Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz Pastika #4510 üzenetére
Nekem XXUAME2 érkezett kb 2 napja, azóta milliószor jobb a helyzet. A kamera is sunyiban frissült tegnap, bár azóta még nem próbálgattam.
Más:
Sokan panaszkodtak térerő kiesésről, nálam semmi hasonló nincs, sőt a piros szolgáltató net terén meglepően sokkal jobb a magentásoknálEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
Akinél akad a telefon, milyen verzió fut? XXUAME2 óta nekem teljesen megszűnt
Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
valaki meg tudná írni vagy linkelni a 9505 verzió történetét? (legrégebbitől a legújabbig) kezdek elveszni a sok betűzésbe köszi! ME2-t kaptam meg, viszont az MDM a legújabb?
-
tick
aktív tag
tapasztalt valaki recsegés, ropogást használat közben? nekem kezdi bökni a fülemet, de feltételezem ez nem garanciális hiba (nem a hangszóróra/fülesre gondolok)
-
-
tick
aktív tag
valaki próbált már esetleg bluetoothos gamepadet/controllert telefonhoz? életképesek már ezek az eszközök? a samsung sajátja érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok milyen árban lesz nálunk ha valóban megjelenik
-
tick
aktív tag
van ötletetek miért nem tudom ellenőrizni hogy mi a CSC-m? próbáltam a *#273*(imei)# módszerrel, de nem reagált rá semmit a telefon
*#1234# esetén a CSC: i9505VFGAMDC, ez vodafone germany akar lenni?Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
pont most indítottam én is triangle awayt, de kb 5 perce "resetting..." várjak tovább?
-
tick
aktív tag
Már változtak a dolgok ilyen téren.
(szerencsére?)Anno 2 éve munka nélkül diákként minden plusz előleg nélkül el tudtam hozni egy 90k-s telefont. Pár hónapra rá egy ismerősömtől már 40k előfizetés előleget kértek el (a telefon kezdőrészletén felül). Amikor az S4-et vettem már jól fizető stabil munkahelyem volt amiről munkáltatóit is kértek, ennek ellenére is (tény, hogy 170k-s telefon) 75k előleget elkértek pluszba, pedig soha nem volt tartozásom vagy késve fizetésem.Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
MF2-ről váltottam MGA-ra, nem tudom leírni pontosan de a kijelző teljesen más lett.Sokkal szebb és egybefüggőbb, kellemesebb ránézni, a rendszer pedig jóval gördülékenyebb. A samu billentyűzet viszont kicsit furcsán viselkedik, nem dobja be a megszokott szavakat és némelyiket fel sem veszi újra :/ túl sokat tanult hogy töröljem őket
-
tick
aktív tag
4.3 hivatalosan bejelentve Google Play Játékok letölthető
-
tick
aktív tag
válasz Intel q8200 #12655 üzenetére
S4re még nincs, nexusokra már tölthető bejelentették csupán hivatalosan, leakelt verziók eddig is voltak
-
tick
aktív tag
Cyanogen nagyon halad érdekességként: Nemesis project első infoja
-
tick
aktív tag
sziasztok, valahogy ki lehet deríteni mi volt az eredeti product kód a telefonon?
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, eddig még nem kaptam rá választ. Legelső teendőm volt a telefonnal, hogy lementsem az EFS-t, azóta tettem fel két 1 fájlos pre-rooted romot. Szeretnék visszaállni teljesen gyárira. Hogy tudnám kideríteni, hogy mi volt az eredeti product code? VDH lenne a logikus, de első szériás telefon, így nem vagyok benne biztos. a CSC-m eredetileg i9505VFGAMDC volt. EFS fájlból hogy tudnám kiszedni?Más: 4 fájlos romot merre találok? Megpróbáltam leszedni sammobileről a legkorábbit, de az is 1 fájlos volt.
Köszi előre is
-
tick
aktív tag
válasz mr.szabados #15039 üzenetére
én ráadásul újra/duplán megkaptam amikor új romot tettem fel...
-
tick
aktív tag
nincs valakinek egy normál sebességgel tölthető vodás romja? köszi
-
tick
aktív tag
hogy tudnék megszabadulni az "appling multi csc" felirattól recovery menuben?
feltettem a repartos xeh romot, majd ráhúztam factory reset után egy vodásat mégis ha belépek akkor ez az üzenet fogad és hogy a BTU-t alkalmazta
root, csc changer a megoldás? ha igen, onnan hogy jutok vissza az original állapotba?
köszi szépen előre isEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
válasz csabám #15292 üzenetére
volt egy pre-rooted slim MGA rom (xda, world premiere) ekkor lett BTU
4 fájlos után szintén BTU (factory reset után is)
VDH rom után frissítettem és factory reset, ekkor lett SIM (Samsung-Updates.com-GT-I9505-VDH-I9505XXUAMDC-1365688357)Everything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
válasz vikkboy #15498 üzenetére
Köszi! Szimplán philz cwm-el feltettem, kernel illetve modem elmaradt. Ha hálózati módot probáltam váltani akkor FC, ha pedig hálózat keresésre mentem fél óra után elfogyott a türelmem. Amikor utoljára használtam CM-et még p970-en ott nem volt hasonló. Neked így "natúrban" működött? Linkelnéd kérlek modem(ek)et? nem szeretnék mellényúlni
-
tick
aktív tag
elképzelhető, hogy a legutolsó OTA frissítéssel levédték a bootloadert és ezért nem megy fel egy recovery sem? (egyes usa beli modelleknél ez van, ha jól tudom)
-
tick
aktív tag
van esetleg valaki aki a kiadást követő egy hétben vette meg vodafonetól a telefont? ha igen, mi a CSC-jük?
illetve később vásárló vodásokat és kérdezném, hogy valóban VDH-e a CSC?
kösziEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
megérkezett vodához az MGG (legalábbis nekem) egyenlőre sok újdonságot nem veszek észre, a telefonkönyv jobban teljesít, irdatlan hosszú contact listát is úgy lehet görgetni, mintha jégen csúszna az egész
-
tick
aktív tag
válasz 2008Kft #15841 üzenetére
erre az infora régóta vadászok hiába pakolok VDH-s romot, mindig SIM marad...
MÁS: 4.3 hivatalosan bejelentve (többek között S4-re a "jövő hónapban")
[ Szerkesztve ]
-
tick
aktív tag
válasz silentkiller #16177 üzenetére
zene/video lejátszás, fájlok indexelése, galéria betöltés stb. minden ami kép/zene/hang kezelését jelenti
(ha neutronban normalizálsz az totál lezabálja pl.)
okozhatja a hibát egy megszakadt folyamat (pl aksi kivétel) közben félbe maradt fájl amit nem képes analizálni a rendszer vagy egy sd kártyán felejtett fájl amivel a telefon nem birkózik megEverything that has a beginning... has an end
-
tick
aktív tag
válasz Giovanny #16259 üzenetére
-tegyél fel egy repartos romot (4+1 fájlos)
-ha odin ír hibát, akkor kies+usb driver újra install, majd kies uninstall, de driver marad és/vagy próbálj egy másik usb portotChristian79: a második lépést próbáld meg
[ Szerkesztve ]
-
-
tick
aktív tag
értesítéseknél:
email, fb értesítés, nem fogadott hívás, sms -> kék (két féle kék van, minimális eltéréssel)
fb üzenet -> zöld
töltéskor, alacsony akkunál -> piros
valamitől tud sárgát is de azt nem tudom, talán nincs a default villogások közöttbeállítások -> saját eszköz -> jelzés LED-del
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest