Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Gratulálok, óvodás beszólás... az én szüleim rendesen megneveltek, és azért járok ide, mobilarénára, hogy elmondjam a véleményem az itt közölt hírekről, tesztekről, eszközökről, stb., értelmes eszmecserét folytassak, és nem azért, hogy a többi fórumozóval trollkodjak, ahogy te teszed... elmondtam a véleményem a Neo-ról, és te ezen felháborodtál? Szánalmas... megsértettem a telefonod (amilyen ráadásul nekem is van, és szeretem is)? Abszolút jogos a felháborodásod... Egyetlen egy hibáját mondtam el a telefonnak, és te már itt károgsz... Szerelmes vagy belé? Esténként betakargatod? Esetleg kényezteted is? Keress inkább egy nőt magadnak, vagy ha már találtál, akkor vele foglalkozz, és ne az interneten kötekedj másokkal...
Részemről ennyit erről, légy szíves ne rontsd tovább itt a "levegőt"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest