Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz LEON_01 #4621 üzenetére
De az amire ő gondol az nem az amire te. Rosszul közelítettem meg a választ, hirtelenjében a külön bekapcsolható zseblámpa módta asszociáltam, hogy azt mondod.
A gyáriban valóban be lehet kapcsolni, és valóban ott a három opció ahogy írtad, ki/be/auto, de egyik sem működteti folyamatosan a ledet. Az csak akkor kapcsol be és villan, mikor fényképezel. Neki viszont az kell, hogy folyamatosan, állandó jelleggel menjen a led világítás, ne csak akkor villanjon el mikor fotóz, ezt pedig nem tudja.
Az általam lentebb írt Camera FV-5, ProCam X, Camera Zoom FX appoknál négy opció van: ki/be/auto/torch, tehát van egy olyan beállításuk is mikor folyamatosan megy a világítás, fotózástól függetlenül.
HR24.hu
-
Rigormortiis
veterán
válasz LEON_01 #6908 üzenetére
Ahh, a világ legjobb dolgai az okosórák. Amióta (jó néhány éve) van, nem hallottam semmilyen értesítési hangot, és a csengőhangomat is csak akkor, amikor nincs rajtam az óra, mégsem maradok le semmiről, és az aod sem meríti az akksit.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest