- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngiBangi
újonc
Sziasztok!
Péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen telefonnak, fehér színben. MM-ben vettem.
Nagyon gyors, gyönyörű szép a kijelző, a fotók is egész jól sikerülnek.
Sokan emlegettétek, hogy telefonálás közben halk. Hál'istennek nálam ilyen gond nincs, kb. fél hangerőn is elég hangos, maxra fel sem fogom venni szerintem.A 4G hiánya miatt vaciláltam, hogy megvegyem-e, de egye fene, eddig is tudtam nélküle élni, eztán is elleszek, hogy nincs.
A töltős próblémát még én nem tapasztaltam *koppkoppkopp*, remélem nem is fogom.
Nagyon örülök, hogy végül őt választottam, egy élmény vele minden.
Egy pár alkalmazást tettem rá csak, amik a hétköznapokban szükségesek lehetnek (vonat és busz menetrend, Viber, Clean Master, CM Security), meg egyetlen játék, a Fruit Ninja, ami zökkenőmentesen fut.Számomra mindennapi használatra tökéletes ez a telefon, több nem is kell. A csúcsmobilok amúgysem vonzanak annyira.
Most várok rá ebay-es tokot, és tempereted glass-t, de szerintem később az xprotectort is be fogom szerezni.
Jelenleg egy átlátszó natúr tok van rajta, és a gyári fóliát sem szedtem le. Úgy fogok vigyázni rá, mint a szemem fényére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest