Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #5250 üzenetére
Az egyikük SIO régión van. Kérdés, min van a másik!
-
őstag
válasz csorbajeno #5250 üzenetére
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
kiskeni
aktív tag
Nyeeeehehehe, te kh****rva (mármint nem Te, a teló) Adtál egy ötletet. Az volt a bajom, hogy "Nincs" opció nincs és tök8 mit csinálok, a Chrome-ra rakja vissza legvégső esetben az alapértelmezést. No, tiltottam a Chrome-ot (mivel törölni nem lehet) és töröltem a Firefox alapértelmezéseit. A végeredmény: Nem tudta mire visszaállítani, mert külsős app nem lehet "rendszerbe égetett alapértelmezés", így kénytelen volt egy nem létező "Nincs" opciót választani a rendszer. Felettem nincs hatalmad, Android. Muhahaha
Szerk.: Viszlát Chrome. Nekem így nem kell. Ha ez után meg benyomom, akkor visszatolja rá az alapértelmezést -.-
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
slice14
veterán
válasz csorbajeno #5254 üzenetére
Nekem is ott van XEH-n, de én a Google telefon app-ját használom alapértelmezettnek, így sok hasznát nem veszem. Igaz a Google telefonnak is van spam szűrője.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
dongasre
tag
Üdv!
Most akarok telefont venni és eddig az S21 plus járt mind a fejembe. Nagy hülyeség lenne esetleg egy s20 ultra? Egy árba van kb. ahol venném. Vagy inkább maradjak az 21+nál? Ti, ha most vennétek telefont szóba jönne nálatok egy s20 ultra? Vagy már nem érdemes beruházni rá? Android 12 meg fogja kapni?SM s21+
-
sgeza
veterán
Akinek nincs spam szűrő a telefon beállításiban, az nézze már meg, hogy az alapértelmezett alkalmazások között van-e "Hívóazonosító és spamszűrő" beállítás, valamint ott mi van beállítva!
-
gusthy
veterán
válasz csorbajeno #5260 üzenetére
Telekomos.
-
slice14
veterán
Nekem ott van, de segítségkép mutatom hogy mire gondoltál.
Gyakorlatilag az alapértelmezett telefon app-ról van itt szó. És app-on belül lehet elérni a spam szűrő beállításait a google-ös és a samu-s app-ban is.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Ha a telefon a gyári kinyitható (flip) tokjában van, működik a vezeték nélküli töltés ugye?
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #5275 üzenetére
Én nem csináltam.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #5277 üzenetére
Igen, nekem XEH.
-
Jose1000
csendes tag
válasz csorbajeno #5275 üzenetére
Nem csináltam fr-t most macera lenne sok NAV os app van nem akarok bekavarni de azért kösz a segítséget mindenkinek
-
sgeza
veterán
válasz Jose1000 #5280 üzenetére
Még meg lehetne próbálni egy telefon alkalmazás adatok törlését.
Illetve nézd meg, hogy van-e Hiya service alkalmazásod! Kapcsolj be mindent a kereséséhez: minden alkalmazást mutasson (a tiltottakat is), valamint a rendszeralkalmazások megjelenítése is legyen bekapcsolva!
Erre kíváncsi lennék, hogy találsz-e ilyet![ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
S21 készüléken videolejatszás közben nem tudok hangerőt állítani. Media hangerő helyett a beszélgetés hangerejét változtatja.
Korábban jó volt, most nem tudom mi történhetett.
Ezen kívül random bekapcsol a billentyűzet rezgése is.
Ezek valami beállítás problémák, vagy esetleg szoftver bug?
12 android.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
sgeza
veterán
válasz Ace Ventura #5283 üzenetére
Hangerő menüben kapcsold be a H.erőgombok használata médiához lehetőséget!
-
gusthy
veterán
Feltettem a hiya - t, ettől aztán megjelent a spam szűrő is az alapértelmezett alkalmazások menüben
-
nVIPER
senior tag
válasz Ace Ventura #5285 üzenetére
Kapcsold ki és be a funkciót. Az nem segít? wipe cache? .. Bár az nem gondolnám, hogy megoldja.
-
kiskeni
aktív tag
Az A12 bugos... Egy része (a térerő-probléma) megszűnt a kis patch-el ami jött még, de még mindig furán (vagy olykor sehogy) sem érzékeli az érintéseket. Zavaró vagy 4x rányomni az app ikonra mire megnyitja... Vagy mikor pl. vakut kapcsolom be, és vagy 2mp-ig gondolkodik érintés után, mire benyomja.
Nem tudom, lehet ez megint csak amolyan én-specialitás FR nem volt nálam
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Burt1793
veterán
-
sgeza
veterán
válasz Csocsesz75 #5293 üzenetére
Igen
Igen -
MadMancs
veterán
válasz Csocsesz75 #5293 üzenetére
Vezetékesen biztos, én is ezt használom (S21+ gyári töltője).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
thamasz
senior tag
-
marquuard
veterán
Sziasztok, csatlakoztam egy S21-gyel. Vennék egy Xiaomi PD töltőt egyaránt a telefonhoz és a laptopomhoz (65W kell neki). Ha jól értem, akkor ezzel a töltővel tudom tölteni normál/gyors/szupergyors módban is? Gondolom általános tény, hogy annyit fog felvenni a telefon, amennyivel azt specifikációk szerint tölteni lehet.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Router gondok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest