Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333
üzenetére
"...nemrég mindenki jelezte hogy megkapta, vagy feltette az új frissítést!!! Másnak semmi baja a gps-szel???? Senki nem használ gps-t????"
Eddig nem számoltam meg, de akárhogy nézem, ez 11 darab 3 mondat végén, és én vagyok idegbeteg?
Veled ellentétben normális hangnemben válaszoltam, és megkértelek, hogy vegyél vissza, az már más kérdés, hogy neked ez nem tetszett.
Nem hiszem, hogy megcsináltad a downgrade-et, mert egy szóval sem említetted, és a hozzászólásaid alapján nem is biztos, hogy meg tudod csinálni. Ha meg mégis megcsináltad, akkor miért nincs már szervizben? Nem csak az én képességeimet haladja meg, hanem itt mindenkiét (téged is beleértve), mivel mi is felhasználók vagyunk, nem szerviz, nem látunk bele a telefonba, a tiedbe meg főleg nem. Amit segíthettünk, azt elmondtuk, de továbbra is csak pattogsz, kiabálsz, és idegbetegnek nevezel, miközben te szorulsz kezelésre. Nem kell az engedélyem, itt bárki kérdezhet, de azért egy normális hangnemet üssünk már meg, légy oly kedves! Köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Veled ellentétben normális hangnemben válaszoltam, és megkértelek, hogy vegyél vissza, az már más kérdés, hogy neked ez nem tetszett.