- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
Vetten S3-hoz bontatlan S-line tokot és szűk lett rá, nem illeszkedik normálisan, visszavittem. Azért írom le, nehogy valaki így járjon.
-
Riuko
senior tag
Nincs gyári gari az ED-nél szerintem. Ha valami gond van hozzájuk kell vissza vinni és ők javíttatják. Ez így nem tűnik gyárinak de kérdezd meg csak tőlük nyugodtan. Nekem még az életükben nem adtak gyári garpapírt csak az általuk kinyomtatott fost. csak végső estben vásárolok náluk, de néha rákényszerülők itt "vidéken."
-
Riuko
senior tag
Mikorra várható az egykártyásra a 4.4.4?
-
Riuko
senior tag
Volt már valakinek olyan problémája a gyári szoftverrel, hogy nem vette fel a töltést a telefon? Újraindítás után már viszont igen!
-
Riuko
senior tag
Elhoztam az utolsó feketét a Kecskeméti MM-ből. Megy mint a szél
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest