Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Gratulálok, óvodás beszólás... az én szüleim rendesen megneveltek, és azért járok ide, mobilarénára, hogy elmondjam a véleményem az itt közölt hírekről, tesztekről, eszközökről, stb., értelmes eszmecserét folytassak, és nem azért, hogy a többi fórumozóval trollkodjak, ahogy te teszed... elmondtam a véleményem a Neo-ról, és te ezen felháborodtál? Szánalmas... megsértettem a telefonod (amilyen ráadásul nekem is van, és szeretem is)? Abszolút jogos a felháborodásod... Egyetlen egy hibáját mondtam el a telefonnak, és te már itt károgsz... Szerelmes vagy belé? Esténként betakargatod? Esetleg kényezteted is? Keress inkább egy nőt magadnak, vagy ha már találtál, akkor vele foglalkozz, és ne az interneten kötekedj másokkal...
Részemről ennyit erről, légy szíves ne rontsd tovább itt a "levegőt"!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest