- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngiBangi
újonc
Sziasztok!
Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, fehér színben. MM-ben vettem.
Nagyon gyors, gyönyörű szép a kijelző, a fotók is egész jól sikerülnek.
Sokan emlegettétek, hogy telefonálás közben halk. Hál'istennek nálam ilyen gond nincs, kb. fél hangerőn is elég hangos, maxra fel sem fogom venni szerintem.A 4G hiánya miatt vaciláltam, hogy megvegyem-e, de egye fene, eddig is tudtam nélküle élni, eztán is elleszek, hogy nincs.
A töltős próblémát még én nem tapasztaltam *koppkoppkopp*, remélem nem is fogom.
Nagyon örülök, hogy végül őt választottam, egy élmény vele minden.
Egy pár alkalmazást tettem rá csak, amik a hétköznapokban szükségesek lehetnek (vonat és busz menetrend, Viber, Clean Master, CM Security), meg egyetlen játék, a Fruit Ninja, ami zökkenőmentesen fut.Számomra mindennapi használatra tökéletes ez a telefon, több nem is kell. A csúcsmobilok amúgysem vonzanak annyira.
Most várok rá ebay-es tokot, és tempereted glass-t, de szerintem később az xprotectort is be fogom szerezni.
Jelenleg egy átlátszó natúr tok van rajta, és a gyári fóliát sem szedtem le. Úgy fogok vigyázni rá, mint a szemem fényére.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest