Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fermacht1994
aktív tag
Hali. Érdeklődni szeretnék, hogy melyiket érdemes megvenni? i9505 vagy i9500, tudom, hogy az egyik 4 a másik meg 8 magos viszont az i9500-ba nincs 4g. És hol érdemes megvenni? xxl gsm-et néztem illetve vip phon-t
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
válasz supertrezi #14935 üzenetére
Ez nekem is gyanús, mert Vip phonnál van olyan h 150 ért vip es garanciával És 169-ért gyári samsung garanciával. Azért az nem mind1, hogy samsung garancia vagy Vip phonos :S esetleg gsmline amit nagyon reklámoznak.
[ Szerkesztve ]
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Azon kattogok, hogy oké h semmivel vagy nem sokkal gyorsabb a 8 magos verzió, de az, hogy 8 magos telefon, nem csak 4 Ejj de kár, hogy nincs benne 4g
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Most találtam egy oldalt, minden vélemény pozítív és itt 160ezer Ft a telefon, és itt garantált a 2 év gyártói garancia! Magyar kártyafüggetlen és bontatlan. 30 percel megrendelés után átvehető [link]
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
válasz supertrezi #15030 üzenetére
Holnap én is itt veszem Meggyőztek, csak nemtudom ha reggel megrendelem akkor délutánra már megvan? vagy van nekik raktáron?
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
válasz supertrezi #15032 üzenetére
Fővárosi vagyok, 10 percre lakom, én ilyen értékű dolgokat csak személyesen és alaposan megvizsgálva veszek meg
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Na végre megvan a telo Hibátlan és 143ért vettem 2év gyári garival amit utána samuba meg is erősítettek, hogy minden oké vele
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Nektek is nagyon melegszik a telo felső része? 5 perc játék után ki akar gyulladni a telefon ez azért durva :s
[ Szerkesztve ]
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Nem tudom eldönteni, hogy a keret az fém, vagy műanyag 1 napos tokban van és 1 hajszálkarc máris jelentkezett de olyan mintha lenne rajta még1 fólia. Valaki elmondaná, hogy is van ez?
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
válasz supertrezi #15378 üzenetére
Olvastam, korábbi hozzászólásokat , hogy könnyen karcolódik a "fém" keret.
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy készülékbiztosítást hol tudok kötni független készülékre? Mert tudom , hogy trémobilnál lehet, meg vodánál is de csak a náluk vásárolt készülékekre érvényes.
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
-
fermacht1994
aktív tag
-
fermacht1994
aktív tag
válasz b.bela1 #20326 üzenetére
Próbálok belépni, de nem akarja az igazságot. Hang fel+home gomb+bekapcsoló gomb. Kiírja, hogy recovery boot felül apró kis kék betűvel majd ha felengedem a gombokat akkor újraindul rendesen. Ha tovább nyomom a gombokat akkor fekete képernyő. Kis segítséget kaphatnék? Full gyári a rendszerem soha nem volt rootolva sem.
[ Szerkesztve ]
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Sajnos a CSC XEH
Rakta már fel valaki a német romot? Anno s advance-t nyúztam ott használtam orosz-t és németet is. Fú de gyűlöltem azt a retek telefont. Amikor megvettem még GB volt rajta és hasított, majd amikor kijött a JB na ott meghalt a telefon. Nem volt kérdés mire váltok.Feri
-
fermacht1994
aktív tag
válasz Szakiii #20337 üzenetére
Azt nem értem, hogy Advance-nél ha gyári romot raktam fel akkor mind1 volt, hogy magyar vagy német a counter nem változott. Ha tegyük fel most felrakom a német romot akkor ugrik a binary counter és ugrik a gari?
És ha felrakom sehogy sem lehet visszacsinálni, hogy nyom nélkül maradjon a dolog? Köszi: FeriFeri
-
fermacht1994
aktív tag
Értem. tehát akkor ha felrakom ugrik a gari, és nincs mód egyenlőre visszaállításra.
És úgylátom gondok is vannak vele. Lehet érdemes lenne várnom. És még annyit, hogy ha rootolni szeretném akkor is ugrik a garim? Mert jól jönne pár appnál. Tudnnátok ebben segíteni?Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Ha valakit érdekel baráti áron egy fekete 1 hónapos swiew tok az írjon pü-t. Lehetőleg csak Pestiek.
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Srácok van egy zsír új samsung 3d full hd led tv-m. A problémám az lenne, hogy megy rendesen a screen mirroring, csak az a baj, ha elindítok egy játékot kilép belőle. Mármint a képernyőtükrözésből. Van erre valami megoldás?
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Na elvileg feltelepítettem a 4.3-at. Hibátlanul megy. Annyit szeretnék kérdezni, miből győződhetek meg h most nem vesztettem el a garit, Illetve ez most az a magyar független amit otán megkaptam volna előbb vagy utóbb?
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok! Ma a telefonom teljesen megbolondult folyamatos újraindulás, skype el sem indult, odinnal lett felrakva a 4.3, minden számláló 0-ban áll.
Akkor elvileg a garival semmi gond nem lesz, ha esetleg újratelepítés után nem oldódna meg a dolog?
Most fogom újratelepíteni odinnal, majd meglátjuk. Eddig hibátlanul ment már vagy 2 hete.Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok. Ma megtörtént amitől féltem... Kiesett zsebemből a telo és a lépcsőn csattant..
Bal felső sarokban a keret zúzódott. Nem vészes de idegesít. nem a középső keret hanem ami a kijelzőhöz van közelebb, ilyen puha műanyag. Biztosítás kifizeti?Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Ha garanciában cserélik a kijelzőt akkor a körülötte lévő króm keretet is cserélik, vagy az marad a régi?
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
válasz Gizmo94 #23293 üzenetére
Köszönöm Felfújódott az aksim elég rendesen 1 hónapja szépen lassan azt vettem észre, hogy csökken az üzemidő. Ma reggel levetem a töltőről már 10 kor ki-be kapcsolt. És azóta a kijelző nem mindenhol érzékel rendesen. Néha igen néha nem. Tegnap ráadásul le is ejtettem és kicsit lehorzsolódott a keret, szóval jó lenne, ha kicserélnék a keretet a kijelzőt, meg az aksit is. Mindjárt rendelem a futárt. Akkor az egész 3 rétegű keretet cserélik? Tehát nem csak azt ami a kijelzőhöz van közelebb? Mert neten néztem spaklival kapargatják a kijelzőt, meg gányolnak össze vissza. Nyugtassatok meg h ez nem lesz ilyen.
Feri
-
fermacht1994
aktív tag
Holnap délelőtt jön a szervíz házhoz. elvileg cserélnek aksit kijelzőt, és ha rendes még a kamerát is mert kicsit karcos.
Feri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest