- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Gratulálok, óvodás beszólás... az én szüleim rendesen megneveltek, és azért járok ide, mobilarénára, hogy elmondjam a véleményem az itt közölt hírekről, tesztekről, eszközökről, stb., értelmes eszmecserét folytassak, és nem azért, hogy a többi fórumozóval trollkodjak, ahogy te teszed... elmondtam a véleményem a Neo-ról, és te ezen felháborodtál? Szánalmas... megsértettem a telefonod (amilyen ráadásul nekem is van, és szeretem is)? Abszolút jogos a felháborodásod... Egyetlen egy hibáját mondtam el a telefonnak, és te már itt károgsz... Szerelmes vagy belé? Esténként betakargatod? Esetleg kényezteted is? Keress inkább egy nőt magadnak, vagy ha már találtál, akkor vele foglalkozz, és ne az interneten kötekedj másokkal...
Részemről ennyit erről, légy szíves ne rontsd tovább itt a "levegőt"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest