- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ITrex
tag
Én ugyanilyet vettem, nekem ezzel pacekul működik a gyorstöltés. 1 óra pár perc alatt feltölt pár százalékról max.-ra.
-
ITrex
tag
Valamilyen módon lehet egyébként Bixby Rutinként vagy más egyéb programmal azt megoldani hogy pl. ha 3 percig ki van kapcsolva a kijelző, kikapcsolja automatikusan a mobilnetet? Ha visszakapcsol a kijelző pedig egyből vissza kapcsolja a mobilnetet, amennyiben nem vagyok otthon, vagy itt még nem tartunk?
-
ITrex
tag
válasz
gilfoyle #1247 üzenetére
Én tegnap rendeltem be az olívazöld 128/6GB ram-osat. Szerintem szép lesz élőben. Bevallom őszintén... én is unom már a snassz feketét/szürkét, kell egy kis vérfrissítés. Jobban örültem volna a 256-osnak én is egyébként, de kérdeztem supportot, azt mondták a 128-asok is vészesen fogynak, promóció alatt nem valószínű hogy lesz megint készlet. De ennyi kompromisszumot tudok kötni hogy max. fél évente mentem le a képeket róla nem évente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Rajongói mobil helyett megkésett különkiadás, de nem ezzel van a gond.
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21FE 8/256GB kiváló állapotban, ajándék tokokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi 12 Pro 256/12GB / szép állapotban / 12 hónap jótállssal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest