Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Nekem még nem volt gondom ezzel a telefonnal (már rájöttem, hogy a múltkori leállás az én hibám volt), szal én csak ajánlani tudom.
Egyik készüléknél sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogsz ki véletlenül egy hibás darabot, csúcstelefonok is kerülnek néha szervizbe. Bármelyik topikba benézhetsz, és találkozni fogsz hibákkal, mivel ezért vannak a fórumok.
Amúgy ha nagyobb összeget is szánnál rá, de sokallod az S5 árát, sok telefon van a 2 között is... Samsung J5, A3, Sony M4 Aqua, Huawei P8 Lite, Honor 6, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyik készüléknél sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogsz ki véletlenül egy hibás darabot, csúcstelefonok is kerülnek néha szervizbe. Bármelyik topikba benézhetsz, és találkozni fogsz hibákkal, mivel ezért vannak a fórumok.