Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Most leszek a napokban én is Neo tulajdonos, (nem reklám, de az emag-nál durván beakciózták, én is onnan rendeltem!
) és szeretném kérdezni, hogy ki mennyire van megelégedve vele. S3 LTE volt előtte, úgy hogy nem lesz nagy változás, szolgáltatóváltás és anyagi okok miatt váltottam "lejjebb".
De úgy érzem, nem fogom megbánni... 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 Fekete 128GB 79% akku
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) és szeretném kérdezni, hogy ki mennyire van megelégedve vele. S3 LTE volt előtte, úgy hogy nem lesz nagy változás, szolgáltatóváltás és anyagi okok miatt váltottam "lejjebb".