Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
válasz
adrian94
üzenetére
Rendszer: A legújabb a 4.4.2-es az 1 simesre, 4.4.4 a dual simesre. De ami tetszik neked nagyon egyszerűen rávarázsolható, a gyári 4.4.2 alapból is jól fut rajta, de kis tuningal is nagyon klassz dolgokat lehet összehozni. Ha pedig lolli kell az is megvan xda-n. szintén jól működik.
Tok: Ebay.. S3 ra nagyon sokféle és jó tok készült. Mivel a méret teljesen ugyanaz, mind jó rá. Ebayen kb 3-4 ezer ft a legdrágább fém tokok is, azok már egészen jó védelmet nyújtanak (itthon egy 10es körül veszel olyat).
Annyit hozzátennék még, hogy volt aki panaszkodott arra, hogy a fém tok leárnyékolja a telefont, és nem annyira jó a térerő/vétel. Nekem is van egy ilyen tokom, de én nem tapasztaltam semmi ilyet. Szóval tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Eladó kártyafüggetlen Samsung Galaxy Z Fold 5 256gb
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest