- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Gratulálok, óvodás beszólás... az én szüleim rendesen megneveltek, és azért járok ide, mobilarénára, hogy elmondjam a véleményem az itt közölt hírekről, tesztekről, eszközökről, stb., értelmes eszmecserét folytassak, és nem azért, hogy a többi fórumozóval trollkodjak, ahogy te teszed... elmondtam a véleményem a Neo-ról, és te ezen felháborodtál? Szánalmas... megsértettem a telefonod (amilyen ráadásul nekem is van, és szeretem is)? Abszolút jogos a felháborodásod... Egyetlen egy hibáját mondtam el a telefonnak, és te már itt károgsz... Szerelmes vagy belé? Esténként betakargatod? Esetleg kényezteted is? Keress inkább egy nőt magadnak, vagy ha már találtál, akkor vele foglalkozz, és ne az interneten kötekedj másokkal...
Részemről ennyit erről, légy szíves ne rontsd tovább itt a "levegőt"!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest