Új hozzászólás Aktív témák

• AngiBangi

újonc

Sziasztok! :)

Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, fehér színben. MM-ben vettem.
    Nagyon gyors, gyönyörű szép a kijelző, a fotók is egész jól sikerülnek. :)
    Sokan emlegettétek, hogy telefonálás közben halk. Hál'istennek nálam ilyen gond nincs, kb. fél hangerőn is elég hangos, maxra fel sem fogom venni szerintem. :)) A 4G hiánya miatt vaciláltam, hogy megvegyem-e, de egye fene, eddig is tudtam nélküle élni, eztán is elleszek, hogy nincs. :DD
    A töltős próblémát még én nem tapasztaltam *koppkoppkopp*, remélem nem is fogom.
    Nagyon örülök, hogy végül őt választottam, egy élmény vele minden. :C
    Egy pár alkalmazást tettem rá csak, amik a hétköznapokban szükségesek lehetnek (vonat és busz menetrend, Viber, Clean Master, CM Security), meg egyetlen játék, a Fruit Ninja, ami zökkenőmentesen fut. :D Számomra mindennapi használatra tökéletes ez a telefon, több nem is kell. A csúcsmobilok amúgysem vonzanak annyira.
    Most várok rá ebay-es tokot, és tempereted glass-t, de szerintem később az xprotectort is be fogom szerezni.
    Jelenleg egy átlátszó natúr tok van rajta, és a gyári fóliát sem szedtem le. Úgy fogok vigyázni rá, mint a szemem fényére. :))

Új hozzászólás Aktív témák