Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland0224
senior tag
válasz
AngiBangi
üzenetére
Köszi a választ
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia -
dzsi23
addikt
válasz
AngiBangi
üzenetére
"A gyári fóliát énis mindenképp rajta fogom hagyni."
Azért a tempered glasst ne a fóliára rakd rá!
Amúgy ilyenek a magyar árak... Nem tudom, hol írtak a töltő problémáról, nekem február óta van meg a telefonom, azóta rendszeresen figyelem a topikot, és nem olvastam ilyesmit (persze, lehet, hogy elkerülte a figyelmem), tapasztalni meg főleg nem. 
-
dzsi23
addikt
válasz
AngiBangi
üzenetére
Üdv a csapatban! Használd egészséggel!

Kicsit tényleg halk, legalábbis néhány telefonhoz képest, de tűrhető. 4G nélkül én is megvagyok, 200 MB adatforgalom után úgyis lelassítják a netem, viszont azt nem tudom, milyen töltős problémáról beszélsz.
Amúgy az xprotector is csak egy tempered glass, kíváncsi lennék, mennyi különbség van köztük. Bár én februárban vettem, és még mindig a gyári fólia van rajta, plusz egy szilikon tok, egyelőre elég volt... pedig esett már párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
külföldön voltam így nem tudtam megnézni ,én utána jártam és nagyon nehezen találtam az egyik helyen azt mondták hogy azért nincs mert a szélén nem tapad meg rendesen olyan mintha levegő lenne alatta gondoltam magamba jó ez biztos hülye egy másik telefonosnál volt 4000 Ft- ért fel is rakta de a szélén olyan mintha nem tapadna nem meg nem jön fel de van alatta levegő egyszóval ez nem a te hibád hanem kehet ezzel a telefonnal nem kompatibilis 100%-ban ez az üveg lap nekem így van most rajta nem zavaró meg lehet szokni a szélein körbe egy kb. 2 mm-es sávban van ez a "probléma" átlátni rajta ott is de mondjuk nem 100 %-ban hanem csak 70 % vagy nem tudom de most egy darabig marad ez aztán lehet megy rá egy sima fólia
Amúgy ilyenek a magyar árak... Nem tudom, hol írtak a töltő problémáról, nekem február óta van meg a telefonom, azóta rendszeresen figyelem a topikot, és nem olvastam ilyesmit (persze, lehet, hogy elkerülte a figyelmem), tapasztalni meg főleg nem.