Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
Valaki87
üzenetére
Nekem is volt full gyári. De az a sok "kacat", ami alapból benne van (google&samsung app-ok) engem zavart. Lehet gyomlálni, de macera. Pl. a lollipop alap launcher-énél, ha megtelt az első oldal app-okkal és váltottál az oldalak között szaggatott. Kiábrándító. Összességében sok kis apróságokkal látták el a lollipop-ot, amit megszokva már a gyári rom értékét veszti. És akkor nem beszéltünk a kiakadt magokról a gyári rom-nál. Pakolgattam többször a rom-okat és volt olyan, hogy akkut teszteltem, amit csak gyárival lehetett csinálni, majd miután 1190-en kiakadt visszadobtam a lollipop-ot. Vagy leteszteltem a 4 lollit és az aicp verzió lett a nyertes ill. az összes utoljára megnyitott alkalmazás eltávolító gomb a jobb alsó sarokban van alapból. Itt látom, hogy át lehet helyezni, de ezt a Rox félében nem néztem, ahol a jobb felsőben van. Egykezes kezeléssel nehezebben elérhető. Ilyen a chrome is, ha nem lenne chrome pie valamelyik rom-ban, amivel egy kézzel vígan lehet navigálni, rom cseréhez vezetne, mert a telefon használatának nagy részét nálam ez teszi ki. Miután a camera hiba megoldódott, jelenleg jól működik. Ha választani kellett volna, hogy a viber nem megy lollipop alatt csak gyárin, viber vesztett volna. Persze ízlések és pofonok ill. Kinek a pap....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi