha az azért van mivel az is S4 ez meg S4 topic így több esély van infót szerezni. Mert több szem többet olvas.
-
Bazsa74
tag
Az megtörtént elöször is, és most is. Most júli 4.-ére tudtak volna jönni. Azért az vicces, hogy egy hetet várjak míg kijönnek és kitudja meddig tart a javítás majd. Így péntekre meglesz. Ha nem akkor kicserélik mert olyan balhét vágtam ki, hogy csak zengett az ügyfélszolgálat is. Hetekig szaroznak, de elvárják, hogy nyugodt legyek? Legalább azt elértem, hogy egy havi részletet nem kell befizetnem.
Off
-
Bazsa74
tag
Beszart a mikrofonja. Nem hallottt senki a másik végén. Azt egy hét alatt megcsinálták. Oda adták ma 11-kor. Hazaérve láttam hogy hibaüzeneteket dobál az SEAndroid belső védelem, hogy letiltott alkalmazást mert olyan müveletet akart végrehajtani ami bajos. Vagyis nem engedte a wifit bekapcsolni és a kies azt irta pc-re kötve, hogy ez a telefon nem alkalmas frissitésre mert nem lehet inicializálni. A csávó frissített szoftvert rajta de az sem oldotta meg. Erre azt mondja egy hét a javítás. Mondtam túrót és péntekre itt legyen. Egyenlőre ennyi.
Off
-
belashx
senior tag
Én a gépen megosztottam az általam fontosnak vélt mappákat. A telón ES File Explorert használok, ha ott swipeolsz egyet jobbról balra(LAN lapon), akkor lehet keresni a hálózaton megosztott gépeket. A PC-n be kell kapcsolni a jelszavas védelmet, és ezeket az adatokat kell megadni a telón, a talált eszköznél. Ezek után hozzáférsz a megosztott mappákhoz. Ennyi.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Nekem is Win8 van.
A hálózati és megosztási központban kell a kép szerint beállítani. (az elérési út ott van az ablak tetején)
Mappákat az intézőben is meg tudsz osztani. (jobb klikk/megosztás ezzel/otthoni csoport)Nem tudom, hogy az otthoni csoport alapból be van-e kapcsolva, engedélyezve van-e, majd kiderül.
Az ES File Explorerben, a LAN oldalon nyomj rá a keresésre, elvileg megtalálja a géped (gondolom ilyenkor az IP-címet már nem kell beírni. Ha mégis, akkor azt a server ablakba.) Username az a Windows-os felhasználóneved, Password a hozzá tartozó jelszó. A Display as, meg, hogy milyen néven írja ki az ES.
Fix IP címet is be kéne állítani a routeren az eszközöeidnek, mert nem valószínű, hogy mindig ugyanazt kapják, és akkor nem fog tudni csatlakozni/újra kell keresni, menteni.
Remélem így már menni fog.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Gizmo94
veterán
Jelenleg már éppen egy One-on...
torrente777 Köszönet az újabb munkádért, hamarosan megy is fel!
Bilux Egy félkész, fejlesztés alatt álló készülék egy szintén fejlesztés alatt álló rendszerrel mennyit nyomjon? Majd a végén nézzék meg a szintetikus tesztfüggők, igen valószínűsíthetően veri majd az S4-et. Ez a cél, hogy vedd meg, ha másért nem, mert gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
joe357
tag
A play-en van egy link ahonnan elérhető a pc-telepítendő szoft. Felrakod és hozz létre egy accountot (ingyenes) semmilyen beállítást nem kell módosítani benne. Pc biosában be kell pipálni a wake on lan lehetőséget. Telefonon pc monitor progiban bejelentkezel az accountoddal, egyszer kézzel bekapcsolod a pc-t és már látja is. Ha nincs din dns-ed akkor egyenlőre csak helyi hálózaton megy a bekapcs. Én imádom
-
nagyúr
-
joe357
tag
kikapcs nekem megy csak bekapcsolni nem tudja mert kikapcs után változhat az ip cím, ezért kell a dns. Rooterben engedélyezd a csomag továbbküldést. Dns-el én már azért nem szórakoztam mert csak fizetős szolgálzatót találtam már, annyira meg nem kellett. Ha nagyon nem megy akkor teemviewert rakd fel azzal látod a géped képét is vezérelheted a világ végéről is, magán célra ez is ingyenes de bekapcsolni ő se tudja (hacdak nincs fix ip címed)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest