Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Nekem még nem volt gondom ezzel a telefonnal (már rájöttem, hogy a múltkori leállás az én hibám volt), szal én csak ajánlani tudom.
Egyik készüléknél sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogsz ki véletlenül egy hibás darabot, csúcstelefonok is kerülnek néha szervizbe. Bármelyik topikba benézhetsz, és találkozni fogsz hibákkal, mivel ezért vannak a fórumok.
Amúgy ha nagyobb összeget is szánnál rá, de sokallod az S5 árát, sok telefon van a 2 között is... Samsung J5, A3, Sony M4 Aqua, Huawei P8 Lite, Honor 6, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyik készüléknél sem lehetsz biztos abban, hogy nem fogsz ki véletlenül egy hibás darabot, csúcstelefonok is kerülnek néha szervizbe. Bármelyik topikba benézhetsz, és találkozni fogsz hibákkal, mivel ezért vannak a fórumok.