Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz #93966848 #6648 üzenetére
Neked a "modified" CF auto root kell, a másik az régebbi szoft verzióra van, feltéve ha nem régi szoft verziós a telefonod. De ezzel nem tudod kinyírni, max nem lesz jó a rootolás. EFS mappát elmentetted?
Utána Ezt szedd le, és tallózd Odinba a PDA-hoz, így lesz custom CWM-ed is.
Torrente írta, hogy a TWRP még nem jó S4-hez, így a PhilZ recovery-t tegye fel mindenki.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz #93966848 #6652 üzenetére
Igaz. Megtévesztettelek. A rootolásban nem igazán van rizikó, persze minden esetben a felelőség a tied.
Root után TotalCommander felrak, beállításokban alul engedélyezni a rejtett fájlokat, majd az EFS-t másold át MicroSD-re. Ha gondod lenne a későbbiekben, akkor csak fogod, és visszamásolod a komplett könyvtárat.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz #93966848 #6655 üzenetére
Mihez is kell Kies?
Amióta Samsungozok, egyszer sem használtam. Rakat xar az a szoftver.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz #93966848 #6660 üzenetére
Akkor nincs más, válaszd le kábelről, és tedd meg ezt manuálisan, és ellenőrizd, hogy jó lett e.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz #93966848 #6662 üzenetére
Semmit nem rontasz el a leírás alapján..Csak be kéne tallózni a I9505_CF_AUTO_ROOT_MODIFIED.tar fájlt a pda-ba odinban, mert az kimaradt a leírásból. Azt hittem azért nem akarja a kies, mert rootolt, de ezek szerint csak azért nem mert szar, mint volt mindig is. Samsung átok, felejtős..
[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
válasz #93966848 #6665 üzenetére
Fent megjelent a kis téglalapban hogy "com 0" vagy "com" akárhány? Ha nem, akkor azért nem megy. Driver hiba. Leírtam én is, le van írva világosan hogy a Samsung driver-t előtte fel kell tenni.
-
Gizmo94
veterán
válasz #93966848 #6665 üzenetére
Hmm.. Bekékül az odinnál a com port? Látja a telefont? IDOM -nál a folyamat ablak felett kéknek kell lennie és látnia a portot.. Kiírja az ablakban, hogy added? Próbáld meg legelőször Ezt felrakni
MunezXBK: LOL, de valóban.. Csak bajnak van.
All: Pakoljátok migabi24 Tuning csomagját a német romra! Jó stuff! Köszönet érte!.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz #93966848 #6699 üzenetére
Ne szenvedj vele. Találtam neked egy egyszerű megoldást. Ki is próbáltam, hogy ne hülyeséget ajánljak, kimásolta, rendes méretben , 13.6 Mb. A következő csapás úgyis az lenne, hogy pár k-s amit kimásolsz. Így ezt átugorhatjuk.
torrente777 Majd told a linket. Van nand backupom, felrakom majd, mi baj lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz #93966848 #6705 üzenetére
Ez kezd súlyossá válni.. Lehet, hogy nem kellene bántanod azt a telefont... De:
How to backup Galaxy S4 EFS? Hogyan mentsd Galaxy S4 EFS mappádat?
1. First of all, install PhilZ Touch CWM for Galaxy S4 GT-I9500 / PhilZ Touch CWM for Galaxy S4 GT-I9505
1. Először töltsd le innen a legfelső .tar-os verziót.
Rakd a pc-dre és odinnal flasheld fel, ahogy a rootot. Igen, a pda-ba tallózd ezt is.
2. Boot into PhilZ Touch CWM then.
2. Indítsd a telefont a Philz recoveryben, hangerő fel, home és on-off gombokat nyomod amíg bal felső sarokban kis kék felirat nincs, akkor elengeded. Aztán':
3. Go to Backup and Restore.
3. Menj a Backup and Restore menüpontba
4. Select Custom Backup and Restore.
4. Ott válaszd ki a Custom Backup and Restore menüpontot
5. Then click on Custom Backup Job.
5. Válaszd a Custom Backup Job lehetőséget
6. Uncheck everything.
6. Töröld ki az összes x-et a zárójelekből
7. Then check Backup efs only.
7. Tegyél egy x-et a Backup efs only pont mellé a zárójelbe
8. Select >> Start Custom Backup Job
8. Válaszd a Start Custom Backup Job lehetőséget
9. Backup to either internal or external sdcard.
9. Válaszd a belső vagy külső kártyára történő mentést
10. That’s it.
10. Ennyi vót'.Csak halkan jegyzem meg, hogy ha ez így fog menni, hosszabb távon nem vállalom.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
válasz #93966848 #6734 üzenetére
Szerintem tedd vissza alapra a telefont egy 3 fájlossal, majd utána tedd fel a sokunk által használt német MEA romot, az teljesen jó. Ez csak jó tanács, könnyen téglásítható mindenféle kiforratlan rommal a telefon, főleg, ha az ember nincs is benne mélyen a témában, az pedig drága húzás lenne.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gabesz77
senior tag
válasz #93966848 #6736 üzenetére
Itt találod. Olvass el mindent, leírja részletesen.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Gizmo94
veterán
válasz #93966848 #6753 üzenetére
Nem buktál semmit, de ha már az elején fc-zik, akkor annak a romnak annyi. Rakj fel egy gyárit odinnal, ne rootold, csak rakd fel a philz recoveryt, mentsd az efs-t és utána ügyeskedj újra... Illetve, a jó ég tudja mit buktál. Nézd meg az imei-det, hogy egyezik-e a dobozon olvashatóval. Ha igen, rendben vagy. *#06#
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz #93966848 #7025 üzenetére
Valóban nagyon tetszetős a felülete, viszont csak azoknak érdemes használni, akik hivatalos mérőállomás közelében laknak, ellenberger durva eltéréseket produkál a jelenidejű időjáráshoz képest.Múlt héten nekem 5 fok eltérés volta legnagyobb, plusz órákon keresztül vihar jelzés napsütésben.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
zack
nagyúr
válasz #93966848 #7118 üzenetére
Nekem is akkora. Miért baj ez?
Ha tudsz rá vigyázni, akkor felesleges a fólia. Valamennyit mindenképpen ront a felhasználói élményből.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zola-
őstag
válasz #93966848 #7118 üzenetére
EFS kimásolása.....
zack: Emulátorral kimentve majdnem 14mb. Én mind a kétfajta módszerrel kimentettem mindkét telómról...Az a biztos![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz #93966848 #7136 üzenetére
Akkor valamit tuti nem jól csináltál, mert nekem amik külön vannak fájlok a mappák alatt eleve 7DB van és 1DB közülük 13.6Mb egyedül, szerintem neked ez valahol "beragadt" vagy nem tudom
Amúgy amikor másoltad akkor az egész EFS mappát másoltad ugye?
És nem csak az EFS fájlt, mert először én is így jártam, hogy csak az EFS fájlt másoltam ki nem pedig az egész mappát![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest