Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lagabor11
csendes tag
Köszönöm a részletes tanácsadást, végig is mentem, meg is találtam a hálózati alap visszaállítást, hát azon kívül, hogy minden wifi és BT kapcsolatot újra be kellett állítanom, nem jártam sikerrel. APN is rendben van, nincs sok lehetőség vagy net vagy MMS
napokban voltam Voda üszin, hát, be volt kapcsolva, le is ellenőrizte, utána ott helyben kipróbáltuk és lám, saját telefonban nem, ügyintézői telefonba téve ment a VolTE... szóval a telefonban van a hiba, de az, mi okozza még nem lett megoldás. Ha van bármi még, örömmel veszem, valahogy jó lenne ezt megoldani. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Kerékpársportok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Rózsaszín, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom White, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- OLCSÓ MONITOROK
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest