Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
S8 upgrade-en gondolkodom, első gondolatom egy S10 volt használtan, de a hajlotott kijelzője miatt nem igazán lehet üvegezni, az UV-stől a falra másztam S8nál is, ahhoz meg elég drága, hogy kockáztassam, gyakran leejtős tipus vagyok..
Ezért gondoltam egy olyanra, hogy S21-et veszek és kötök rá kijelzőtörés ellen biztosítást. Valaki tud erről némi infót, hogy hol lehet vagy hol érdemes így venni? Telekomnál van egy flottás előfizum amivel elég drágák a telefonok, kb semmi kedvezmény nincs, de részletre megvenném ott biztosítással, ha lehet.. Ha jól tudom MM-nél is lehet ilyesmit kötni igaz?! Ez vajon csak 2 évig fizethető, vagy akár tovább is?! Ha valaki vett így telefont annak megköszönök bármiféle információt! Találtam iprotection meg hello biztositást is a neten, de nem tudom ezek megbizhatóak-e annyira mint a nagyobb cégek..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz csorbajeno #6709 üzenetére
Köszi!
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Az S10-esem ma sajnos megadta magát, ezért használtan viszonylag SOS szeretnék venni valami samsung telefont. Az S21 vagy S21FE férnének bele a keretembe leginkább. Kérdésem, hogy üvegfóliát a sima S21-re is olyan könnyű rakni mint az FE-re igaz? Mert az S10-nél az edge kijelzőre nagyon nem lehetett normálisan feltenni semmit hosszabb távra.. Sportos/bringás/motoros userként viszont sajna előfordul a leejtés nálam, ezért ez mindenképp fontos szempont.
Ahogy az FE topikban olvasom, ott a legujabb főverzió frissités eléggé visszavetette az üzemidőt sokaknál, ez a sima S21-nél is tapasztalható volt esetleg!? -
Kroni1
veterán
válasz SztiviVander #9918 üzenetére
Köszi! Igen, a UI update-re gondoltam..
Ahogy nézem SOT tekintetében kb megegyezik a két telefon, családban van két db S21, amikkel nincs gond, úgyhogy meglátjuk mit találok jó árban. A némileg kisebb méret miatt hajlanék a sima felé, mert a kompaktabb méretet kedvelem.
-
Kroni1
veterán
válasz s.Oliv3r #9965 üzenetére
Én is örülnék ha maradna a SD, de csak azért mert itt olvasom h mennyire jó. De azt azért hozzá kell tennem h soha semmi gondom nem volt sem S6 S7 S8 S10 és a mostani S21 telefonaimmal sem, amik nem SD procisak. Volt egy darabig S20FE-m Snapival és én a saját felhasználási szokásaimnál semmi olyat nem tapasztaltam ami miatt azt tudnám mondani, hogy sokkal jobban kéne.. Az S21FE-t pedig még a snapival is szídták páran. Szóval lehet a legjobb lenne ha nem olvasnék annyi fórumot csak használnám a telómat elégedetten.
Amiben én szídni tudom a samsungot az a tré üzemidő. Elképesztö h egy Sony telefonnak már 10 éve is sokkal jobb volt az idle fogyasztása, és ez sajnos most is ugyanígy van, sokkal többet ki tudnak hozni kb. ugyanabból a hw-böl. -
Kroni1
veterán
Ez sztem nem kizárólagosan írható az exynos számlájára, az S20FE még azt mondom egész jól birta a maga "kis" 4500-as akksijával, de az S21FE (oké tudom nem a legjobb sd proci) sztem kb. ugyanúgy fogyaszt, mint az S21-es, szóval szerintem ez inkább a OneUI sajátja.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Persze, tudom h némileg jobb a SD, csak arra utalok, hogy nem feltétlen egyedül ez az oka, samu SD telóitól se vagyok elájulva, 4500as akksik ellenére sem. Ugyanaz a SD alap más gyártónál van hogy sokkal jobb üzemidőt tud.
Mondjuk nekem szerencsém van, 1 éves S21 átlagos munkanapom végére este 30-40%-on van úgy hogy reggel 6kor levettem a töltőről. AoD, normál üzemmód, 120Hz-en használom, kb 1h Spotify, néha net+YT és kevés telefonálás. Persze tudom másnál simán elfogyhat mert elég visszafogott használat ez manapság. Én is visszasírom a Sony Z1C-s időket, az nálam 2-3 napot is kibirt hasonló használattal, igaz ott nem volt AoD..
-
Kroni1
veterán
válasz s.Oliv3r #9978 üzenetére
Sajnos nagyon serényen tanulnak az apple-től, és átvesznek minden trendi baromságot. Már ők sem adunk töltőfejet, lehagyják a jack-et, az SD helyet, infrát, stb.. Régen pont a teljességgel voltak különbek a záslóshajóik.
Egyébként a használt ára miatt vagyok én is leginkább samsung párti. Ha lenne kompakt méretben (6.2" alatt) megfizethető árú, QI tölthető, AoD Amoledes telefon a használt piacon akkor arra átváltanék, de mivel csak pár xiaomi, sony és pixel tudja ezeket, jó drágán addig nincs más opcióm. Azért az nem rossz hogy 110e-ért venni tudtam egy 1 éves S21-et, (tavaly áprilisban 250-ért vette a tulaj, 3 év hivatalos garival) A fent említett telefonok vagy nem kaphatóak itthon pl némelyik pixel, vagy ha igen akkor ált. drágábbak használtan.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kroni1
veterán
Ezzel egyetértek, ezt irtam én is, S9 kivételével sehol se volt semmi problémám eddig. Az akkuidő sem ég és föld sztem, én fluidnak érzem a 21est is. Tul van ez misztifikálva szerintem is.
S9-esek flottás Telelom sim-ekkel valamiért nyűgösek voltak nálunk a cégen belül, nem lehetett sokszor fogadni a hívást, nem épült fel a kapcsolat, szolgáltató és modem közti probléma volt az oka állitólag. És ami fura h nem mindegyik csinálta, de amelyik igen az antennacsere után sem lett jó.
-
Kroni1
veterán
Sima S21 nekem se fagyott szerencsére, ma reggel tettem fel és direkt figyeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Ha már NFC.. A Google Wallet appot használom egy ideje S21-en, nagyon szeretem. Most azt vettem észre, hogy a Smart Lock viszont nem elérhető, legalábbis belemegyek de nem lehet megadni megbizható eszközt vagy helyet, csak egy fehér kép fogad a menüpontban. Ennek a kettőnek lehet köze egymáshoz? Arra gondolok lehet hogy direkt van ez letiltva biztonsági okokból?Trust agent-nél ki és visszakapcsoltam a smartlock-ot és most műxik..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz mhydas99 #10114 üzenetére
Azért erre nem véletlenül nem állt rá még erre a teljes zsebtolvaj világ, mert elég ritka, hogy pont eltalálják azt a pillanatot amikor te véletlenül úgy tapizol a zsebedben, hogy feloldod a telefont ujjlenyomattal. Egyébként lehet plusz biztonsági lépcsőket is beépíteni a legtöbb fizetési appban, google wallet-en beállítható hogy nem elég neki egy feloldás, a programba is be kelljen lépned. Szerintem apple pay, simple pay stb. is tudják ugyanezt, de nem tudom, én csak a gwallet-et használom így.
-
Kroni1
veterán
válasz SztiviVander #10128 üzenetére
"gpay osszesen 15e-ig enged fizetni feloldas (azaz pin vagy biometrikus azonositas) nelkul."
Ezt meg hogy? Be lehet állítani, hogy ne is kelljen feloldanod a telefont? Na ezt nem tudtam, de nem is használnék ilyet..
"Elvileg ezt le is lehetne tiltani, de samubol hianyzik nfc-nel az az opcio amit a gpay ir. "
A g wallet app-ban a kártyánál a "turn off tap to pay" funció nem jó erre? Vagy rosszul értem amit írsz..
-
Kroni1
veterán
válasz helixP #10139 üzenetére
De, ő ha elolvasod pont ezt irta, hogy a zsebében turkálva is van hogy feléleszti véletlenül ujjlenyomattal.. - "nyilvan ugy erek hozza a zsebemben az ujjammal....)"
Mondjuk én nem tudom úgy berakni egyik regisztrált hüvelykujjamat sem a zsebembe, hogy azzal élesszem fel, de hát nem vagyunk egyformák, lehet neki pl mutatóujj is regisztrálva van, nem tudom.
-
Kroni1
veterán
Más- Nekem egyébként most az S21esen csak az MBH-s bankkártyám van regisztrálva google walletben. Aki használ két kártyát is wallet app-ban, az nem tudja esetleg: nincs olyan beállítás, hogy ne legyen alapértelmezett kártya, hanem még ki is kelljen választani egyiket az érintés után??
Ez tök jó lenne sztem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest