- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngiBangi
újonc
Sziasztok!
Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, fehér színben. MM-ben vettem.
Nagyon gyors, gyönyörű szép a kijelző, a fotók is egész jól sikerülnek.
Sokan emlegettétek, hogy telefonálás közben halk. Hál'istennek nálam ilyen gond nincs, kb. fél hangerőn is elég hangos, maxra fel sem fogom venni szerintem.A 4G hiánya miatt vaciláltam, hogy megvegyem-e, de egye fene, eddig is tudtam nélküle élni, eztán is elleszek, hogy nincs.
A töltős próblémát még én nem tapasztaltam *koppkoppkopp*, remélem nem is fogom.
Nagyon örülök, hogy végül őt választottam, egy élmény vele minden.
Egy pár alkalmazást tettem rá csak, amik a hétköznapokban szükségesek lehetnek (vonat és busz menetrend, Viber, Clean Master, CM Security), meg egyetlen játék, a Fruit Ninja, ami zökkenőmentesen fut.Számomra mindennapi használatra tökéletes ez a telefon, több nem is kell. A csúcsmobilok amúgysem vonzanak annyira.
Most várok rá ebay-es tokot, és tempereted glass-t, de szerintem később az xprotectort is be fogom szerezni.
Jelenleg egy átlátszó natúr tok van rajta, és a gyári fóliát sem szedtem le. Úgy fogok vigyázni rá, mint a szemem fényére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest